85

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев е истинският антикомунист!Пак за него ще гласувам!Срещу Бойко Борисов, който е маша на Владимир Путин в България!Троянският кон на Русия в Европейския Съюз - това е Бойко Борисов!Бойко Борисов не е точно копие на Тодор Живков - той лъже повече от него!!!

84

Анонимен

преди 5 години

В Европа начело е ДБ!!!

83

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да е, цифрите са си цифри и те дават основание на Тикваря да успокои малко тахикардията! Хората, грижещи се за статуквото, както прогнозирахме тук точно тези резултати ни спуснаха, които ги удовлетворяват - Герб да води поне с 1, коалиционните сервитьорки да получат колкото да са там, БСП и ДПС да не получат сбор повече от 8! Факт! Всичките да бяхте гласували, пак това щяха да ви обявят! Поздравявам всички, които си останахте при барбекюто! Най много сте и сте добре!

82

липсва ми..

преди 5 години

Призива на Курнелка: "ПОБЕДА!"Като призраци се ометоха и ПОзитано беше пуст от "победителите"!

81

Анонимен

преди 5 години

Абе защо никой не протестира за това че Пеевски стана евродепутат?За едни умни и красиви питам.

80

Анонимен

преди 5 години

До ООООХ...Оооох, я с малки букви и не се пъни със заучените фразички, защото никого не впечатляваш, ок !?!?

79

Max

преди 5 години

Решил е и той да изкара като бай Тошо 30-40 години пък после ще мислим.

78

Анонимен

преди 5 години

За 10 години под управлението на този България се срина и зае първо място във всички негативни класации - корупция, смъртност, болести, бедност, недостъпно образование и т.н.. След още 10 ще бъде само територия със смесени етноси.

77

ГРОБ

преди 5 години

Поредните манипулирани избори. Тиквата правеше предизборна кампания с бюджетни средства. И да , Пъпешът се покри, но да не се забравя , че остана шеф на предизборния щаб. А той прави избори в стил Ала Дочоолу, ала Гочоолу.

76

чудя се

преди 5 години

Не мога да разбера как преди да са дадени всички протоколи процентите са почти същите като в края.Май всичко се нагласява предварително.

75

Анонимен

преди 5 години

Абе *** къде е, да не е отишла на банкет и да празнува победата ти, докато ти гледа министрите как падат като круши. ЕНП + ИШИАС = СУЖУК

74

Анонимен

преди 5 години

На Позитаник се проявиха отново като най-верния коалиционен партньор на ГЕРБ. Червената чума така отвращава хората, че 70% предпочетоха да не гласуват вместо да дадат символична подкрепа за ***.

73

Анонимен

преди 5 години

Цецов отърва дранголника!

72

Анонимен

преди 5 години

За съжаление за бакиите на този *** плащаме,и ще плащаме всички,а не само неговите избиратели!!!Единственото с което се справяте,че превърнахте тази държава в територия!!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Голяма победа бе, ***? По-малко от 10 процентра от "населението" те гласуваха за ГЕРБ.Само роми и сплашени работници.Няма такава държава!

70

евро 2019

преди 5 години

Добре но ето какво следва след изборите. Гърбиел става евро министърка, а Джанбаски и ГЕРБ губят пакета мобилност и бг тираджиите ще станат безработни. Бг чорбаджиите ще трябва да излязат от ЕС или закриват, а бг работниците ще станат просяци. Ето резултат от това че ГЕРБ спечели. Честито

69

Анонимен

преди 5 години

На всеки следващи избори гласувалите за ГЕРБ сумарно стават все по малко...факт...!!!

68

ООООХ...

преди 5 години

Г-Н БОРИСОВ АЗ НЕ ЧУХ КОГА ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВИЛ АГИТАЦИИ ЗА БСП А ВИЕ КАК ЧУХТЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА ЗАЕТ С ПРЕДИЗБОРНО РЯЗАНЕ НА ЛЕНТИЧКИ - ИМАМ ВЪПРОС КЪМ ВАС ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОЛКО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС И КОЛКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ НЕ СЛАГАМ ТЕЗИ "КОСТИНБРОДСКИТЕ" ЗАЩОТО ЯВНО Е ИМАЛО ТАКИВА ИЛИ НЯКАКВИ ДРУГ ВИД СЕКЦИИ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС - МИСЛЯ ЧЕ НА ВАШЕ МЯСТО ТРЯБВА ДА СТЕ МАЛКО ПО ЧЕСТЕН В ПРИКАЗКИТЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЕ ИМА И МЕСТНИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ТОГАВА НАРОДА ЩЕ ПАЗИ СЕКЦИИТЕ И ЧУВАЛИТЕ

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77По внимателен и тактичен няма как да бъда.

66

цитат

преди 5 години

Ако от броя на цялото българско население 7 000 000 извадим 1 240 000 (толкова са според НСИ непълнолетните български граждани) получаваме около 5 760 000 души над 18 години. От тях гладоподаватели са около 5 700 000; има невменяеми, под запрещение и др. Но според ЦИК гласоподавателите не са тези 5 700 000, а в списъците на ЦИК са включени 6 355 633 души. Разликата е 655 633. Следователно, мъртвите диши, които могат да гласуват за евродепутати, естествено, за гербаджийските кандидати.