93

Анонимен

преди 5 години

Аз от колко десетилетия ви разправям,че населението си е тукашно..коренно а не някакви си измислени,митологични"прабългари"дошли незнайно откъде си и везнайво кога си, за които няма никакви археологични и материални доказателства,докато земята е осеяна като се почне от праисторията,траки,елини,римляни,келти,Византия,Османска империя и т.н.!

92

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 95поинтересувай се по тези въпроси, информацията ти не е вярна.Това, което е написано по-долу в коментар 85, важи за 18% от славянските народи.При българите този процент е много по-висок, а съчетанието на арийския ген с онзи, който отличава брамините, се среща у 52% от българите.

91

анонимен

преди 5 години

Тюрките също не са нация.. а всички славянски народи имат общ ген R1A1 който в българия е приблизително 20 процента

90

Анонимен

преди 5 години

Българин е синоним на интелигентен и образован човек. За българина винаги образованието е било нещо много важно. Затова дори и днес българското образование е на добро ниво и българинът дава всичко, за да образова децата си. Турците са наистина смесен етнос. "Турска нация" няма. Турците са сбирщайн от стотици племена, повечето варвари. Туркините с радост са приемали българско семе, за да си облагородят расата, защото те са знаели - има ли българско семе, ще порасне умен, смел и силен младеж.

89

Анонимен

преди 5 години

Туркините са умни и практични жени. Затова по нашите земи има колкото щеш светлокожи и светлооки турци. Даже има и блондини сред тях.

88

sdij

преди 5 години

не е важно какъв си бил, а какъв си сега....няма с какво да се похвалим в днешно време, освен с 4-то място 1994

87

привет от Германия

преди 5 години

До факт неоспоримА някои хора си въобразяват ,че в България има чисти българи ?!След 500 г. масово осеменяване не знам кой би имал наглостта да твърди ,че е чист българин !

86

Анонимен

преди 5 години

В България няма турци. Българските "турци" са българи, които са забравили, че са българи, и които са приели насилствено исляма. Не ги обвинявам, да ти сложат ятагана на врата и да ти кажат да приемеш исляма, е много тежко... Тези хора са измъчени хора "помъчени хора" - помаци. Където са минали турците, всичко е унищожено и трева не никне. Навсякъде са налагалия варварския ислям, а това е най-изостаналата и примитивна религия на света.

85

Ще ти се

преди 5 години

До факт неоспоримИмеинно българските земи са пример за съжителство на две култури и два етноса, които не са се смесвали. Не говоря за потурнаците.Що се отнася до самите турци, нека всеки от тях сам да реши защо е по-различен в антропологично отношение от тези в Анадола - дали е потомък на потурчили се българи, дали има прабаби-българки или турските му прабаби тайно от съпрузите си са взимали мерки да подобрят гените на своето потомство.

84

Истината

преди 5 години

Помаците са траки приели исляма

83

Безценното в генома

преди 5 години

R1a1 + J2 + EАрийският ген, плюс съчетанието от два гена, което е типично за кастатана брамините (светлокожа общност, чиито единствени занятия в древността са били само три - царе, жреци и воини). 52% от днешните българи имат това безценно съчетание в генома си. С толкова висок процент не могат да се похвалят дори онези народи, които считат себе си за елитни арийци.Това е отговорът към всички, които хулят българите. Хулителите да си вземат мненийцата и да си ги наврат знаете къде!

82

факт неоспорим

преди 5 години

Не знам българите на какво сме основоположници , но знам ,че турците 500 г. са били семенни / сперматозоидни / основоположници ! Осеменявали са българки цели 500 г. , поради неразвитата медицина през онези времена аборти почти не е имало и всички българки са раждали семената положени от турците !

81

Анонимен

преди 5 години

Този паксвил за това ,че българите били (смесен )етнос може да бъде написан само от някой юдейн,или трансджендър на хранилката на Сорос .Вместо да публикувате такива откровени гнусни измислици ,защо не публикувате резултатите от мащабното изследване на италиански учени -историци и генетици,които те направиха през 2011 г В което изследване излезе,че огромна част от българските мъже и жени носят генетичен код ,които са носили траките по тези земи .

80

привет от Германия

преди 5 години

До SharkЩом смяташ ,че оплювам българите като напомням ,че не са били такива каквито сега се самоопределят , значи или имаш чувство за малоценност или имаш прекалено високо самочувствие и горделивост ,че не можеш да приемеш истината ,че българите не са били българи ! В коментарите ми не става дума за оплюване на никой , а става дума за истината която се харесва или не се харесва на хората ! Пак ти казвам , българите се самоопределят за такива каквито искат да са , без значение какви са били

79

Анонимен

преди 5 години

До TANGRIХАН КУБРАТ Е БИЛ ХРИСТИЯНИН! ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ!

78

TANGRI

преди 5 години

Хан Кубрат от род Дуло е вярвал в Тангра.Хан Аспарух също.Всички коментари са излишни.

77

Смях до дупка

преди 5 години

Получавате 700 лв заплата и се правите на велики европейци!

76

Смешка

преди 5 години

Второ, българите като народ сме образувани от смесването на няколко езикови и етнически групи: основно славяни, палео-балканци /траки, мизи, пеони, бриги, даки/, огури и скити + малко готи, печенеги, власи и др. Самото име 'булг-ар' на пра-огурски значи "смесени люде". Нека първо оценим как се е стигнало до това обединение, преди да си помпаме самочувствието. Примерно, колко от днешните ни пишман патриоти са готови да постъпят като предците ни и да направят отстъпки в името на общността?

75

Shark

преди 5 години

До привет от Германия. Ами то цяла Европа не са били християни. Било е Римска империя и езически племена. И германците, и британците, и викингите, и всички които пропускам са били езичници. Значи ли това че всички са християнизирани насила?! Или пак само в България е било насилствено. Знаеш ли викингите колко са мразели християните, и как са се отнасяли със своите, приели християнството? Да, ама сега всички са християни. Затова хайде по-спокойно в оплюването на българите. Вземете прочетете малко

74

Ще стане

преди 5 години

До 72 АнонименПрез Османско време българите строят църкви и манастири и изповядват християнската религия почти 500 години.Така че през Османско владичество турците рушат манастири и църкви ги разправи на децата от махалата:) На бедния и слабия човек все някой му е крив.