74

Втора легия

преди 5 години

Някакъв отродник пише от името на Левски, това, че ще свърши на въжето не означава, че някога ще имаш нещо общо с Левски дори ида да се се бесиш десет пъти.!.

73

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименНикоя тоталитарна власт не си отива с избори, жалко за свестните хора там, жалко за добрите им лекари........................В Турция вече и лекари няма да има , тоест ще има ,но няма да лекуват по традиционния начин с лесарства , а с молитви отправени към " всевишния аллах " ! Такава е волята на султан Ердоган ,който оспорва дори клетъчната теория на Дарвин и забрани узучаването на тези светски науки в училищата ! На всяка манджа меродия става ,меси се дори в науката !

72

Само реджеп

преди 5 години

Само реджеп

71

Анонимен

преди 5 години

Никоя тоталитарна власт не си отива с избори, жалко за свестните хора там, жалко за добрите им лекари...

70

Анонимен

преди 5 години

Някой все още вярва ли, че има избори в Турция?

69

Васил Левски

преди 5 години

До привет от Германия"урция продължи връзката си с терористите дори въоръжаваше Ислямска държава"И този "факт" го знаем от къде ...?? Чакай да се сетя ... Кълъчдароолу така каза?! Защото Джан Дюндар от Джумхурийет така писа?! Защото Йълмаз Юзтюрк така се закле?!

68

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, ами помисли как в една държава хората са извоювали свободата да говорят и правят разни работи. А в друга държава хората предпочитат да "си държат езика зад зъбите" и после се чудят защо не можели да изкажат свободно мнението си за Ататюрк или за който и да било.Не е голям проблем това, че било незаконно да вкараш магарето у дома си и да го изкъпеш в банята заедно с жена си и децата в джакузито, не мислиш ли? Обаче интересно е как тичаш по тъч линията, бягайки от съществените неща

67

Анонимен

преди 5 години

Ердоан е много по-близо да идеите на Ататюрк отколкото партията на т.н.кемалисти на Кълъчдаролу. Турците виждат това.

66

Анонимен

преди 5 години

"Както вече казах, да знаеш кога какво можеш да кажеш и кога не, е въпрос на интелигентност, според мене. А според тебе е пошлост."Виждам вкопчил си се само в едната дума и удобно самичък си решил да избегнеш останалите. Нещата не са толкова черно-бели. Гледай на това като на система. Опитай пак, помисли задълбочено, не бързай... Никой не те гони.

65

Васил Левски

преди 5 години

До привет от ГерманияГябреджийо, канадката Моника Шафер излезе от германския затвор октомври миналата година, след като излежа 10 месеца. Ернст Зюндел излезе преди година-две, след като излежа близо 6 г. Адвокатката му доколкото знам е все още в кодеса, тя беше осъдена на 7 и половина години затвор. Знаеш ли защо лежаха в затвора тези хора, и още други 68 души в ЕС са все още в затвора?! Заради това, че са написали книги, статии, издали вестници и списания и пр. в разрез със закона.

64

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, при теб проблемите идват от това, че ти реално говориш със себе си.Повърхностен си върху това, което ти говорят хората и задълбочаваш повече отколкото трябва върху това което сам искаш да кажеш и да чуеш. Не се интересуваш от чуждото мнение и си арогантен дори и към хората които искат да се отнасят човешки с теб. И силно подценяваш хората, без дори да ги познаваш. Много бързаш, препираш, избухлив си. Ако и в професията си така претупваш работата, лошо...

63

Анонимен

преди 5 години

Както вървят нещата Ердоан ще вземе и Измир. Хахаха

62

(*

преди 5 години

Така върнах разни новини за Турция от преди 2, 5,10 години и все едно и също: турция ще падне, ще бъде разделена и т.н., и в същото време Турция става все по-силна. Защо така бре пишман аналлизатори?

61

Диабло

преди 5 години

Ердоги пак е пуснал стадото по пързалката.!.

60

(*

преди 5 години

Гюбреджи, значи за тебе няма никаква надежда да прогледнеш...

59

Анонимен

преди 5 години

Никакво значение няма кой ще спечели изборите там. Истината е че скоро, туркия ке падне, нацяло и завинаги.

58

реалист

преди 5 години

Нашия Тиквун се опитва да му подражава.Диктатурата на тиквите е като тази на Ердоган.Цялата власт е в герберастите ,които се смятат за недосегаеми и затова грабят ли грабятНо и у нас ,както и в Турция ,всички грамотни и интелигентни хора мразят диктаторите.

57

привет от Германия

преди 5 години

Има една поговорка - пази Боже сляпо да прогледа ! Но мисля , че не е възможно сляпото да прогледа ! Ататюрк се опита да направи така ,че сляпото да прогледа и диваците да станат хора , но успя едва в 50 % , другите си останаха слепи и диваци ! Няма никакво значение дали Ататърк е бил турчин или от някакъв друг етнос ,важното е че направи Турция светска държава , но само временно !Там където има слепи и диви хора ,там е трудно да се прокарват научни и светски идеи !

56

Анонимен

преди 5 години

"Първо да попитам, ти знаеш ли кой е този човек? Проучвал ли си задълбочено историята от източници, различни от тези на официалната държавана пропагандна машина?"Много добре те разбирам, да...И, да, много неща съм чел и учил за него. Повече отколкото предполагаш.

55

Анонимен

преди 5 години

"Един от признаците на интелигеността е да знаеш кога да кажеш нещо, и кога да си държиш езика зад зъбите."Не, това е признак на пошлостта и лицемерието, на заблудата и примирението."Аз мога ли на всеослушание в Турция да кажа, че ататюрк е еврейско коппеле?"Напиши в youtube, "trial - 500 years" (не, не става дума за турци) и има един концерт на група в Сиатъл, където вокалиста скъса американското знаме пред публиката. И сподели какво мислиш...