210

Анонимен

преди 5 години

Едно време нова Жигула струваше 6100 лева. После като я прекръстиха на Лада, струваше 66 00 лева, а Ладата беше върха на сладоледа, все едно сега да си купиш Мерцедес. Средната заплата беше 200-250 лева през 80-те години, а лихвата по заема беше 2%. Сега с масовата заплата малко над минималната, човек може ли да си купи нов Мерцедес? Даже народната кола, фолксваген, е непостижима за обикновения българин като нова.

209

Анонимен

преди 5 години

Имаме най хубавите чушки,домати и др зеленчуци.Имаме най хубавото кисело мляко.Имаме най доброто качествено месо.Питам защо го затрихте и започнахте вноса на ***???Колко пари Ви дадоха за да им внасяте млякото,зеленцуците и другите ***,за ги ядем и да се разболяваме.Защо съсипахте българската икономика,селско стопанство,заводи и.други.Защо изгонихте младите хора от държавата???За да внасяте виетнамци ,филипинци и така нататък.Защо продължавате да рушите вместо да градите????

208

Анонимен

преди 5 години

до 203. Много лъжеш бе или пък си заборчел към банките до шия. .Да бе, такова животно няма...знаем, знаем :)

207

Какво би станало,ако

преди 5 години

Сред тези 33.5% деца, които не могат да си позволят уроци по английски и по плуване, колко са ромчета?Питам, защото се опитвам да си представя как ще хукнат по уроци, ако някой измисли начин да откъсне от залъка ни едни пари, за да организира такива курсове, които за привилегирования етнос ще са безплатни, а българчета няма да се допускат.От джоба ни ще се плаща наем за класни стаи и басейни, даскалици и треньори ще получават заплати, но колко конячета ще се възползват пълноценно?

206

БАНко

преди 5 години

При С О Ц А баба ти не можеше да си купи дори таблет и смартфон ! А на нейната баба не й стигали 1000 заплати за мобилен оператор !!!

205

Анонимен

преди 5 години

Разбира се руските *** могат да лъжат безнаказано колкото си искат - демокрация е. Нито сега двустайният в Младост е 300 000, нито тогава е бил 9 000. Навремето най-голямата печалба от лотарията беше 20 000 и се равняваше на тристаен апартамент. Тоест, двустайният е бил над 15 000. А в Младост сега двустайните са около 120 000 лв.

204

дидо

преди 5 години

до Момичеда , но гърците когато усетят , че им бъркат в джоба и излизат до един на площада и блокирват граници за това говорим за това , че са единни , а ние където не отвее вятъра , за това гърците са добре !

203

Анонимен

преди 5 години

до 203. Много лъжеш бе или пък си заборчел към банките до шия. Познавам много такива тарикатчета като теб които свършиха на улицата и бъркат в кофите. Изтеглиха кредити накупиха си нови автомобили апартаменти и накрая неможеха да си връщат заемите прибраха им апартаментите и колите и сега са свободни по улиците. Както казваха старите хора. УРА УРА и после се фанете за кула.

202

Анонимен

преди 5 години

Другари докато все още границите са отворени заминавайте за Русия, Венецуела и Северна Корея, там все още социализма е жив!!! Не се мъчете тука

201

Анонимен

преди 5 години

Работя същото каквото и преди 1989 година. Тогава се работеше много и парите бяха относително добри. Сега работя 10-20 пъти по-малко, защото колкото и да работиш, еднакво мизерно ти плащат сегашните мафиоти.

200

Момиче

преди 5 години

Според мен, минималната работна заплата трябва да е към 1000-1200 лв.( В Гърция е към 600-700Е, а цените са нашите х2).С минимална заплата 560лв.(към 450-460лв. чисто) на която работи половината от народонаселението, няма как да няма работещи бедни, стабилно потребление и нормална раждаемост.

199

plam

преди 5 години

КРАЙНО,КРАЙНО време е онези трътльовци от Парламента да променят коренно картината! От 12 години сме в ЕС, а голяма част от хората живеят почти като в Африка!!!!! Докога??????? Е, да-ситен на гладен не ВЯРВА!

198

Кирчо

преди 5 години

сега много други държави лежат на гърбовете ни , нали сме у европа , леле карт зема едно дръво

197

Анонимен

преди 5 години

Нека да дойде Евросъюза да проверява всички далавери и да ги осъди да върнат обратно откраднатото.Само тогава ще се оправим.Всеки началник си има директор,само тука няма такова нещо.Стига сте лапали дайте малко и на нас.

196

Анонимен

преди 5 години

България е единствената соц държава която не забрани комунистическата партия и не скъса със социализма. БКП се раздели на БСП (лява) и ГЕРБ (дясна). СДС и всякакви други истински десни партии бяха унищожени. Наслаждавайте се на капитализма изграден от крадливи бивши комунисти господа бедни. И въздишайте по социализма който пак те разрушиха за да откраднат създаденото от народа.

195

Анонимен

преди 5 години

Капитализма е рай за мошениците и мързеливите, живеещи на гърба на работещите. Затова е такава мизерия в България

194

Анонимен

преди 5 години

Соца беше рай за некадърни и мързеливи, затова сега само такива носталгици го възхваляват. Никой кадърен и амбициозен не иска на негов гръб да преживяват мързеливи търтеи.

193

Некъф

преди 5 години

Всеки пети ли! 90% от българите са под прага на бедноста...

192

Цветанов

преди 5 години

Ей, няма да пишете такива глупости, бе ! Кабинето е сатбиууен, народа забогатя (на Великден в почти всяка къща имаше по 1-2 боядисани яйца), еврофондове текат по улиците и всички Убичат вожда!

191

Анонимен

преди 5 години

Аз като дойда в отпуска в България не мога да си намеря маса в ресторантите. Трябва да си запазвам маса предварително защото са фраш. В Германия през деня ресторантите и кафенетата са празни а в България пращят от хора. А цените са почти същите.