36

ЗАМЕНЯМ 8 БРОЯ Ф16

преди 5 години

за един ТРИЗОНЕТ в центъра. Из обявите за кадри в ГЕРБ

35

ЩОМ РАДЕВ ГИ ПОГНА

преди 5 години

ще им се стъжни живота. Може и до разваляне на сделката за Ф16 да се стигне. А някой от ГЕРБ ще стигнат и до затвора

34

Анонимен

преди 5 години

Русофилите начело с кремълския парашутист Радев искат да повярват българите, че на Цветанов апартамента е по-опосен за националната сигурност, отколкото председателската дейност на БКП/бсп и "Русофили за смяна на модела" !

33

До зависим

преди 5 години

Изкара и днес 15 лв. За хапчета да ги дадеш ***

32

Ген. Л-т ТИКВОВ

преди 5 години

ще облече ли парадната униформа. Че откакто РАДЕВ се появи нещо го досрамява да се прави на сватбен генерал

31

М, да ...

преди 5 години

Предлагано ли е на тези да върнат апартаментите и да си останат на местата /ако си разбират от работата/тъй като са се подвели от всеобщото вълнение да се сдобиват с имоти/жилища, т.с трупат лично състояние за сметка на общото/държавното!

30

Зависим

преди 5 години

Пенсионираният военен Радев се е взел много насериозно - сякаш нещо зависи от него. Да си взима 11000 лв. месечно и да срича написаните му речи ....

29

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО

преди 5 години

"И както виждате как реагират партиите в момента с оставките те казват, че проблемът е приключен. Той може да е приключен за партиите, но не трябва да бъде приключен за държавата. Ако искаме да имаме убеденост, че имаме истински функционираща правова държава, който се е отклонил от закона, съответно към него трябва да бъде подходено с цялата строгост на закона"

28

Анонимен

преди 5 години

Зад Радев стоят нефалшифицирани, истински гласоподаватели. А това, че единици са снели доверието си от Радев си е за тяхна сметка.

27

Тучо

преди 5 години

Тоя взе да ми става досаден! Мрън - мрън констатации! Пускай Указ, че всички, считано от 14 ч и .45 минути са уволнени, а те нека си разправят, че нямаш право! Той Караджата ако умуваше кое е законно, още щеше да е жив!

26

ДАВАЙ РАДЕВ

преди 5 години

НАРОДЪТ е с теб!

25

Анонимен

преди 5 години

Всички в Парламента са един дол дренки. Избираме все тях и е все същото зло, че и по-зле става, ненаядоха се. Огледайте се за малки партии извън Парламента, тия вече ги видяхме. Не чакайте само реклами, за да изберете за кого да гласувате. Тия с най-честите реклами и рекламно време по студиата имат най-голям гръб от сенчести пари.

24

ФАЛШИВИЯ ГЕНЕРАЛ

преди 5 години

от ПОЖАРНИКАРСКИТЕ ВОЙСКИ ще докладва ли..

23

Пламен Георгиев

преди 5 години

Пламен Георгиев е за затвора.Като тоя синеок мишок обЕснаваше ,колко добри счетоводители имал Пеевски , почва да се чуди човек и колко капацитет има за тая работа.Не могъл да си оправи бакиите със собствените документи , па тръгнал да лиже дuрника на Пеевски.Сега отказва и да се обяснява ,шото със всяко следващо обяснение затъва все повече.

22

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 5 години

май си намери майстора

21

Няма значение

преди 5 години

И на кого му пука какво мислел псевдопрезидента Радев ?! Той е толкова безгласна буква

20

Анонимен

преди 5 години

Българите снеха доверието си към Радев, още като разбраха, че е кремълски парашутист !А това че още не се разкарал от Президенството е много опасно за националната сигурност !

19

AМИ ТОЙ И ЗАМЕСТНИКА

преди 5 години

същия. Трябва цялата пас.мина ГЕРБ да се маха

18

Митьо

преди 5 години

Платените Цецкини ***. Ало балами, с по 20 лв на ден ще видите апартамент като на идолите си след около 357 години тролене. Хак да ви е. Бедни мишоци. И аз съм гласувал за Цецка за президент, после осъзнах що за балък съм. Браво н президента Радев, лека полека започва да ми печели симпатиите

17

Анонимен

преди 5 години

Да се гласуват равни права на Президента и на министерски съвет! Ножът е опрял кокала. Не може да карат повече така без контрол. Ние им даваме заплатите, те крадат и оше и още