37

Анонимен

преди 5 години

Кой ще му плаща масрафа за посещението?Келепир няма в тая работа,какво като ни е посещавал? Или може би Цветанов и шайката ще получат индулгенция за управлението!

36

Анонимен

преди 5 години

Стадо, стадо им трябва, на което да промиват мозъците с безсмислени религиозни глупости....

35

Анонимен

преди 5 години

Пълни лъжи. Изобщо не ми пукка за посещението на папата,дори медииния шум ми е досаден. Човек остава с усещането,че сме Латинска Америка по всичко,дори по религия сме католици такъв шум се вдига до небето,от тази безсмислена,но скъпа за бг народ визита. Като папата е толова скромен защо не си плати той посещението,а бедния ПРАВОСЛАВЕН бг народ трябва да даде толова кинти?

34

Анонимен

преди 5 години

Да не идва да мие краката на мигрантите и да ни проповядва да бъдем толерантни?! Да си ги прибере и да си ходят заедно!

33

Любопитен

преди 5 години

До шматкаИма съдебно решение,с което Антонов е оправдан!Така че ИЗВИНЕНИЕ НИ СЕ ДЪЛЖИ!А мигрантите,за които ни натиска да си ги приема във Ватикана!

32

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Този папа е долен комуноид, който вярва в учението на сатаната, а не това на Христос. Този *** вярва в еманципацията на жените, глобалното затопляне, разрешаване на жените да стават християнски свещеници. Разбира се аржентинският комунист твърди, че капитализЪма не работи и трябва да се замени с комунизЪма и "равенство" между половете. Този е като нашите ченгелари в расо, като патриарха наш - член на бкп и сътрудник на дс, който се прави на вярващ.

31

Активист на БКП

преди 5 години

А Негово Светейшество папата ще папка ли от къщичките за гости или те са само за Шайката ГЕРБ???!!!

30

Василев

преди 5 години

Папата разцепва единната праволславна християнска вяра, това се вижда с невъоръжено око!Не съм вярващ, но не мисля, че доброто бяло старче, мисли добро на българския народ!!!Папата ще папка каквото си иска, а вие ще папкате на корумпираната крадлива гербава администрация барабонките!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

29

Шопо

преди 5 години

Я съм източноправославен !!! Тоя ми е безразличен...

28

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да го галят по кухата кратуна, няма да променят факта, че е презиран и у нас, и в чужбина!

27

Василев

преди 5 години

Дайте нещо за къщичките за гости!!!Папата си е папа, а вие ще папкате на крадливата корумпирана гербава администрация оная работа!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

После Бобко ще разказва колко папи е галил по главата.

25

Анонимен

преди 5 години

На никой не му дреме за този ***! С тези статистики ходете да заблуждавате децата в градината! Ватиканските педофили вън от България!

24

Анонимен

преди 5 години

Стига сте лъгали- никой не иска да идва тоя католически ***!

23

шматка

преди 5 години

До ЛюбопитенЧестно казано за атентата срещу Павел || няма за какво да ни се извиняват.Баш си беше работа на КГБ и Шесто

22

Василев

преди 5 години

България се затрива като държава, Папата идва да прокарва интересите на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки!!!Селяни прости, вие сте валат!!!Държавната администрация е корумпирана!Децата не искат да се върнат от чужбина!!!Децата на децата също не искат да се върнат!!!ГЕРБ вече са в историята!!!Агент Найл Бърджис!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Аз не познавам някой, който да е във възторг, че ватиканските педофили идват у нас.България е православна и не искаме да имаме нищо общо с Ватикана, на чиято съвест лежат инквизиции и педофилия.

20

Анонимен

преди 5 години

Тези манипулацийки пред глупави и заблудени ги пишете! Истината е точно обратната на това твърдение!865 000 лв. дават за този, а онкоболните са без лекарства!!!!!!

19

Любопитен

преди 5 години

Защо тогава като пиша:"Папата не ни е Началник" и "Папската институция дължи на България извинение за набеждаването"* ме банват?Да не би да не е вярно?*за атентата с/у Йоан Павел II

18

УМЕН

преди 5 години

Този така наречен "папа" не трябва ли да е символ на християнските добродетели като любов, милосърдие, състрадание и т.н.?Ако е така защо всички улици са завардени и блокирани? От какво се пази толкова този свят човек? От всенародната обич на ближните си ли? Искам работилият по тази публикация да ми отговори.