27

Анонимен

преди 5 години

Гешев - ще лежиш в затвора до живот!!!

26

House M.D.

преди 5 години

Колега #29, доказва се вина, а не невинност. Освен това, детекторът на лъжата не може да разкрие лъжа. Особено ако човек се владее добре.

25

Анонимен

преди 5 години

С тази присъда ареста и е обявен за незаконен, призната е за невинна, че е взела подкуп. Остава да си спомните шумния арест и пресконференциите - ами на тях се твърдеше обратното, че ареста е законен и че подкуп е взет.Защо делото се гледа пред закрити врати, дайте всички материали публично и Иванчева на детектор на лъжата - ако се докаже невинността и всички по веригата да подават оставки.

24

Анонимен

преди 5 години

Гешев едва ли е чел делото, сигурно е подведен от разследвалите го и от прокурорите. А Хинов хем да я оправдае за подкупа, че не го е взела, тоест ОСТАВА ВЕРСИЯТА ДА Я ГЛАСИ НЯКОЙ ДА И ПРАВИ ПОСТАНОВКА, ХЕМ ДА Я СЪДИ НА 20 ЧЕ Е ИСКАЛА. Факт е, че спрямо Хинов като ги пусна от ареста е правена *** медийна кампания за очерняне. Може да се страхува човека за себе си.

23

Анонимен

преди 5 години

Гербавите са като евреите- както за тях всички останали са "гои" и няма значение какво им причинявят, така и за гербавия послушко няма никакво значение какво причинява на хората, които не са гербави.

22

надут пуяк

преди 5 години

Пламен Георгиев му отекоха шансовете да стане гл. прокурор.Сега тоя си мисли ,че е печелившият кон и се надува като пуяк.

21

Анонимен

преди 5 години

Заслужаваме си *** в която сме . Човека си гледа работата , от която няма да стане милионер , но е изключително важна за обществото и вместо подкрепа получава долни нападки . Получава се че порочната практика да се разминава на крадци и корумпирани е станала стандарт . Браво на прокурора и съда. А на тези платените които се борят за права - за луди ли ни имате - срещи се организират в офиса , а не по кафетата и никой не си носи 70 хилки в багажника .

20

Анонимен

преди 5 години

Да, то и Дюлгеров каза, че от службите му упражняват натиск, Ваклин също, подхвърлените й пари в колата, театралното арестуване и незаконното поставяме на вериги, доховорките между кметсво, архитекти и служби.... Яко се оплескаха пак ГЕРБ.

19

разграничи се отГЕРБ

преди 5 години

Въпрос-Има ли друг случай човекът да е оправдан че е взел подкуп и да е осъден и на ден затвор, че го е искал. Аз съм сигурна, че тая присъда по този член от закона е ЕДИНСТВЕНА В БЪЛГАРИЯ. ОТ ПРЕКАЛЕНА СЕРВИЛНОСТ МНОГО ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМИ СА СИ ОТИВАЛИ ЗА ЕДИН МИГ, А Е ИЗГЛЕЖДАЛО ЧЕ ВЛАСТТА ИМ Е НЕПОКЛАТИМА. Гешев ако иска да е главен прокурор, вече е абсурдно да залага на гербавата карта, не е зле да се отърка и от опозицията и да забрави за жертвата Иванчева. Герб ще завлече в пропастта Гешев

18

Анонимен

преди 5 години

Колега, недей писа нищо за президента, че виж и твоя коментар са изтрили, после имало свобода на словото. Йордане не се прави така.....

17

Анонимен

преди 5 години

За всеки гербав е огромна чест и привилегия да изпълнява политически поръчки на Главната Тиква. Характерен белег са *** им езичета.

16

Анонимен

преди 5 години

До По поръкаПрезидента е едно голямо нищо, единствената му функция е да си развява гащите и да разстяга ластици. Единственото което може да поръча е пица за вкъщи.

15

Анонимен

преди 5 години

Гербавите живеят в един друг свят. Нямат нормални човешки възприятия, да не говорим за ценности, морал и други такива, напълно излишни според тях неща.

14

House M.D.

преди 5 години

И отново не става ясно дали ще лежат в една килия...

13

Браво на президента

преди 5 години

Той направи специална програма, още преди една година срщу корупцията. Всички служби се задействаха и усилията давата резултат. Вече - хванати с подкупни пари няма да се измъкнат

12

Анонимен

преди 5 години

На този му викат гешеФТ, а онзи Пацо Терасата.

11

Анонимен

преди 5 години

Червени, колкото и да квичите по форумите и по телевизиите, пак няма да спечелите изборите. Никога повече БКП+ДПС на власт......

10

Анонимен

преди 5 години

Незабавна оставка на наследника на Филип Златанов с преименувано име на службата. Незабавна оставка на пламен георгиев. Що терасата от 189 квадрата с барбекю, сауна и така нататък е част от покрива, незабавно да му се зазида входа към терасата, защото не е допустимо шефа на такава велика служба да ходи по покривите на сградите.

9

Може

преди 5 години

Иванчева - взводен командир в Сливенския, за дълго

8

Анонимен

преди 5 години

Този да каже какви далавери е въртял с баща си, а не да набеждава без доказателства Иванчева! Интересни документи показаха и за неговите придобивки!