252

Анонимен

преди 5 години

Аз не искам некви бедняци горе.... В смисъл - ся ша отиде там и ша види ОО кюфтета, кибапчета, мерцидеси туй-уний и ша почне да мааа и ... ша на забрави. Някой шай кай - Ай *** Нинуфта, ай напрай нешту за на ***! Па тя щша му кай - Чакйа малко бре, имам кибапченци тука и ракийка, малиии, кой вкуснуу ...И така :)

251

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

250

Анонимен

преди 5 години

Порока и е алчноста!-----------Абе, не знам какъв е прага на "алчноста й", но от откритите източници в Бг (данъчни, медии, разследващи журналисти) ще излезе, че в сравнение с другите "лидери" на политически партии представени в парламента Нинова е направо "бедна"!!!!Да не говорим, че ако сивия кардинал на власта в Бг - г-н Цвъкчо - имаше дани за участието на Нинова в корумпциони схеми, той отдавна щеше да ги изнесе на открито за да я компромитира!Нъл тъй!!!!!-))))))))))))))

249

Анонимен

преди 5 години

Много са ми смешни такива политици, дето иска да се изкара "един от народа". И какво ми казва тая - че живее на средна заплата, а на 50 години вече. Предпочитам човек, който плаща за почистване, за да може да се концентирара над работата и семейството си, а не на някаква, която на предпреклонна възраст се изкарва светица, защто живеела "скромну"

248

Анонимен

преди 5 години

Ами щом е бедна,да и помогнем!

247

Анонимен

преди 5 години

За това си дере гърлото,бедна,пари и трябват! Те червените много са обеднели,да ги ожалиш!

246

Анонимен

преди 5 години

Нинова живее с 2500 лв. на месец, порокът й - цигарите-------------Абе, и при мен е същото 2 360лв. и цигарите...Решил съм да пробвам с Електроните цигари!

245

Анонимен

преди 5 години

Порока и е алчноста!

244

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен242 manipuvira6....Народните представители вече ще получават 3540 лева на месец, вместо досегашните си възнаграждения от 3243 лева.Отново заради средната заплата повече ще получава и премиерът. Основната заплата нa Бойко Борисов става 5487 лева, а на министрите 4602 лева

243

Анонимен

преди 5 години

Бедната Нинова! Само с 13 лева на глас! Тя за това си дере гърлото! Повече избиратели,по голяма заплата!

242

Анонимен

преди 5 години

Сама си е виновна! Да беше си седяла в СДС!

241

Анонимен

преди 5 години

Тиквата пуши само пури ,ама е гоУема работа ,нали другари герберасти?И учи английски докато обикаля тиквената си рая.Вече е научил половината азбука...за 10 години

240

Анонимен

преди 5 години

Хубаво беше едно време....пари бол ама стоките кът .. купоните правеха всички равни освен тези които ги раздаваха . .ако кака *** върне пак купоните ще гласувам пак за нея!!!!

239

Анонимен

преди 5 години

да я ожали човек.... милата

238

Ура !!!

преди 5 години

Герб и СДС обединени за изборите ще нанесат поредната този път най-тежка загуба на Бсп на изборите. Следва оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп и вероятно окончателното затриване на Бсп като партия...

237

обективен

преди 5 години

Другари герберасти ,другарката Нинова казва с колко живее , а не колко изкарва!!!Знам че повечето от вас са неграмотни/то Тиквата има половин прочетена книга ,та камо ли останалите/ ,но поне попитайте някой грамотен каква е разликата.И си спомнете колко апартаменти и къщи си купиха вашите сдухани лидери , които са на една заплатка.Може да прочетете и за братчеда на Тиквата.Същия ,който му взе Ипона и му купи палат в Барселона.А Тиквата врещеше ,че не го е виждал от 40 години.

236

Курнелия се обърка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

235

ДРУГАРКАТА

преди 5 години

Май ни взима за мезета нещоДори да не смятаме никакви други допълнителни доходи освен депутатската заплати, като се прибави към тях и клас прослужено време, тя става минимум над 5 кА въобще да не говорим, че и тя живее в палат за милиони, прати сина си да учи в Бъркли в САЩ, където образованието е по 42 к долара на година (т.е. съвсем грубо ~ 90 хил лв) и то без разходи за глезотии, което сами си правете сметките колко е. От къде ги има тези пари? А вие си гласувайте кротко!

234

Калфин-цитат

преди 5 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

233

Krom

преди 5 години

Ми защо пуши? Вредно е. Ако тая ми е европейската алтернатива, заминавам в Тибет. А и да не се срамува. Ще купи на сина в Америка автобус и няма да се срамува.