34

Анонимен

преди 4 години

Да бе! "Сама". Хаха! Пак си е начело. Тя ще определя правилата за нов избор. Тя оново ще се кандидатира. Лъже та се къса.

33

офшорното Ленче

преди 4 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

32

ми...

преди 4 години

Нинова наивна като Борисов.серГей и пробута Милиончева та я замая да прави компромати а не действителна кампания и ето го резултата-серГЕЙ и Милиончева евродепутати а Нинова с оставка.Онези двамата са ярета от дърти кози-комунисически крадливи.Изпързаляха я Нинова.

31

Анонимен

преди 4 години

ако я махнат тази,Мая Манолова ще прегази Герб на местните избори.

30

Анонимен

преди 4 години

Еленка как е? В коя от 3-те къщи за гости си почива?

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29не бе! щото и тогава и сега сте все на гърба на някого

28

Анонимен

преди 4 години

Русофили, не се чудете, че България е на последно място в ЕС, защото тя беше на последно масто и в СИВ, а защо ?...защото и преди и сега България е заложник на червената русофилска Мафия !

27

Анонимен

преди 4 години

То не бяха клевети , очерняне , изкривяване на ситуацията , компромати , ново начало , визия за БГ ... клетви към Русия , съветски знамена , обругаване на ЕС ...Нищо от това което говореха не беше вярно Хора с такава нереална представа за процесите в страната нямаше как да спечелят изборите

26

Гробарят..

преди 4 години

Какво писах преди месец.Сега съм затрупан от работа.Не смогвам с комунисти.

25

Шико...

преди 4 години

Сама си подаде оставката,но друг ти го напъха.Ха,да ти е вътре.

24

Анонимен

преди 4 години

Без съветската армия русофилската Мафия не може да очаква "победа" !

23

опетков

преди 4 години

До Фики Стораров Не е за хвалба да не можеш да нокаутираш един изпаднал в нокдаун противник. За некадърника Станишев е вярно, че свали броя на депутатите, но това беше след негово управление, а сега партийката им е в опозиция и трябваше да победи на гребена на вълната. Да се радваме само за това, че *** винаги си избират достоен да ги загроби водач на глутницата.

22

опетков

преди 4 години

До Анонимен Народът обича суджук и апартаменти. Сега далаверата е за едни, утре може да е за други. Докато при ГЕРБ е на дребно, червените грабят чрез Белене, Южен поток, заменки кон за кокошка, батко и братко и грабят милиарди, не си играят на дребно. И най-вече гледат да се продадат на евразийски император Пипон къси.

21

мнение

преди 4 години

нагла ***.кат на румен либовницата.въшка изпълзяла на челото.

20

Старите муцуни в БСП

преди 4 години

са в акция, първо натрапиха Станишев, Корнелия падна в нокдаун, тъкмо се поокопити и натресоха нокаут с оставката!? Сега е ред на Манолова, ще я издигнат, за да я смачкат като Нинова и катафалката да идва за БСП!

19

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела си мислеше, че с терасата на КПКОНПИ ще влезе на бял /троянски/ кон във властта !

18

опетков

преди 4 години

Срамно е да се оправдаваш и да се хвалиш, че си загубила от партия, която 10 години е на власт и е натрупала огромни негативи. То не беше корупция, то не беше нищета, бедност, които ГЕРБ уж е докарал на народа, а пък народът не ще целите в бяло,компетентни и неподкупни комунистчета пак да го яхнат, начело с една побъркала се от жажда за власт нагла ***.

17

Анонимен

преди 4 години

Няма никакво значение дали Корнелчето ще е председател. И като редови член пак ще продължи да Ви завира в очите суджук-гейтове, апартамент-гейтове и всякакви *** герваджийски ***. Тя, Елена и Мая са силните жени които трябва да Ви управляват и да Ви отварят очите , торни бръмбари такива...

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Не "Свободна Европа", а добре платен българин в българската редакция на уж свободната Европа извади някои компроати с къщите, само дето забрави да спомене за къщите на Милиончева и Карадайъ.

15

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли вярвахте, че ако вземете 1-2 евродепутатски места повече, управляващата коалиция ще ви предаде властта? Сега изпращате в Брюксел двама напълно непознати младежи, вероятно със солиден бизнесгръб, двама дългогодишни партньори и един прагматик /опортюнист/ с желание за вечно присъствие на гребена на вълната. Всичкото друго е безкомпромисен антикомунизъм.