45

Гербераст - комунист

преди 5 години

С тези празнословия Дончев ни взе за пълни *** и, миналата година бяхме полу *** и, тази година сме пълни *** и. Браво Томи, голУем *** си и ти.

44

Анонимен

преди 5 години

Като има корупция, ти какво направи. След като нищо не правите ИЗЧЕЗВАЙТЕ!

43

Радев за смях...

преди 5 години

Нашият прецедент не бил червен, а само румен...

42

Ххх

преди 5 години

Президентът Радев отдавна говори за корупцията във властта и им казва какво да се направи. Но властта е глуха и се прави на ударена., обвинява Радев, че ги критикува. Странни хора. Ударили са го през просото и нямат срама...дончев говори алабализми.

41

Анонимен

преди 5 години

Аз пък си мислех,че само имам "усещане" за корупция,а тя си била истинска.Е,щом управляващите го казват,вервам им.Сега остава да се самозатворят в софийския затвор и всичко ще бъде наред.

40

Стратег

преди 5 години

"Бойко е Гол".Това го знаем, отдавна Дончев;))) Ако корупцията идва от неефективността на държавният апарат, това означава, че партийните назначения въз основа, на който той е изграден, са неправилни и неефективни, коео означава, че и самата уоравляваща партия, направила тези назначения и изградила този държавен апарат също е неефективна като управление и трябва да приключи мандата си,предсрочно.Ако тръгнеш да развиваш въпроса за нравите,пак стигаш до Бойко, защото "Аз съм *** и вие прости..."

39

Breiii

преди 5 години

Абе Дончев обича България повече от вас, бе еййй.. С Марешки ще спрат грабежа, какво сте ми се разпротествали. Кво занете вие, само не се бийте

38

Анонимен

преди 5 години

как така хем има корупция, хем няма един осъден от управляващите за корупция? нещо не се връзват думите с действията на Дончев? ако има корупция трябва да има осъдени министри.

37

има ли топла вода

преди 5 години

Дончев, Вие управниците сте корупцията!

36

Офф ,да се омита

преди 5 години

Общо взето всеки гербераст повтаря едно и също.Как корупцията това и онова.И така 10 години.За 10 години корупцията се увеличи поне 10 пъти.Апартаментите с огромни тераси и гаражи/герберастите първи откриха че терасите ,гаражите и асансьорите не се декларират!/ са само част от безпрецедентния герберски грабеж.Какво фъфли този мушморок? Колко герберасти са осъдени за 10 години?НИТО ЕДИН!Шайката Герб трябва веднага да прибрана на топло.Гологлавия даскал Дончев също.*** И КРАДЕЦ!

35

Анонимен

преди 5 години

И в коя "партия"(а всъщност ОПГ) е корупцията?

34

Breiii

преди 5 години

Дончев, аре да спрем грабежа, а

33

Анонимен

преди 5 години

Трудно се пуска кокала. Не разбирам защо се защитава нещо толкова очевадно. Имал доверие в институциите? Те като черва са навързани и няма оправия. Докато не се отсече всичко до корен, още 30 години ще го ядем.

32

АНТИ

преди 5 години

Тук маФията е премзела държавата.Решението ?!Военен режим Пиночет !!!

31

Анонимен

преди 5 години

Докато останалите гербери са недодялани буци, този е хлъзгаво, гъвкаво създание, опитващо се да играе "Не сме от тия". Змийче в пазвата!

30

Анонимен

преди 5 години

А стига ве! Не може да бъде! Направо съм шокиран от твърдението на Дончев

29

Анонимен

преди 5 години

Че корупция има,е повече от ясно,но как да очакваш корумпираните да се борят с корупцията?Това е кауза пердута.

28

хи-хи-хи

преди 5 години

Дончев е *** габровски даскал и не разбира от нищо.Както повечето от Шайката.Иска му се да се докара на Боко Тиквата , ама е по-невеж и от него.Подражава на банкянския *** със снимки с пищов и тъмни очила , а е обикновена мишка.Зад бръснатата му глава и прошарената брада се вижда една куха лейка.Жалките му опити да изглежда умен и интересен само будят съжаление.ОБИКНОВЕН ТИКВЕН ПОКЛОННИК!

27

Анонимен

преди 5 години

Ами бори се като мечка с тиква.

26

Въпрос

преди 5 години

Дончев след като признава , че има корупция как лично той се бори против това явление от висотата на поста който заема в управлението на Държавата ???