52

Анонимен

преди 5 години

Нормална практика ! Особено като се имат в предвид особеностите на украинската национална социопатия.... Я, вижте, унгарците, румънците, словаците, поляците... ..те отдавна почнаха да дават паспорти, но никой не вдигна такъв шум?!

51

Как ли пък не!

преди 5 години

Все едно брюкселските зелеви глави да започнат да забранят на България да даваме българско гражданство на бесарабските българи от Молдова и Украйна???Откъде накъде???Да си натискат xeмopoидите тия зелеви глави в Брюксел, да не им ги натисне другарят Путин в сортире!

50

Анонимен

преди 5 години

До ЦонъуЕ няма лошо,какво като дава паспорти на украйна.Полша,румъния и унгария вече дават паспорти на украйна.защо Русия да не дава.---Ами тя работата стана таква ,че всеки дава паспорт на съгражданите си,от страх,за да не пострадат в Украйна,унгарците първи започнаха да дават паспорти и си спасяват хората от Украйна,само българите не реагираха да си защитят хората,а имаме толкова много българи в Украйна.Нещо повече в Украйна забраниха да се изучават майчини езици,включително и български.

49

Анонимен

преди 5 години

До руски ***"ние сме по-бедни защото не съдовемиячи и кене ф очистачи във европа,като ти си и другарите си"Срамна работа няма, ама това руснака за да го разбере трябва да гладува няколко години за да получи допълнителна гънка в мизерното си мозъче.

48

Анонимен

преди 5 години

ЕС никой не го уважава за слива ! По-добре да сисседнат на ишиасния г*з и да спрат да си врът носа дето не им е работа, и да вършат глупости !

47

руски трол

преди 5 години

До Анонимен 37 " Те са много по-бедни от украинците" ние сме по-бедни защото не съдовемиячи и кене ф очистачи във европа,като ти си и другарите си

46

Анонимен

преди 5 години

Скоро на Лилипутин ще му остане да пътува само от Москва до Владивосток да си прави селфи с Ким и обратно !

45

A

преди 5 години

До Анонимен 41Ако Путин гледа потока през крив макарон, нали знаеш ,че и германците ще го гледат през крив макарон, и на пенсиите им рязко ще падне покупателната способност, като почнат да купуват втечнен газ от чичо Сам.

44

Цонъу

преди 5 години

Е няма лошо,какво като дава паспорти на украйна.Полша,румъния и унгария вече дават паспорти на украйна.защо Русия да не дава.

43

Анонимен

преди 5 години

От 20 години живея в Австрия работя като тиражия и обикалям в цяла европа за каква твърдост говорят меките китки и бирените шкембета. Доколкото мога им помагам като прочиствам тръбите на жените им ама не съм слънце да огрея навсякъде. Та за твърдост да не съм ги чул да говорят че са смешни. Затова си вкараха оплождачи,

42

Евролюб

преди 5 години

До Анонимен 40Да не е от Съвета на Европа, защото тя не е европейска институция. Европейските институции са само за страните, членки на ЕС, а Русия не е и надявам се, че няма да бъде.

41

Анонимен

преди 5 години

С нежната си джендърска сила ЕС може да заповядва само на геополитически джуджета от нашия ранг.

40

Анонимен

преди 5 години

Предстоят нови страшни санкции за руския Гулаг.Путин може до гледа Европа през крив северен паток на квадрат !

39

Анонимен

преди 5 години

Преди около седмица-две четох,че Русия искат да излизат от европейските институции и европейците им се молят да не го правят.А иначе са много ербаб.***... упс ... исках да кажа Украйна е една втора Македония,където заличават идендитета на населението,жал ми е за жителите на тази новосъздадена държава, защото те страдат най-много ,а имат най-малко или никаква вина за политическите световни игри.

38

A

преди 5 години

До юбералес 32Да деде, за да се подмлади малко населението в Германия, защото там освен млади мъже от Африка и Азия, другото е старци

37

Анонимен

преди 5 години

Очаквам скоро охлюва да тръгне да тръшка мечока. :) Нещо като херинга опитвща се да удави син кит.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Добре, че са ункраинците та да не сме най-бедни в Европа"Ами руската пaплач не я ли броиш за европейци? Те са много по-бедни от украинците, защото на всичкото отгоре са и пословично мързеливи.

35

A

преди 5 години

До бай *** 29Онзи ден имаше статия, че в Б-я за набор 1975 и нагоре няма да има пенсии, защото всичко е окрадено. Не ги миали украинците.

34

Анонимен

преди 5 години

Планетата не отива на добре щом охльов се опитва да заповядва на баба меца.

33

Анонимен

преди 5 години

Доколкото знам програмата на Путин за раздаване на руски паспорти на украинци е не само за ДНР и ЛНР а за всички украинци. Сега ще преброим колко украинци ще пожелаят да се сдобият с нищо не струващ руски паспорт. Тези от ДНР и ЛНР няма какво да ги броим те нямат друг изход защото сегашните им паспорти са нелегитимни дори и в Русия и те щат не щат притиснати от великоруската мания за имперство ще трябва да се запишат че са руснаци.