41

Анонимен

преди 5 години

Чувството за безнаказаност и освобождаването от затвора Предсрочно води до извращения. Независимо каква е жертвата никой ама абсалютно никой няма право да отнема живота и по такъв вараварски начин. В каква кочи.на живуркате бе утре и вас ще ви подпукат с Бухалките. В 21 век ли сте или в каменната ера. За мен не се притеснявам щото такива мога да ги нахвърлям за минути ама за такива като вас хилави ще е доста трудно да им се противопоставите. Ще ви разпарчетосат безнаказано.

40

Анонимен

преди 5 години

Когато видите крадец в имота си, посрещнето го радушно, почерпете го, помогнете му да натовари вещите ви, ако се умори му осигурете легло да легне, да почине и накрая го изпратете със здраве - така се прави в цивилизована хипи-гей Европа, така да знаете. Какво ми се сърдите тук, че ви крадяли, какви са тези варварщини, трябва да се борим с това, крадците си имат права, достойство, трябва да се уважава труда им, бъдете толерантни еврогейци.

39

Василев

преди 5 години

До Waffen SSТова е бой до смърт, не са два ритника и два шамара, това е жестокост с ярост и злоба!!!Това е нечовешко, за съжаление гардовете са паднали по-ниско и от клошарката-наркоманка!Това са закърнели мозъци и животински инстинкти!!!Няма значение, дали е българка или ц.иган.ка!!!Науката , медицината и правосъдната система трябва да се произнесат!!!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!

38

Доктора

преди 5 години

До Бял българин : Може и да си прав но така наречените гардове 110 % са мутри и престъпници ! тези частно охранители са бандити !!!

37

избирател

преди 5 години

Ваньо,изкарвал съм се по отношение на собствеността много крайно.Не съм съгласен обаче трима гашника на заплата да утрепят когото и да е само за да се подмажат на шефа си!!!Никак толерантен не съм. Против съм друго Ваньо,но ти едва ли си разбрал.За теб е важно да се заядеш с някого.....

36

Клошо Клошев

преди 5 години

Кофти ден за свфинете с пагони и съдиите...мамуната редовно си е плащала на корумпетата...

35

Waffen SS

преди 5 години

До Василев//Ще си позволя да не се съглася с Вас.Тези с двете гънки в мозъка или с две мозъчни клетки за съжаление са основната част от народонаселението,което от липсата на закони и чувството на безнаказаност съвсем оскотява.Народ,който има в битността си такива поговорки от типа "Не сакам,я да съм добре сакам, съседо да е зле" или в другият вариант"Най съм доре ,га на Вуте му е зле"

34

Шопо

преди 5 години

Не е добре да се краде...

33

Василев подлогата

преди 5 години

Аз съм василко подлогата на *** завода, кво разбираш ти бе пенсио, това че си необразован , без пенсия и без никакъв живот си е лично твой въпрос и благодари на комунизма че не ти е уредил пенсийка щото си ***, не се мешай при нас образованите , модерни и гледащи в бъдещето, кво говориш за герб като те правят най-хубавото за държавата , не и за вас старите комунисти де вие за това само плачете

32

Анонимен

преди 5 години

Така е като няма закони, хората им писва и вземат нещата в свои ръце. Вместо тази наркоманизирана *** да е в затвора, тя продължава да си краде, ей така напълно безнаказано, защо престъплението й било маловажно, сега даже трябва да й съчувства - либерастка гнус, тези охранители трябва да се наградят, че са свършили мърсната работа и са отърнали обществото, а не да ги съдят.

31

Анонимен

преди 5 години

В предишен материал се спомена, че крадлата е известна на всички в кв. Орландовци.Представяте ли си колко им е писнала с "дейността" си тая на охранителите, за да се стигне до логичния завършек? Браво на охранителите!

30

Иван

преди 5 години

До избирателАбе джнедърче, не 3ма, а 50 мъже е трябвало да налагат тая долна напаст. Ограбила толкова много съвестни и свестни хора, а болни толерантни хора като теб, я защитават. И ти при нея!

29

избирател

преди 5 години

До там стига нашето мъжество,да бием и убиваме някого,когато сме поне трима срещу него.Виж,ако е жена е още по "МЪЖКО"!!!Иначе все се чудим защо 240 плюс един кабинет министри съсипаха държавата ни....Ами "МЪЖЕСТВОТО",ни голямо......

28

М, да ...

преди 5 години

До краенАлкохолизма и наркоманията се водят физико - химично заболяване! Щастлив бъде око около теб / близки, роднини/ няма такива хора!

27

Анонимен

преди 5 години

ПРЕМЪЛЧАВАМЕ, че "жената", "клошарката", "наркозависината", "криминално проявената" и всички други разнежващи епитети се отнасят за представителка на ЕТНОСА ...Политкоректно, но не излиза ли, че убитата е българка ???Дори в САЩ, (най-политкоректните) при инцидент се съобщава етноса!!

26

Нормален

преди 5 години

Ако имаше Държава, тази отреп-ка щеше да е в затвора, а не да отарашва целия квартал безнаказано. Институциите стимулират престъпността като не взимат адекватни мерки срещу нея. Това не е първият и няма да е последния случай. И вас да ви крадат през седмица, и вие ще превъртите.

25

Василев

преди 5 години

Жестокост и селска простотия, това е в характера и манталитета на гардовете и охранителите!!!Те имат две гънки в мозъка и действат, каквото им каже началника!!!Така е и Бати Бойко, чака каквото му кажат началниците и изпълнява!!!Защото ако има повече гънки, ще се сети, че къщичките за гости и кражбите от еврофондовете е краят на политическия проект ГЕРБ!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

24

Циник

преди 5 години

Толкова съжалявам за нашата съгражданка... още загубени ... едно поне 7 - 8 "българчета" ... още загубени берачи... и получатели на социални помощи... още загубена кючеклийка...Мнооого ще ми липсва тази!

23

краен

преди 5 години

Гардовете няма да коментирам, НО питам защо по-долу непрекъснато се споменава "жена" или "човек" ?Това подобие на живо същество, което по невнимание гардовете са убили вместо само пребили е обидно да се причислява към човешката раса!Ако в случката тази "жена" беше замемена с бяснo куче изпохапало де що види, така ли щяхте да говорите?И все пка едно бясно куче няма избор,а тази наркоманска измeт е имала.От мен никакво съчувствие към това "нещо" което отдавна трябваше да е в затвора или мъртво

22

Анонимен

преди 5 години

Сега бочко ще им дьрпа ушите!Защо сега, баш за европейските избори ли неможах те ли да изчакате с гаврата и така мутрата ядосано ще каже на своите придворни...