14

АнонимеН

преди 5 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА ВЕНЕЦУЕЛА НЕ Е СТРАХЛИВО КАТО ТОВА НА СИРИЯ!!!ВСИЧКИ ПУТИНОФИЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ТЪЙ, ЧЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ПРАТИ ТАМ :D

13

анчо

преди 5 години

бе джуджето не може да си оправи *** тръгнал да ходи да оправя страна в другия край на света.хаха

12

Анонимен

преди 5 години

В тази ситуация руснаците се натресват там където ще берат ядове!Не е нужно САЩ ,да се намесват воено ,тазинработа ще я свършат Колумбия и дори Бразилия!Двете държави са в обтегнати отношения с Мадуро и няма да търпят воени от другия край на света да се разпореждат във Венецуела.Русия няма капацитета да води конвенционална война на другия край на света!Какво са няколко стотин войници срещу стотици хиляди ,а ако се наложи и милиони от бразилската и колумбийската армии?

11

Анонимен

преди 5 години

След двата американски саботажа на хидроцентралата "Симон Боливар", беше ясно, че янките се готвят да сътворят далече по-големи мизерии във Венецуела, затова е добре руснаците отрано да ги шибнат през ръчичките.

10

АнонимеН

преди 5 години

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН НА ВСЕКИ ЕДИН ДОПЪЛНИТЕЛНО УБИТ ПУТИНОФИЛ!!!И 100 ПУТИНОФИЛА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ПАК СИ Е +

9

Анонимен

преди 5 години

"Готви ли се Русия за военна намеса в конфликта във Венецуела?"Не. По-скоро разполага части, чиято задача ще е да попречи на Вашингтон да превърне Венецуела в Сирия-2.

8

АнонимеН

преди 5 години

ВСЕКИ УБИТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАК Е ПЛЮС ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО! ТЕ СЛУЖАТ САМО НА САТАНАТА И СА ПЪЛНИ АНТИХРИСТИ БЕЗ ГРАМ МОРАЛ И СКРУПУЛИ!

7

Дааам

преди 5 години

Няма нищо по-нормално от това, един диктатор да подкрепи друг...

6

Момо

преди 5 години

Русия няма капацитет да води война на другия край на планетата. САЩ май намериха отново лесен начин да ги изтощават.

5

по план

преди 5 години

Ето DW пак показа какво е хибридна война,лъжи,спекулации и тн. Защитават агресора и терориста САЩ а осъждат спасителя Русия.

4

Анонимен

преди 5 години

Само за 24 часа ако решат всичко ще си дойде на място. Не са решили не са ги оправили. Лошото е че ще се намешат в конфликт на интереси с краварите. Краварите са хвърли ли мерак на петрола който до преди няколко години смуче.ха. Но откакто ги изгониха голяма дуп.ка им се отвори изотзадека. Всякакъв калибър и става и най лошото е че не го усещат. А това е проблем. Немогат да достигнат до върховен екстаз и проблема е гоооолем.

3

двойни стандарти

преди 5 години

Странно е западния печат да обсъжда Руските военни в Венецуела на фона на агресията ,саботажите и преврата готвени от САЩ!?

2

Адам

преди 5 години

време е да направят база в заднот двор на световните терористи за да могат да реагират по бързо при нужда

1

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Путин пак клъвна и се хвана на въдицата... - рашките бял ден няма да видят...