71

Хахаха

преди 5 години

Преди седмица комунистите водеха с 4 процента Вчера бяха 2 Днес се изравнили Другата седмица ще са изгубили с 5/6процента което е логично

70

Байфидан

преди 5 години

Малка преднина за БСП, ама от твърдо решилите. А тези за БСП са винаги много твърди и категорични. Но ГЕРБ има скрит резерв в нерешилите. Защото някои от тях няма изобщо да гласуват, една част ще гласуват за други партии или ГЕРБ, но не и за БСП. Защото техните вече са в твърдите.

69

Един от Северозапада

преди 5 години

"45. Стига с това печатане на бюлетинки. И ти си от последните ***.оти, които не признават. че Костинбродската афера беше дело на Станишев и Доган."----Печели изборите, този, който брои бюлетините. Й. Сталин го е казал. Долу в комисиите е много видимо, не става.Горе в Цик-също има наблюдатели-не става. Единствения начин, е между долу и горе, докато се придвижи информация, урни с бюлетини, протоколи, чували с бюлетини. И познай, кой доминира тоя процес?Правилно.Тези, които са на власт сега.

68

Истината

преди 5 години

СДС, НДСВ, ГЕРБ, ... една по една идват с големи надежди, крадат колкото могат докато са на власт и си заминават. Въпрос на време, само дето вече време не остана за България и българите.

67

Анонимен

преди 5 години

Няма как да ходиш на ЕВРОизбори, а пък да гласуваш за проруски агенти.

66

Анонимен

преди 5 години

Не ми се вярва 33% от тези, които ще гласуват да гласуват за ГЕРБ. ГЕРБ едва ли ще купят толкова много гласове.

65

Анонимен

преди 5 години

На Бойко пожарникарския маркуч е празен ...разбирай без гласоподаватели...т.е. в основата си е функционално безпомощен и импотентен...Остават 10 дни от продължаващата вече 10 години мизерия ,до която ни докара шайката от ГРОБ...Кой ще е луд да гласува за тези нагли крадци,измамници и аферисти,нехаещи за добруването на народа и непропускащи собственото си облагодетелстване...

64

Анонимен

преди 5 години

Само мазохисти, които са изстрадали всичките погроми на БСП, могат да гласуват за тази партия. Тя е срам за България.

63

Ура другари !

преди 5 години

Рускинята Йончева най-добре ще защитава българските интереси в ЕС !

62

До 49

преди 5 години

Я не се прави,че не знаеш как ГЕРБ печели изборите.Ако не е Цецо да ги фалшифицира и Мишо Константинов да му довърши работата,ще спечелите на кукуво лято.

61

Анонимен

преди 5 години

Не е важно как ще се гласува. Важното е колко фалшиви бюлетини ще пробута ГЕРБ, както винаги досега на избори с ГЕРБ.

60

Огромното мнозинство

преди 5 години

от европа е ПРОТИВ този гнусен ротшилдски кибук наречен ЕС !!!средно 75% от хората от западна европа и средно 60% от източна европа са ПРОТИВ ЕС !!!как става така че волята на хората се погазва нагло и брутално година след година !?НЕ ИСКАМЕ ЕС !!!ИСКАМЕ СВОБОДАТА СИ ОБРАТНО !!!

59

Анонимен

преди 5 години

Само хора, които са на хранилката на герб и мазохисти могат да гласуват за Борисов. Срам за България е този човек.

58

АНОНИМЕН

преди 5 години

Добрите проценти са за тези , които са си платили. Как ли пък не Валерката и Каракачанката ще имат повече проценти от Сидеров с гафовете за апартаменти, продажба на БГ паспорти и обиждането на майките на болните деца. Винаги преди избори Сидеров го слагат под чертата , но след тях Волен здраво им го начуква. Защото не може да имаш водач на листа човек с 4 западни езици като Георги Михов от АТАКА избран от народа с гласуване , да даваш пари за стипендии на студенти и ученици и да си след обитаци.

57

една от народа

преди 5 години

Нинова водеше с много,ама и натресоха станишев !лично моето семейство 4 гласа щяхме да гласуваме за нея ,ама след тоя трик -не !е ,няма да гласуваме за герб - има и други

56

Анонимен

преди 5 години

Институт за модерна политка начело с Борислав Цеков станал известен като депутат от НДСВ. После е в "Новото време" и подкрепя Кунева. В началото след 1989 година е член на организация съосновател на СДС.

55

Анонимен

преди 5 години

Що лъжете хората?ГЕРБ са тотал щета.

54

Шопа

преди 5 години

Бегай у Северна Корея и си готов.Може и у Русията.

53

Анонимен

преди 5 години

Който гласува за Партията на преименуваните комунисти ще получи освен приятелство с руския режим и мизерна руска заплата, а после може и руски паспорт и визов режим за EU. Евроизборите са елементарен геополитически избор на всеки от нас! Без русофили моля!!!

52

Един от Северозапада

преди 5 години

Скоро прочетох един пост, който може да обясни настроенията на 99% от народа, и без социологически проучвания: "Не искаме избори и оставки, искаме съд и конфискация на заграбеното през 30 години преход!"Мисля, че коментара е излишен.