335

Анонимен

преди 5 години

Да се махаш от тука, ТИКВА с 5% IQ.

334

Анонимен

преди 5 години

До ХЗащото е обещал на великите сили, на баба Меркел и останалите. Навързани са всичките - парички за ГЕРБ за сметка на прекарването на джендърската евгогейска политика.

333

Анонимен

преди 5 години

Я...!Другите да се пречистват,а СветиняВинетушкова,нещо не иска да се пречиства!Вече счита,че се е сляла с божественото и блести от чистота,та чак заслепява и замъглява!!!Светинята си е напълно прав,защото за такова овче стадо той наистина е чист и пречист,и божествен!БРАВО НА СТАДОТО,ДЕТО СИ ИМА ТАКЪВ БОГ!Бе-е-е..............................................!!!!!!!!!

332

Цитат на Боко

преди 5 години

Цитат на Боко - Ако не слушаме ще станем, като в Гърция--/ преди 4-5 години/ ---днес 20.05.2019г. - Гърция намаля ДДС на хран. продукти от 24% на 13% ---а в процъфтяваща България - под управлението на Лидерът на Балканите - кога?! Извод----

331

хи-хи - хи

преди 5 години

Да де ! Никой не се е родил крадец- това се учи в ГЕРБ !

330

Герб надолу

преди 5 години

До Х: "Защо един министър председател така активно се е включил в кампанията за евроизбори"? Защото го е страх, че ако ГЕРБ тръгне надолу, нищо няма да може да го спре. А той се държи за властта като удавник за сламка.

329

Шумкарина

преди 5 години

Нещо ми подсказва че Тоя и този път няма да си завърши пълният мандат.Първите два мандата не ги завърши,ся да видим с третия МУ мандат кво ще стане.Много тарикати са се завъртяли около него.Като мухи на мед.

328

Време за промяна

преди 5 години

Времето ти изтича, Бойко. И да се пънеш, и да не се пънеш, това е. Не че БСП са обязателно по-добри от вас, но много ви станаха далаверите. Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Време е за промяна.

327

Хе хе

преди 5 години

#червенитеСвини не могат да повярват, че може да си на власт и брачедите ти да не блажат якуДа бяха те на власт, роднините им до девето коляно щяха да влачат

326

Х

преди 5 години

Не ми стана ясно, защо един министър председател така активно се е включил в кампанията за евроизбори. Вярно, че е лидер на партия ГЕРБ но да си беше взел служебна отпуска и тогава да обикаля по студиата и разпалено да говори и плюе противниците си. Странни неща. Властимащите се държат и действат сякаш всичко им е позволено, а Габриел приглася, че сме най- малко корумпираната страна?

325

Анонимен

преди 5 години

Човек, който не знае (или преиначава) собствената си биография, който се отрича от роднините си, партията си, НЕ МОЖЕ да бъде обект на доверие! ТОЙ ПРЕДАДЕ И НАС!

324

антигерб

преди 5 години

Оставки, избори, оставки, избори, оставки избори така до безкрай а държавата си потъва.

323

Х

преди 5 години

До ГЕРБ отновоТо се не знае кой кого? Ще доживеем, ще видим

322

ГЕРБ отново

преди 5 години

Ще изнасили зрелищно грохналата сто годишна вещица!Венсеремос!

321

Анонимен

преди 5 години

На 26.05.2019 г. Луна ще пее на пресконференцията на ГЕРБ.Специален поздрав за Боко и компания ще бъде песента:"Бягайте краченца!"

320

Анонимен

преди 5 години

До :)Такива кражби, дори по времето на Луканов и Костов не са ставали.-Не се знае кой от тримата е водач - лапали са при различни условия от един източник: Българския народ и в големи размери

319

За 332 , ами чакайте

преди 5 години

Вие чакахте и капитализма са се спихне и да станете партини секретари я вЛондон, я в ПарижНа се сесерето ви умре ;)

318

Активист на БКП

преди 5 години

А ние чакаме Вашата,другарю Борисов !!!

317

Zzz

преди 5 години

А хаджидимовката Мария Неделчева, пардон Габриел, нахакано говореше по европейски алабализми колко много е направила за бг граждани и как България е начело по най- малък размер на корупция. Когато има злоупотреба с власт, каквато се оказа масова практика у нас, би следвало и съдебна отговорност. Да крадеш в огромни размери една оставка нищо не значи.

316

Анонимен

преди 5 години

"С единия ми братовчед не съм се виждал от 40 години, с другите, които са от съседните къщи, не си говорихме 30 години,"Кого си мислиш че ще излъжеш бе мутро?