12

Анонимен

преди 5 години

Препикава, препикава, но когато дойде алфа-мъжкар подвива опашкаи...

11

Анонимен

преди 5 години

В дивата природа,животните си имат своя територия,която преп-ика-ват и ако чуждо животно навлезе в препи-кана-та им територия,следва бой и изхвърляне,защото не могат да оцелеят,ако не си запазят територията,ако всяка държава самостоятелно си управляваше територията и решаваше,без чужда намеса,света щеше да е много по-хармоничен и щастлив,нямаше да има и войни.

10

привет от Германия

преди 5 години

Оценките за общите инвестиции на Русия във Венецуела варират от 20 до 25 милиарда долара. Сега Русия контролира почти половината от местния клон на базираната в САЩ петролна компания "Citgo", която беше главният източник на приходи за държавата....................100 % и парите им са в американски или други западни банки ! Много е ясно какво ще стане , парите им ще бъдат блокирани ,имуществата им в САЩ ще бъдат конфискувани , Мадуро и товариш Путин пак ще останат с пръст в гъзз !

9

Анонимен

преди 5 години

Не само САЩ и милиони от ЕС от ЛА искат Венецуела да не се фука с руско оръжие, да изостави партизаните на Чавес колективос. И да се захване да произвежда, да гради пазарни отношения със Света. Милиони фирми от ЕС чакат да се възтанови реда в Каракас.

8

ПЕНКО

преди 5 години

ПЕНКЕ ,С КАКВО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ,ЛЕЛКЕ, ??? С ВОЙНА НЕ МОЖЕ -АРМИЯТА МУ Е СЪВСЕМ НЕЖЕЛАЕЩА ДА СЕ ЖЕРТВА ЗА- МЪСК , АМАЗОНЧО И ТРИЛИОНЕРИТЕ ...-"УМРЯ ТАЯ " !!! САЩ СЕ БОРЯТ ЗА ОТЦЕЛЯВАНЕ НА ЕВРЕЙСКАТА ,СЕМИТСКА , ЦИОНИСТКА ВЪРХУШКА НА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ- НАД ПРЕКРАСНИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД И ЕВРЕЙСКИ СЪЩО !!! НЕ СТАВА СЪС САМОЛЕТОНОСАЧИ БЕ СЕМИТИ- ...СТАВА С " ЛИБЕРТЕ ,ФРАТЕРНИТЕ , ЕГАЛИТЕ "!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Тия кравари останаха ли им приятели при една война дали ще оцелеят срещу целия свят.

6

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Да не е...луд Тръмп като Хитлер,да се изправя срещу Руската империя с огромната й военна мощ.И извънземните да му дават акъл,пак ще ги...отсвири,защото е прагматик,а не...въздухар.

5

Анонимен

преди 5 години

Да. Това е тактика на Тръмп, изправя се срещу всички. Дори и срещу другаря Ун се изправи преди време. Да се изправи - може.

4

Анонимен

преди 5 години

Путин ще си прави каквото си поиска перчема не мое каже и гък щото Путин ще му направи суратя труден за рисуване. Путин признава Мадуро за президент.

3

Ссс

преди 5 години

Тоя пенсионер може се изправи само , ако става въпрос да се говорят глупости

2

Анонимен

преди 5 години

Всички, освен оялите се алчни хора, очакват Третата Световна Война, за да се свърши с този световен ред на група тарикати. Аз не знам, защо още не е започнала. Дано да се използва ядрено оръжие и да се свърши тая колонизация.

1

Анонимен

преди 5 години

"Ще се изправи ли най-сетне Тръмп срещу Путин?" "Най-сетне"!!! Сега какво - очакваме войната с нетърпение ли? Това да не ви е футболен мач, бе? Ще умират жени, деца, млади синове... Забавно ли ви се струва, какво???