113

Момци !!

преди 5 години

Каквото и да си приказвате както и да се дърлите...Бате ви ви допогреба в такъв важен момент както бе преди 10-тина години-- да ви дойде такъв икономист който зорлем събра една администрация усвойтели СЕ оказа ПАГУБНО с необратими последици --през тези 10 г а понеже има ИНЕРЦИЯ БГ ще бъде човешки унищожена --ни пенсии ни болници --нищо социално ,за каква държава тогава ще говолим без социални функции и Без млада българска кръв ??? Този където ще го смени вече ще е бита карта --назад няма накъде.

112

Анонимен

преди 5 години

Е как да има села, като за българина селянин е обидна дума...

111

Анонимен

преди 5 години

за 30 години комунистите направиха държава с 300 000 армия с 300 изтребителяс тактически ракети среден обсегпрозвидсто на зърно което неможе да се достигне и на половината за плодове и зеленчуци да не говорим-- еее само с бананите бяхме злесега си ги навирате в оголелите задници50 000 мотокара и 50000 електрокара на годинастругове лазерни установки - абе държава която капиталистите слагаха в първите 30 по стандарт- а сега сме *** на 120 място- да ги почваме комунистите бойчето цецето

110

Анонимен

преди 5 години

Какви ресурси пък ти грабят на тебе ЦРУ бе ?! Какви ресурси изобщо има България...ХахагаЖивеел в ад заради демокрацията.А къде е раят? Русия,Северна Корея,Куба,Виетнам ????

109

Анонимен

преди 5 години

А по турско в селата вреше и кипеше от живот. Тлаки, седенки, сватби и хиляди деца.

108

Анонимен

преди 5 години

по полето бяха изведени поливни ръби и цялото се напояваше. ПРЕДИ БОРИСОВ всичко беше все още спасяемо.-Много преди Борисов, 10, даже 15 години преди него, всичко беше изкрадено. И то още при комунистите Луканов и Виденов. Беше изкрадено от местните, които сега мяучат, че нямат работа и поминък. Имах приятел, който ми е разправял как във Видинско са разглобявали нощем поливните системи, за да ги връщат на вторични суровини.

107

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113Селските чорбаджии ли не знаеха какво да правят със земята? Защо много от най-крупните земеделци днес са техни наследници.Докато не си избиете от главите онези създадени от социалистическите детски книжки карикатурни образи на селския чорбаджия и градския фабрикант, няма да разберете много от истините за българската история и за развитието на икономиката изобщо.Не върви напред онзи, чиито представи за света са изградени от фалшиви клишета.

106

Не викам, помня

преди 5 години

До Анонимен 119Ако не си ги виждал, твоя си работа. Даже по полето бяха изведени поливни ръби и цялото се напояваше. ПРЕДИ БОРИСОВ всичко беше все още спасяемо.

105

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха-хаМного ли държиш да има българска държава и да си затворник в нея?

104

Да се направи така,

преди 5 години

че повечето ромите да идат на село и да се прехранват с примитивно ръчно земеделие е само начин да се реши един актуален проблем - да бъде намерена работа на хора, които нямат квалификация. И същевременно бюджетът да се освободи от тази тегоба да плаща 22 вида помощи на здрави млади хора.Но това е само едно временно решение. Ромският проблем е голям и са нужни много други, сурови мерки.А сел.стопанство постепенно ще се оптимизира. Все пак част от хората искат да се занимават със земеделие.

103

Анонимен

преди 5 години

Ще си ги купим пак, просто други хора. Няма как след такъв превзет от червените синове и дъщери преход, от такава безсмислена текезесарска система, да е друго яче. И да, КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ!!! КАКТО И ЗА ВСИЧКИ СРУТЕНИ ХУБАВИ СГРАДИ В СОФИЯ, ВЗЕТИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОСЛЕ ВЪРНАТИ НА ПО 20 НАСЛЕДНИКА. НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ, НОСИ ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА НА ЧЕЛОТО СИ И СЕ КЛАНЯ НА УМРЕЛИ ОТ ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ.

102

Анонимен

преди 5 години

До Умишлено убийствоВикаш какви хубави канализации и води имаше на село преди борисов, дойде той и развали канализациите.

101

Ха-ха-ха

преди 5 години

Както върви до 50 години държавата ще изчезне!

100

Софиянка

преди 5 години

Никуй ни мой мъ върна на селу.

99

Софиянец

преди 5 години

Ни йе хубу на селу.

98

Анонимен

преди 5 години

На селския бесепарски ахмак - ЦРУ са му виновни.Ама вашата *** си прати синчето в САЩ, а не в крушовица, нали?

97

Умишлено убийство

преди 5 години

В селото няма училище, медицински пункт, власт някаква, само кмета, аптека, често дори магазин няма, а освен това вода, канализация, улици и най-важното поминък. Всичко. което произведеш в повече няма на кого да го продадеш или ти го вземат под себестойност. Какви села? Селата са малките корени на една държава, градчетата са по големите и така нататък. Вземат ли да съхнат... У нас този процес е умишлен, а главният дървосекач на българското дърво е Борисов.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен103Да бе.Демокрацията е виновна, че на *** и на йончева не им се копае на село и не им се раждат и гледат деца.Пари ли нямат?По колко милиона тафиха и двете, едвам по едно дете се престрашиха.

95

Анонимен

преди 5 години

Щом 30 години управление виждам повсеместна корупция, тотални измами, фалшификации, никаква справедливост, безнаказаност и вредна съдебна система няма как да ме убеди някой в предимствата на тази фалшива демокрация, донесена от цру, за да грабят ресурсите ни и да сложат ръка на кръстопътя на Европа! Не желая да ми рекламирате тази гадост! Пазете си лафовете за някои тийнейджъри. Там може да хване срещу някой друг лев. Живеем в ад!

94

ББ & ЦЦ в хор

преди 5 години

Орешарски е виновен