7

Victimized

преди 5 години

Укрите поне са честни със себе си и останалите за разлика от нас, знаят, че държавата им е комедия и си избраха комик.

6

Стратег

преди 5 години

До zeusТака е, защото се сменя един евреин с друг евреин. При нас бяха Зеленогорски, Пирински, Софиянски;))) все евреи. Та, в общи линии, от трън та на глог е работата при украинците. Те са губещи, както и да гласуват в случая, защото в борбата за поста са двама евреи. А въри, избирай. Това е все едно за един пост у нас да се борят Станишев и Бойко, па двама евреи;)))

5

Анонимен

преди 5 години

Украйна се управлява от хамерика с парите на е-в-реите,каквито са и олигарси и президенти.Е--в--реите търсят нова земя,че израел е опоскан,няма вода и ресурси.

4

Анонимен

преди 5 години

Другарят Порошенко предполагам се е подготвил за бързо евакуиране от Украйна. Някое посолство може да го приюти на първо време. В Еквадорското в Лондон тъкмо се освободи едно място

3

Зъбльо

преди 5 години

Тоя zeus долу е някакъв разбирач на световната политика, дето знае всичко навсякъде как е. Знае още и как мислят хората, защото той разбира нещата на по-високо ниво.Ако се питате защо се е скрил в някакъв долнопробен новинарски форум, а не е лидер на света, ще ви кажа - защото светът не го разбира и всички са под нивото му!

2

cenzurast

преди 5 години

това като в българия. от ефрейски трън на ефрейски глог.

1

zeus

преди 5 години

Вместо Шоколадовия крал, сега украинците си имат пионка на евреина Коломойски, честито да им е...