31

Анонимен

преди 5 години

Чуждите частници са като нашите частници, само че все още не ги познаваме лично.

30

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точка 28А ако една държава има такива "кадри" като тебе, то не само ще бъде опоскана, оглозгана, а и след време НЯМА ДА Я ИМА НА КАРТАТА!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Разбира се..........Народен съд!!! А какво друго заслужават тези, които искат да дадат СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ - ЛЕТИЩЕТО СИ - на чужда държава!!! ЕДВА ЛИ ИМА ПО-ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ ОТДyXAЙ ПО-СИЛНО СУПАТА!

28

Анонимен

преди 5 години

Франция и Турция всеки божи ден са в новините, все за лоши събития, за лошо управление. Защо трябва да мислим, че французите са недоволни от собствените си частници, а ние ще бъдем предоволни от техните? Да припомним: нали уж частна "независима" френска лаборатория изнуди България да изтреби хиляди овце и кози заради измислена зараза? Какво добро виждат превозвачите от френската политика спрямо чуждите страни?

27

Анонимен

преди 5 години

До Скептик 26Разбира се..........Народен съд!!! А какво друго заслужават тези, които искат да дадат СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ - ЛЕТИЩЕТО СИ - на чужда държава!!! ЕДВА ЛИ ИМА ПО-ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Едно ме успокоява, че ние сме толкова т-ъ-п-и, че даже и това ПРЕДАТЕЛСТВО няма да успеем да извършим като хората!

26

Гледна точка

преди 5 години

Една вещ, кола, сграда или фирма ако няма собственик то тя бива "подритвана", занемарена и оглозгана като "Техноимекс". Да не допускаме това да се случи с летище София!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Ти не си нищо друго, освен г-а-д-е-н лъ-же-ц!!!!!!!!!!!!! Тези пенсии и заплати ги имаш БЛАГОДАРЕНИЕ на отвра-ти-телната "демокрация"!!!! А с тези пенсии и заплати, които БЯХА СЪЩИТЕ И ПРЕДИ 30 години (един стругар получаваше и по 700), когато хляба не беше 1,5лв, а 15 стотинки и билетчето ти беше 6, а бензина 20ст!!!!!! Мддааа, ще има да си спомняте тия години НА БЛАГОДЕНСТВИЕ! А да.........и крадците ги вкарваха в Белене и не бяха НИКАКВИ АНТИКОМУНИСТИ, А ОБИКНОВЕННИ МОШЕННИЦИ!

24

Скептик

преди 5 години

После ще искаме не само национализация, но ще има и съдилища.

23

Гледна точка

преди 5 години

Ако дойдат френски инвеститор на софийското летище, ще го реновират, модернизират и ще изчезнат "копърките".Покрай тази инвестиция ще дойдат множество други вторични!

22

Анонимен

преди 5 години

Всичко, което говори г-жа Лъжа е наистина нелепости и простотии. Като 50 години имахме управление на БКП-БСП и държавна собственост какво се подобри за народа, а да забравих имаме пенсии от 200 лв. и заплати от 600 лв. Благодаря.

21

Анонимен

преди 5 години

Дадоха златодобива на концесия, енергетиката - на частници, КТБ - частна банка. Цялата държава работи заради дълговете на частниците.

20

Анонимен

преди 5 години

то не беше зле и топлофикация, и ток и вода , а също и телекомите да са си държавни !

19

Joko

преди 5 години

Мога от сега да ви кажа какво ще стане, ако френско-турският консорциум спечели търга. След някоя друга година, франчолята ще продадат своят дял на турците и..... хоп софийското летище с *** или фес..., както ви харесва.

18

Анонимен

преди 5 години

Нинова защо не си на работа вече два месеца?Болна ли си?

17

Гледна точка

преди 5 години

"Кауза пердута" няма вече право да иска!Нека вместо това *** да отговори:"От къде е взела парите за закупуването на "Техноимекс"?Защото тя отрича, че е имала въпросната сума, а документите говорят точно обратното! *** на съд и след това в Сливенският!

16

Анонимко

преди 5 години

32,8 милиона евро срещу 13 милиона лева със 10% увеличение кога ще ги стигнем бе Никаквице

15

Анонимен

преди 5 години

Да ходиш на работа и да работиш в полза на службата, където си назначен, са съвсем различни неща.

14

Перко

преди 5 години

Приходите от държавна собственост отивали при народа :)Айде нема нужда. Знаем къде отиваха приходите като всичко беше държавна собственост. Пак ви се иска да крадете, ама няма вече. Пък и се засрами малко. Малко ли ти бяха приходите от Техноимпекс.

13

ko4o

преди 5 години

Те *** искат отново да са собственици и на Държавата, но няма кой да им се върже отново! Никога повече червените *** - сатрапи във властта. Господ да пази България от такива като дрОгарката /Сла/Нинова.

12

Анонимен

преди 5 години

Печалбата от чалгарите е голяма, от филхармониите, от фолклорните състави - проблемна. Да закрием ли филхармониите и фолклорните състави?