70

Qwerty

преди 5 години

Стига с този комунизъм. Това е било преди 30г., хубаво-лошо няма да се върне. Гледайте как е в Европа и къде сме ние.

69

Анонимен

преди 5 години

А в магазините на силно развитата членка на ЕС и НАТО РБ Бългаия като има всичко, защо българите са първи по смъртност в света?

68

сф

преди 5 години

Най-хубавата кола е служебната ! От фирмата са ми дали персонална Тойотка, която иначе прилича на микровълнова, но харчи 5/100 и се навира на всякъде. Личната ми кола не съм я карал от 4 месеца, още е със зимни гуми.

67

...

преди 5 години

Еми това положение е така понеже според Бойко Борисов ние се оправяме! Същевременно дори македонците и синегалците са с по високи заплати, пенсии и доходи от нас! Но според Бойко борисов това не било баш така! Отделно и европата почна да спира производството и употребата на дизела и те щът не щъ продават на много ниски цени! И ние като" милиардерите" на европата щем не щем купуваме главно дизел! Та така драги ми смехурковци! Сега пак за бойко борисов да гласувате!

66

Демократ

преди 5 години

При социализма животът беше тежък и затова хората се размножаваха, а при демокрацията и капитализма животът е лек и хората им е по леко да не се размножават, затова днес българите не се размножават, защото живеем добре при капитализма и демокрацията.

65

Анонимен

преди 5 години

В магазините на силно развитата НРБ имаше консерва копърка, пастет апетит, тахан халва, дъвки идеал, лютеница хорце, локум и обикновени бисквити.За всичко друго малко или много, имаше дефицит.

64

емиграция

преди 5 години

59......Откъде извади тези данни за НРБ? От конгресите на БКП? Я стига си лъгал.Помним всичко.Тези ментраджийски истории си ги разкавай на някое детенци на 3годинк, защото няма да те разбере.

63

Прав си

преди 5 години

До Анонимен 58Истинско чудо е. С тия заплати и с тия цени на горивата имате по 2-3 таралясника в семейство и не слизате от тях. Излиза, че парите не само ви стигат, но нямате и причини да се оплаквате. И не ми обяснявайте, че няма как да ходите на работа. Възможности има много, но вие така сте свикнали - ако трябва вкъщи че ядем чорба от троскот, но от колите няма да слезем.

62

Въпросче

преди 5 години

До АнонименТолкова развити бяхме технологично че нито един чуждестранен филм за технологията миналото не споменава компютъра Правец а се споменава Апъл.А какво компютри произвежда днес при демокрацията членката на ЕС и НАТО България, или произвежда само миячи и работнички за сферата на интимните услуги на Запад? Коментирай!

61

Анонимен

преди 5 години

Решението е фирмите да предоставят добри лизингови условия за вземането на нова кола и така ще намалеят хората вземащи стари коли.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Сега българите неискаме да се размножаваме понеже живота е много по-лесен без деца.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен58Знаеш ли колко струва един кон или едно магаре?20 годишна кола е по-евтина.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Толкова развити бяхме технологично че нито един чуждестранен филм за технологията миналото не споменава компютъра Правец а се споменава Апъл.

57

Анонимен

преди 5 години

При соца НРБ беше един концентрационен лагер.Имаше дефицит на всичко и режим на тока.Развита страна с режим на тока и липса на тоалетна хартия няма.

56

Анонимен

преди 5 години

До ВанкатаПри соца българия беше развита индустриална страна, сред 30те най-развити страни в Света, българите живееха на средноевропейски стандарт, населението стигна 9 милиона. Като следствие от 30 години евроатлантизъм, членство в НАТО, 11 години в ЕС България днес е първа по смъртност в света, бедна като африканска държава от третия свят без икономика, служи само източники на евтини суровини и депо за евтини черноработници на Запада.

55

Анонимен

преди 5 години

То с тия заплати цяло чудо е, че изобщо сме на коли, пък и били те ретро. Скоро с данъците, новите технически прегледи, тол таксите, свинетките и какво ли не, ще има бум на конско-магарешкия превоз.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Кола без електроника звучи като виц през 2019

53

Анонимен

преди 5 години

Трябва една нова кола да не се облага с данъци в продължение на 5 години а старата да се облага с двоен данък

52

Ванката

преди 5 години

До Анонимен 39Айде стига с тоз соц - днешното ни положение е следствие от соц-а!

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки,защото тогава нямаше какво да се яде и храна не се хвърляше!При демокрацията пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна защото при демокрацията богатите живеят в излишества и изхвърлят много храна и пенсионерите роват в кофите да се хранят с огризките на богатите.