26

Kuala

преди 5 години

Статията си е чиста европропаганда. Има го и обратния процес. Маса турци, и то даже повечето, се връщат обратно в Турция. И не само турците. А другите които остават в голямята си част намират турски фирми и шефове в Германия. И така се чувстват като у дома си. Турският етнос и дух завладяват Германия. И на много турци и местни германци вече не им се живее в Герамния. Та и на това момиче май бързо бързо ще й се изпари мечтата за живот в Турция.

25

Хърбел на Щърбел

преди 5 години

Присмиваме се на комшиите, а нашите *** от кога са свалени? Те поне имат прираст и да избягат някои, поне толкова още ще останат и ще са на плюс, а тук е катастрофа.

24

Анонимен

преди 5 години

Турчинът където и да отиде си остава турчин както и децата му защото не го е срам и се гордее с произхода си. Така, че за Турция това не е проблем. Лошото е, че много българи се изнасят и дори те да си останат българи, то децата им вече се казват Пиер, Франк, Ханс и вече не са българчета.

23

Анонимен

преди 5 години

Какво общо имат с темата руснаци и русофили, че ги намесваш??.

22

Анонимен

преди 5 години

А русофилите защо се срамуват да кажат, че искат да са граждани на руския Гулаг ?

21

1945-та година

преди 5 години

Германия е 80 % съсипана от съветските войски. Разрyшенията са огромни и ще са необходими 10 години да се възстанови. Трябва много работна ръка, която не може да се вземе от соц лагера и в Германия идват тyрски работници, които после остават да живеят там. Днес броят им е над 2 милиона и вече ще искат гражданство.

20

Анонимен

преди 5 години

Да се родиш жена в мюсюлманска държава е ад. Много добре се е ориентирала.

19

Fenasi Kerim

преди 5 години

Само преди месец младо момиче на 25 години завършило университет се хвърли от 8-ми етаж в Истанбул и загина на място. Не го стори от любовна мъка. Просто от години не можеше да си намери работа. И в същото време забрадена 40 годишна с мъжко лице от партията на Ердоган със средно образование е получавала по 6 хиляди лири на месец без да прави нищо. Единствената й "работа" е била ходене до банкомата. Нормално е момичето да иска в Германия.

18

Анонимен

преди 5 години

До !?!Еми аз ходя там на почивки, не да живея! Или за теб няма разлика? Много хора ходят на екскурзия и у Куба, там по твоята логика е екстра?Онзи ден се разходих по работа до Слънчака, не бях ходил от около 20г, няма такава отврат!

17

Свещен Гущер

преди 5 години

Нормално,кой нормален ще иска да живее при изтрещяли квадратоглави? Дето се зачулват и ходжата да ти вие от минарето в 5 сутринта?Зер си нямат часовници....Ама нашите бивши номенклатурчици мечтаят за такъв шериатски живот...и с радост биха го направили да стане факт

16

Анонимен

преди 5 години

В Германия и без да знаеш немски ако знаеш турски ще се интегрираш.

15

Анонимен

преди 5 години

Ами да стане на 18 и да заминава, тъкмо до тогава турския може вече да е втори официален език в Германия

14

Анонимен

преди 5 години

Турция всяка година расте с милион. Има хора за напускане и за оставане. Това се нарича експанзия и разширяване на лебенсраума. Турчинът където и да отиде запазва идентичността си, такива като Арифе са пионерите които ще разширят Турция

13

Анонимен

преди 5 години

Тази е от СНР те винаги са против родината

12

Нане

преди 5 години

Пропагандната машина работи на макс, по зле от комунизъм?!А не се казва, какво, ще завари Арифе в Кьолн... Там има ли още германци... Арифе пак, ще е при сънародници...

11

Анонимен

преди 5 години

А в просперираща България всяка година 50000 хиляди млади хора напускат и стават европейци. 3-4 милиона вече го сториха.

10

Анонимен

преди 5 години

А кво да кажем за българския народ които се изнесоха в чужбина,хората за една ученичка проблем правят защо е искала да замине

9

Ако Ви успокоява

преди 5 години

И аз искам да живея в Германия и да получа германско гражданство!На 55 години съм и очаквам с нетърпение 300 евро пенсия ,платени здравни грижи ,след години теглени здравни осигуровки и ток ,бензин и газ за покачването на които са ни виновни всичките !

8

!?!

преди 5 години

Pезняците бягат от скапаната им държава, а вие се убихте да ходите там по празниците и на почивки. Егати балъците :D

7

man

преди 5 години

Ако цяла Африка и Азия се изнесе в Германия, какво ще стане?