39

Реалист

преди 5 години

Много са ми забавни български форумни комунисти, които никога не са живели в комунистически строй от съветски тип, да не говорим за китайски. Седят си на топло по домовете и плюнчат монитора от вълнение като обясняват как Китай щял да смаже САЩ, а пък с помощта на Русия, щели да управляват целия свят и да се възцари равенство и братство. Дали сами си вярват или полуават по 10 стотинки на коментар, не е ясно. Ясно е, че ако поживеят само 1 година в Китай или Русия, ще реват като малки деца за ЕС.

38

Патриот

преди 5 години

психодиспансера пак се прояви със поредната масова стрелба :)Да вземат да си оправат собствената кочинка преди да се захващат с други а,ко ще кажете краварски тролченца :)

37

КИТАЙ

преди 5 години

не е ЯПОНИЯ с американски бази - окупирана още от 2 световна. КИТАЙ е ядрена сила с мощен флот, с огромен пазар и огромно производство. 95 % от редките елементи са от КИТАЙ. Да им спре износа и цялата ИТ индустрия на САЩ отива на кино

36

Смешник

преди 5 години

Ама като видиш made in japan знаеш че е качество

35

Анонимен

преди 5 години

Не си си измил тоалетнитев германия и се напъваш дапишеш коментари на неподходящомясто.

34

АнонимеН

преди 5 години

НАДВИ ЯПОНИЯ, ЗАЩОТО ИМАТ ХААРП (ОТРИЦАТЕЛНО ЗАРЕДЕН СНОП ЙОНИ ВИЖДА СЕ КАТО ЛИЛАВА СВЕТКАВИЦА И КАТО УДАРИ ПОВЪРХНОСТ ПРАВИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ КАКТО И ВРЕДИ НА КЛИМАТА!)ФАЩ ИЗПОЛЗВА ХААРП И УДАРИ ВЪВ ВОДАТА В БЛИЗОСТ ДО ФУКУШИМА ЗА ДА СПЛАШИ ЯПОНИЯ КОЯТО ТАМАН БЕШЕ ОБЯВИЛА, ЧЕ Е Е ЗАЩИТЕНА ТЕРИТОРИЯТА НА ЯПОНИЯ ОТ ХААРП НО УВИ ВОДАТА ОКОЛО ЯПОНИЯ НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЩИТИС КИТАЙ НЕ СМЕЯТ ДА ПОЛЗВАТ ХААРП ЩОТО И ТЕ ИМАТ И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!

33

Анонимен

преди 5 години

Japan са доста напред спреде 10 японци и 10 американци и вижте кой е изгубил интелектуалната война

32

ХУАЕЙ

преди 5 години

ще му коства много. Може би всичко. Когато не знаеш кога да спреш ще се търкаляш в прахта. Не е верно, че ТРЪМП е натискал ЕПЪЛ и ГУГЪЛ. Точно обратното. Компаниите са искали да спре нашествието на китайците. По продажби ХУАЕЙ изпревари ябълката, гони САМСУНГ от първото място. Следва тотален срив на ЕПЪЛ, защото 1/3 от продажбите му са в Китай. А цялото им производство е там....

31

Анонимен

преди 5 години

Американските медии сами сипризнават, че срещу Китай и Русия нямат шансове. Но тука на този български форум ималодоморасли слугинчета коитотвърдят обратното -- интереснаситуация !

30

Реалист

преди 5 години

"Комлексирано и детинско поведение. Демократи, ама само на приказки, а когато някой ги настигне, американците го приемат за заплаха и започват война с него."А ти какво очакваш, да разтворят широко бузи и да кажат - "Хайде, обладайте ни"?! Разбира се, че ще се борят да останат N1 с всички възможни средства. И честно казано, предпочитам Европа и САЩ да домонират света, защото другото съм го виждал. Детинско или не, този свят се върти около властта, парите и жените. Всеки се бори за това.

29

привет от Германия

преди 5 години

Умен народ , богата е и държавата ,богат е и народа - такива са американците и германците ! Трудолюбив народ не чак толкова умен , богата е държавата ,но е беден народа - такива са китайците ,богата държава навсякъде магистрали и небостъргачи , но народа не живее добре , работи за недостойна заплата !Мързелив и глупав народ - бедна държава и беден народ , такива са русия и руснаците ! Нито инфраструктура имат , нито техника ,нито хубаво и качествено производство , а заплатите им мизерни !

28

Анонимен

преди 5 години

Америка е неподготвена за войнас Китай. Например те не знаят каквода правят ако Русия присъединиДонбас , а Китай -- Тайван.Преди няколко седмици отправихаултиматум на Русия от Средиземноморе където се бяха събрали дватехни самолетоносача -- Путин имотговори и резултатът беше че сащобявиха спирането на строежа на най-големия самолетоносач ДжералдФорд . Sic transit gloria mundi.

27

Реалист

преди 5 години

Тук на много другари им се иска китайците да спечелят търговската война и да доминират в световен мащаб. Другарите вероятно не знаят как се работи в Китай, какви са правата на работниците, какви са доходите. Масова практика в китайските фирмим е да се работи на 6 дневна работна седмица, по 10-тина часа на ден. Само европейските клонове се съобразяват със законодателството, но не много стриктно. Разпитайте какво е положението в Хуавей - България. И всичко това за паничка ориз (буквално почти).

26

Анонимен

преди 5 години

"Има един единствен начин, САЩ да не бъде задминат от Япония търговска война."Комлексирано и детинско поведение. Демократи, ама само на приказки, а когато някой ги настигне, американците го приемат за заплаха и започват война с него.

25

Пич

преди 5 години

"Тепърва Китай почва да вади козовеот ръкава и на тръмпчо ще му останеусмивката на снимката."Твърде много думи си написал, а нищо не си казал. Китай нищо няма да извади от ръкава. Най-много да се опита да направи сътресение като наводни пазара с американски облигации, но това е ухапване на комар за САЩ. Ако Тръмп щракне с пръсти, Хуавей са пътници. Както и всяка друга китайска фирма. Китайците ще седнат да преговарят, вероятно ще се разберат, да видим.

24

привет от Германия

преди 5 години

От мен да го знаете - В света има 2 велики държави , САЩ и Германия ! По посоката на емиграция ще разберете дали една държава е велика или жалка !Освен САЩ и Германия няма други държави в света с толкова голям наплив на емиграция ! Това означава ,че тези две държави са икономически гиганти ! Точку по етих въпрос , досвидания друзя ! Рекомендую вас - емигрировать в России !

23

Анонимен

преди 5 години

Утре отивам да гласувам срещу мазния слуга на тръмпунякв българия.

22

Анонимен

преди 5 години

Срещу Китай и Русия сащ са БЕЗПОМОЩНИ.

21

Анонимен

преди 5 години

Стандартната тактика на американския късопишковец: -някой го вади по-голям от моя, значи е време да го унищожа, за да продължавам да съм номер едно.

20

V

преди 5 години

САЩ няма с кво да отговорят .Те не изнасят нищо ,освен долари .Освен това тези войни не са безплатни. А и тука проблема е че Япония се затвори в западното влияние както България ,а Китай не прави тая грешка ,но прави други грешки .Китай ще увисне .