260

Jo6

преди 5 години

КОЕ Е ХУБАВОТО ?

259

До 316

преди 5 години

В Германия има 77млн. етнически германци при 83млн. население.Това е една от най еднородните страни на света.

258

Новия сарайски слуга

преди 5 години

Е ВМРО.Само вижте приликите с Атака преди 10 години.От нищото изплуват , но винаги с много пари.Джамбазки дори с жена се сроди.А всички знаят , че нежен войник в казармата бе

257

Анонимен

преди 5 години

До *** 315хех, че то няма вече Германци, всичките са евреи или турци.

256

Тим

преди 5 години

Незнам Бойко какъв завод за автомобили ще открива. Германците още не са взели решение от акционерите. Да не се окаже пак турско. Проф.Марков точно каза как строят турците с дългосрочен план за влияние. И в тези заводи работят по 6 месеца турци.

255

Анонимен

преди 5 години

Бойко народа умира изнемогва с какво се хвалиш бе долен ***, крадец,разбойник,влечуго, дано гниеш в ада ***,***!

254

Анонимен

преди 5 години

Дядо Славчо,късметлии сте от клуб, ,старост,,,а някои от , ,младост ,, Няма да гласуват,защото следите от умората да ги лъжат е твърде видима.

253

Анонимен

преди 5 години

Бойко е новият Бай *** за него песни ще се пеят. вицове ще се разказват.

252

Гост

преди 5 години

До Анонимен 285Това би го направил само нормален човек, но не и тези които визираш. Те са толкова безскрупулни, че като ги плюеш си мислят, че роса ги роси.

251

Анонимен

преди 5 години

А ти Г-н Борисов построил ли си нещо без кусури. Например крушовидна кръгово.

250

Smurf

преди 5 години

Олеле защото Бойко не е злобен и отмъстителен .. ама хич

249

Ветъра на ПОДмяната

преди 5 години

Каква опозиция ? Вашите РОДИТЕЛИ СА КОМУНИСТИ !

248

Гост

преди 5 години

На Световното по лека атретика в Бургас *** с кола по твоята магистрала.

247

Истината

преди 5 години

Има един интересен момент в посещението на Б.Б-то в Стара Загора:Присъствуващи около 200 човека.Охраната на ББ-то,депутати,кмет и антуража на кмета- приблизително 30-35 човека.Журналисти-около 10Полицаи-около 15Охранители частни-някъде около 10Останалите около 120-140 човека от различни фирми,докарани със заповед на шефовете си през почивния ден,за да правят калабалък и да се радват на Тиквуний,половинат от които открито си го псуваха по между си!

246

Анонимен

преди 5 години

> Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи.Големи строежи, големи кражби... Справка - магистралата дето минава през сърцето на Варна. 120 млн за 3 км.

245

по план

преди 5 години

На колониалистите хамериканци баш такъв *** им трябва.Унещожават населението от 8 на 4 млн.-по план,както каза преди време един техен чичак..Затриват образованието,икономика,селско стопанство и вкарват емигранти.И хоп-няма държава,а тяхна територия ,на която живеят питекантропи

244

Анонимен

преди 5 години

А ,,, Той,, съжалявал за ,,неприетата ,,Истамбулска конвенция !Чак на Бойко Василев,опитен демократ в манипулациите , му приседна ,та се чудеше ,как да удари баданарката .

243

Анонимен

преди 5 години

А дисагите с лъжите ,на сирака ,сам станал ,кмет ,премиер са бездънни ! Сега е стихията си ,в собствените води ,пардон .ф .калии .Това е и същността му . От детството ,подплатено с двама дядовцки ,активни борци / да оставим митичният прадядо,утрепан за кражба на агнета или насилие на жена / баща от МВР, майка -Партиина на училище ,чичо Кирил Войнов и приет със закъснение в ВМШ,,Г Димитров ,,с к.лизма . Тресе ги страх и единствената надежда е брутална фалшификация ,

242

Анонимен

преди 5 години

Боко, защо чака 2 г. преди да уволниш Порожанов и да започнат проверките на къщите?

241

Анонимен

преди 5 години

Мин. председателя не е в отпуска но върши полит. агитация на ГЕРБ. Това не е ли нарушение на закона ...ЦИК ?