75

ахааа

преди 5 години

До Анонимен 72 А да променим Конституцията , и д агарантираме на ББ пожизнено управление . Като му порасне внучето / нали Бойко се казваше / ще го наследи . Така предполагам , вие " герберите " съвсем ще разцъфтите от щастие

74

странно

преди 5 години

До Loyko 70 А "държавност и ГЕРБ" не е ли оксиморон???Защо тогава ГЕРБ ще се спечелят ???

73

нострадамус

преди 5 години

Госпожата от снимката иска да се удари в тавана

72

Анонимен

преди 5 години

Евроизборите са подходящи да накажем Суджуците! Иначе, Бойко каза, че какъвто и да е резултата ще си кара мандата! Няма страшно! Да му забием още един като на президентските! Това ще го стимулира да работи още по упорито, да докара тук още 2-3 папи, да обедини Балканите по скоростно и да очисти Черно море от пирати и водорасли! И да поеме Олимпиадите, световното и Уимбълдън с Големия шлем!

71

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ. Другите не стават.

70

Бсп са гадове

преди 5 години

Институтът за модерна проституция на Борислав Цеков, който е поръчал изследването, е пробесепарски. Така че и тази анкета е удобно фалшива.

69

Loyko

преди 5 години

Спокойно народе.ГЕРБ ще спечели тези избори.БСП много им се иска...но народа решава.Не бива да се разчита на късата памет на българите. Едва ли някой не е разбрал ,че БСП само съсипва даржавата и държавноста...

68

62

преди 5 години

Не се вълнувай, чадо! сега си малко гневен, но си добро дете! Жив и здрав бъди, а аз къде ще загина си е божа работа! Папата е добър човек! Не каза една зла дума за Русия! Учи се от него! А сайта - опонентите ми нямат нужда от вашата помощ и *** на коментарите ми! Освен ако това не сте самите вие! Бог да ви прости греха!

67

Анонимен

преди 5 години

и ГЕРБ и БСП нямат потенциал да прехвърлят 25 % това е истината и всички тия прогнози с над 30 % и за двете партии са абсолютно измислени, а за патритарите даже не ми се коментира, те сумарно няма да съберат 5 %

66

Анонимен

преди 5 години

Половината от спонсорите на БСП са ареста, други избягаха в чужбина от страх, а руската рубла продължава да се срива. В крайна сметка ГЕРБ ще управляват още поне 20 години. Така са решили големите началници.А знаете че който дава парата той поръчва музиката.

65

честно

преди 5 години

Ех,Нинова , забиха ти нож в гърба , на път беше да "биеш" греп у земята , ама олигарсите ти натресоха станишев и всичко пропадна !честно ти казвам - много хора казваха ,че ще гласувт бсп

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Като искаш да защитаваш Русия заминавай да я защитаваш в Донбас и Крим, дано да ти светят маслото там.

63

ДНЕС БГ,

преди 5 години

КЪДЕ Е СВЕТОВНАТА НОВИНА ЗА ИЗБУХНАЛИЯ РУСКИ САМОЛЕТ??? ДА ГИ ВИДИМ ТУК РУБЛАДЖИИТЕ МАЛКО ВЪВ ФАЗА ЗАЩИТА, ЩОТО ИНАЧЕ ПО ПЛЮЕНЕТО МНОГО ГИ БИВА? ИЛИ НЯМАТЕ ТАКАВА СХЕМА - ПУТИН ЩЕ ВИ СПРЕ ПАРИТЕ?

62

ЕЕЕ

преди 5 години

ТОЯ ОТДОЛУ МЕ ПОДСЕТИ - НА ФОНА НА ПОСЛАНИЯТА НА ПАПАТА ЗА МИР И ЛЮБОВ УТРЕ РУСКИТЕ МИЛИТАРИСТИ ЩЕ ДРЪНКАТ ПАК ОРЪЖИЕ! ГОЛЕМИ ПОБЕДИТЕЛИ БИЛИ, ДОБРЕ ЧЕ СЩ СА ИМ ПОМОГНАЛИ, ЧЕ...

61

ДА, АМА

преди 5 години

И ТУК КАТО В РИСИЯ И ТУРЦИЯ ПАДИШАХА БРОИ БЮЛЕРИНИТЕ! " НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАК Е ГЛАСУВАЛ, ВАЖНО Е КОЙ БРОИ БЮЛЕРТИНИТЕ" - СТАЛИН))):

60

Анонимен

преди 5 години

Значи, на Герб му спада, а БСП не го вдига! Лоша работа!

59

1

преди 5 години

До 222,а като видиш тиквата,сигурно се.

58

Анонимен

преди 5 години

Московците от БСП се борят за европарламента единствено за да защитават Русия и фашистите от Кремъл. Ами като мразите Европа и като демокрацията ви е отнела всичко по признанията на Нинова, бъдете честни със себе си и с избирателите си и се откажете от тия избори.

57

анонимен

преди 5 години

Калпав генофонд калпаво съществува.Интересна генетика лази в светите земи!

56

Анонимен

преди 5 години

ВМРО 4? Толкова ли много се харесва Джамбазки на хората? Ако това е така, какъв е шанса на Презареди България на Бареков, който твърди, че има сигурен депутат? Голяма манипулация и дезинформация настана преди изборите! Не вярвам на сметки и агенции вече.