113

Винету

преди 5 години

Да се легализира.Индианците са пушили лулата на мира,и са свързвали мирни договори с белите момци от,Ам.армия на ген.Къстър.С хашиш или коноп,дявол знае какво още.Може да са павкали,и бизонски ***

112

Анонимен

преди 5 години

Тя води до тежки наркот!ци именно защото е незаконна и се смесва с тях от дилърите.. Легализацията ще разреши този проблем.Колкото до лечението трябват повече изследвания - някои хора с рак умряха, докато взимат екстракт, други се излекуваха. Просто рак не е една болест, а много. При тежка епилепсия помага, щом нищо друго не помага защо не. При химиотерапия спира гадене и връща апетитът. Защо не - така хората няма да се страхуват толкова от лечението и повече ще живеят.

111

Анонимен

преди 5 години

Аааха ха ха хаааааа ! В пропаднала софия наркомани в акция и полиция и институции мълчата като на а к ан и !

110

Чичо

преди 5 години

А това струпване на наркомани защо някой не се е постарал да го разпръсне и да задържи тарторите? И по една глобичка като им тръсне изведнъж ще си дойдат на място нещата.

109

Анонимен

преди 5 години

Тревата е полезна! Малки деца страдащи от епилепсия пият отвара вместо да се тъпчат със Содиум Валпорат или Карбамазепин. Не съм пушач но смятам че тревата е хиляди пъти по безвредна от алкохола и клас А дрога.

108

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Бай Хейче кой те е спрел? а, счупил си лупата. е, съдба.

107

Народна Просвета

преди 5 години

робът днес е със задачата да изкара впечатлението, че "болшинството от българите, пожелали да останат онанимни" предпочитат безакцизна домашна ракия със салата от крадени зеленчуци и да цепят на жените си гьона, а не билкови подобрители.бачкай, робе. тия коментари няма да се напишат сами. и у енергото не дават на вересия.

106

Анонимен

преди 5 години

Зо105. Добреде светниме. Аз непуша и цитари, и наргиле не пуша. Какво толкова са изгубил, ако и трева непуша. Какво съм загубил.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105. А ти големия коментатор където подкрепяш идеята, предполага обичаш да пафкаш тревица, доста наркомани са започнали с тревата и са си казали, мога да спра когато искам, ама вече е много късно.България била на дъното, Ти коментаторе искаш точно с такива неща да изпъкваш пред целия свят с това, че да дънкаш трева е много яко, и трябва да се легализира, браво на такива като тебе точно заради такива като тебе ще бъдем на последно място, такива където мислят само как да се напушат!

104

Анонимен

преди 5 години

До58. Напротив тия които останаха след 1989г. тук станаха наркомани. Станаха охранители и си търкат хемороидите. Станаха мутри и се оглеждат и ослушмат за рекет. Или влизат в затвора за да са живи.Друти станаха БСП активисти незнаят на къде да хванат за Сибир, за Москва или за Запада. По хитрите от БСП и те гледат да се отъркат в ЕС парламента. Ама така да излезе , че Брюксел ги кани!!!!

103

Нркомания

преди 5 години

Още един пример за Европейското развитие на България! Има ли полиция в София, защо тези *** не са в ареста?

102

Анонимус

преди 5 години

По-добре това да е бъдещето на БГ, борещо се за права усмихнато до уши. А не някакви дъртаци, дето комунизма им е изпил мозъка и всяка вечер са на кило ракия и спукват жените си от бой...

101

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

лични цели? що, да нема трева за обществени цели? читалищна работа

100

Анонимен

преди 5 години

Като гледам бая надеждни физиономии има на снимките. Бъдещето на България.

99

Гинка

преди 5 години

До ИвановОтивай бързо при него! И вземи повече съмишленици с теб!

98

смях

преди 5 години

Против употребата на леки наркотици съм, но има голяма доза логика в това наркотиците да бъдат легализирани. Така се убива престъпност, убийства, трафик, а в един по-напреднал етап , конкуренцията ще унищожи и мафиотите, които първоначално ще са на върха на веригата

97

Анонимен

преди 5 години

А тези тук големите коментатори, които сте против. Нищо не разбирате палячовци такива. Само мрънкате и пърдитее. Толкова сте изостанали и толкова сте гнусниии и противнии че цял животтт няма да ви стигне да осъзнаете какво е човек да живее нормално дори и отвреме навреме да пушии трева. Ех, заради такива като вас България винаги ще бъде на последно място във всичко. Добри сте в определянето на лошо мнение, а иначе главите ви празни до небесата. Аре, дано да я легализират да си пукнетеее от яд.

96

Анонимен

преди 5 години

*** такива! Събрали се да искат легализиране на тревата, съзнанието им е толкова изпито от тези наркотици, че изобщо не мислят трезво.Какви родители ще бъдат тези хора,бащи,майки, и как ще възпитават детето си със джойнт в устата.Има толкова много неща в Държавата за които си струва да се бориш, а те виж ги запалили лулата усмихнати до ушите, ако ги накараш да свършат нещо различно няма да се хванат но да идат да пушат пред парламента първи са, и това би трябвало да е бъдещото на Б-Я. ТЪЖНО!

95

Иванов

преди 5 години

Ех, как ми липсва Тодор Живков....

94

Браво

преди 5 години

Браво за смелостта