59

Анонимен

преди 5 години

И кво сега - кой пак ви окафени га щичките, а Тиквени смешници ?

58

Сащ са виновни

преди 5 години

Г н Дончев знаем че си по свестен от шефа си бб в много отношения, но мисля че имахте 10 г да вземете мерки, имахте пълно мнозинство сега не, но имахте достатъчно време да вкарате каквито искате промени. Ама от лобистки закони не остана време, все пак като няма кой да лобира за българския етнос, закон не се приема. С предимство са ИК, джендаризма, подмяна на историята и дебългаризация. Докато не закриете америка срещу България и бхк нишо не може да се направи, ТОВА НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО?

57

Анонимен

преди 5 години

Granik ти пък едни апартаменти те вълнуват пък *** да ни бият, изнасилват и крадът няма проблем.

56

ТРЯБВА

преди 5 години

ТРЯБВА ДОНЧЕВ да си дадете оставките, защото сте на власт. И то от 12г. ТРЯБВА. Защо не сте го направили като ТРЯБВА. Аре пътя и си заминавай на село, от където си дошъл

55

морски

преди 5 години

Преди малко, по БНР обясняваха, за степента на кражбите при ГЕРБ.Какво става тук, бе ?!?!Дано и бедните туристи, дето ги чЕкаме, не разберат къде ще дойдат да "почиват" !!

54

Анонимен

преди 5 години

Като чета по-долу коментарите,определено българина си заслужава съдбата.Не защитавам тоз,но за българина властта се оприличава със цар.Една личност трябва да отговаря за всичко и за всеки.Затуй си ги избирате такива като ИК,Симеончу,ББ.Властта българи при демокрацията е в ръцете на почти 5000 души за мащабите на България-държавна и общинска и съдебна администрация.В случая пряката отговорност е на кметицата!

53

Модерното

преди 5 години

Много говорите, но нищо не вършите????Създавате гета и после виждате резултат от това, но не искате да го промените????Българите трябва да узаконяват всичко и да плащат данъци и такси, а малцинствата живеят в незаконни къщи не плащат данъци, ток, вода, бият, крадат, вдигат купони всяка вечер и спят по цял ден. И после са ощетените????Браво на властта да си вдигнат доходите.

52

Охобохо

преди 5 години

Абе Томи е нали сме ви избрали да взимате мерки?!Какво и ти и Каракачанов една мантра държите,че държавата трябва...?!Ако неможете оставките и изчезвайте!Народа скача точно срещу вашето бездействие.

51

Анонимен

преди 5 години

Браво,дончев.А какво каза вечералиятскариди.Ти го помпаш да говори пуделски,а сега това било друго.Къдесте взели мерки в всички посоки.След5мин там ще отиде " молитвенниот Умничево" да разтвори чувала с пари.А инак ти и женати сте с един акъл.

50

АНТИ

преди 5 години

Радват се ромите и се веселят! Рядко, много рядко, ще видите ромс кисело изражение.ПЛодят се ромите на воля.България, е тяхната страна = ромски Рай

49

Saki

преди 5 години

Томчо усмихни се малко бе момче, защо все намръщен, трети мандат си министър, сигурно мултимилионер, където отидеш всички ти стават на крака и те гледат в очите. Женати красавица и онлайн революционер против определени български граждани. Усмихни се не бъди толкова загрижен за нас ние сме свикнали на трудности, поне ти да си по живееш.

48

БОГОСЛОВЪТ ДОНЧЕВ

преди 5 години

После СОРОСОСКИ ДЕЕЦ, после ...кой го знае какъв. И той като като всички ГЕРБАДЖИИ СПЕЦ по всичко. То има ли един министър дето да е известен специалист в своята област. ПЕНКИЛЕРИ. Ама с министерски длъжности и амбиции като калинка Захариева от един стол на друг. НЯМА нито един дето да знае какво прави. ТИКВАТА се обгражда само с ТИКВИ. Не допуска някой да изпъкне до него, ако не му лиже краката.

47

Един от Северозапада

преди 5 години

Поздравявам Дончев с една стара френска естрадна песен:"Думи, думи, думи, това са само думи... После-още думи, отново думи....."

46

Анонимен

преди 5 години

Целенасочена държавна политика от 10 години е създаване на такива условия в държавата,че българите да бъдат прокуждани от нея,а ромите да цъфтят и да се размножават и престъпниците да са безнаказани.Сегашната ситуация е просто едно последствие на провеждането на тази умишлена държавна политика.

45

до 51

преди 5 години

Недей така-,,всички гласувахме за Борисов".Пиши в единствено число,не слагай на всички твойта грешка!

44

ГЕРБ

преди 5 години

Не ги ли разбрахте ГЕРБ за 10 години. Само лъжи, лъжи и пак лъжи. Говорят каквото искате да чуете и нищо не изпълняват. Доказаха, че са не способни да се справят с проблемите в държавата, с корупцията, с икономиката, с престъпността и общо взето няма нещо с което да кажат, че са променили към добро и са успяли в някаква област. Софиянски не го харесам, но каза нещо вярно и ясно, че ГЕРБ са некадърници.

43

ТИКВАТА КАЗА

преди 5 години

Предизборна атака . Посягат на личната му власт. Не се хаби ДОНЧЕВ. Случая е прилючен. ТИКВАТА ще те пожертва и теб скоро. Всъщност защо ОН не е там. А се прави на международник, разказва басни как уредил еврейски газ за България. Нещо което само в главите на Евреите съществува. Нали знаем какво стана с НАБУКО, дето от сутрин до вечер повтаряха тая дума и на децата вместо лека нощ разказваха приказки

42

до 43 За Мария Габри

преди 5 години

Защо ние да им предлагаме по-добър стандарт?! Какво ми дреме на мен?! Да им резнат помощите и ТОЧКА. Да се оправят. Нашите баби и дядовци как карат с по 300 лв пенсия на месец? А едно средностатистическо българско семейство с по 1300 лв заплата на двамата родители, дали ще смогне да отгледа 5 деца примерно? И после ромката ще ми влачи отрочето си и ще ми проси... Леле, как ги.-.-.-.-.

41

Анонимен

преди 5 години

Държавата е избегала отдавна.Държавата научи ромите да мислят,че може всичко да им се прости,не са те виновни.Бездържавността тоест.

40

Анонимен

преди 5 години

Тоя говори все едно сега пада от луната.И не е имал нищо общо с управлението в последните 10 години.И жена му така.Това в Психиатрията се нарича раздвояване на личността.Ама нали си Вицепремиер от сума ти време бе,Аланко-олу!Нали ти управляваш?