37

Анонимен

преди 5 години

''Визия за България ''- дрън , дрън ... Крие се сега на село и се чуди как да се оправдава Да върви на село да прави визии ... за Крушовица

36

Анонимен

преди 5 години

Искаме делото на Иванчева да се обяви публично. Да ги видим тия скрити процеси, какво се крие в тях? След като бяха впрегнати медийния слугинаж срещу нея, искаме истината. Това е политик, спечелил два процента като независим кандидат, не може да бъде съдена ТАЙНО

35

Анонимен

преди 5 години

БСП е спечелило изборите сред избирателите, гласували по съвест, убеждения, свободно, с морал. ГЕРБ е спечелил другите избори. Там вожда и човек да убие, избирателя, неграмотен от гетото няма претенции.

34

Счети

преди 5 години

И двете водещи партии са пътници. Баце каза, че след този мандат си тръгва, а Цв.Цв. никой не го харесва, що се отнася до БСП - Нинова направи всичко възможно да унищожи традииците в социалистическата партия, като я превърна в популистка,консервативна и антиевропейска партия. Лошото в тази ситуцаия, че губещите сме ние - да ни пази онзи отгоре, че няма кой друг.

33

Корни

преди 5 години

Абе важното е че БСП пак победи, с колко не е важно - ще ходя да поднеса венец на бай Тошо по случая.

32

ХМ

преди 5 години

Така като гледам последните резултати май... май пак ДПС - то е най - печелившо. Всички се карат, а те даже с наглостта на Данчо Ментата да заплашва областни управители и кметове и хоп, прехвърлиха 16 %. Да не стане така, че и 4 ти мандат да вземат.

31

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ остана без две от патериците си - Атака и НДСВ. Който иска да стане политически труп нека се коалира с ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 5 години

Нормално е в БСП да има трус, защото Корнелия получи съсипана партия, пълна с агенти на ГЕРБ. Пречистването на БСП ще даде резултат но не веднага. Самия факт, че за ГЕРБ гласуват хора, които не се влияят от мегакорупцията, апартаментите от която са една прашинка, показва, че в ГЕРБ е събран НЕМОРАЛЕН ЕЛЕКТОРАТ. Каквито лидерите такива и избирателите. В БСП хората имат съвест и гласуват или не гласуват по съвест. В герб са безсрамни и нагли както оядените им трима шишковци начело.

29

И,

преди 5 години

ТАТЯНА ДОНЧЕВА Ванко1 -Движение 21 - 3 990 (0.21%). ПървановФонтана - КП Коалиция за България - 16 096 (0.87%)Царевите блюдолизци-ПЪТ НА МЛАДИТЕ (НДСВ и НОВОТО ВРЕМЕ) - 20 602 (1.11%)......Там където им е мястото

28

Мартин

преди 5 години

Мачка Корни. На Боко т%шаците.. тия 5 милиона да не са гласували за нея?

27

Анонимен

преди 5 години

Исках да гласувам за Кони, ама немам желание !

26

Мартин

преди 5 години

Няма по смешно нещо от феновете *** Станишев и Корнелия.. на крива партия активността им пречи.. избори не се печелят с клевети като по селските седенки... Пък и да клевети точно корнелия дето никак не е света вода ненапита... смешно е..

25

Радев президентчето

преди 5 години

Корни пак мачка, 5 млн. протестен вот - е малко ли, кво?

24

Qwerty

преди 5 години

При 30% активност и се има предвид, че бесепарите винаги гласуват, БСП събират едва 25% със 100% от електората си положението е доста зле за тази партия.

23

истината е

преди 5 години

ГЕРБ СЛЕД СТО ГОДИНИ ЩЕ ИМА ПАК БСП. Вас няма да ви има. Партия която няма нито един член който да милее за обществения интерес, а само за личното си обогатяване като ГЕРБ няма бъдеще. Изборните технологии, не могат да скрият политическата ви празнота и вреда за България и българския народ. Заграбихте цяла България и я съсипвате. Рано или късно народа ще се осъзнае и ще ви изхвърли. Местните избори след цирка срещу Иванчева показват с каква паника ги чакате. Народа срещу ГЕРБ

22

Анонимен

преди 5 години

БСП са трагедия.При тези тотално дискредитирани управляващи, да не спечелиш избори е индикатор за много, много дълбоки проблеми у самия теб. Колкото и да пускат *** с поредните прашасали кутевски опорки, вече е ясно колко струват и какво доверие събират.П.С. Герберите дори не се напъваха особено на тези избори. Можеха да направят още по-смазваща преднина, ама явно са им наредили така да са нещата.

21

Анонимен

преди 5 години

Добър ден овчициОвчаря е испаднал в транс Блейте докато ви доят и стрижатЧетете ,,Винету,, и яжте филии с мас.

20

А,

преди 5 години

Барек'каваловото ПП ДВИЖЕНИЕ ПРЕЗАРЕДИ БЪЛГАРИЯ - 3 708 (0.20%)

19

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ПОБЕДА!нинова да си дава оставката, както обеща! Госпожа Лъжа май пак ще излъже!

18

Позитано

преди 5 години

Тези които не гласуваха, искаха да гласуват за Корни.