194

Христо Ботев

преди 5 години

"Който умира в бой за свобода, той не умира!"Въоръжена борба срещу тиранията на българската държава е единствената възможност за поробените малцинства в българия, които през последните 120 години бяха подложени на най-жестоките и диви репресии в историята на Европа.Освободителното движение в българия трябва да се води на два фронта - въоръжена, на територията на страната и информационна, във всяка удобна платформа, особено чрез социалните медии и интернета.

193

етнически турчин

преди 5 години

До АнонименВ света навсякъде има малцинства,даже и в Турция ,като изключим само Българската демокрация.

192

Българин съм

преди 5 години

До Не софиянец: Защо си продадохте земите край морето на софиянци, руснаци и т.н., а сега ревете, че са ви взели бизнеса. На колко места по морето им казват: " малката Русия"?Или ще продам земите на дядо си да си купя 10 год Мерцедес и да се мисля за баровец. Като не стана баровец тия от София са ми виновни.

191

Анонимен

преди 5 години

единствено признавам, че този се казва Владимир Зидаров, има афиши, на които гордо стои!

190

Анонимен

преди 5 години

До Христо БотевЦъ, не ни требе. Тез изрудди буггаротатарски и без това изчезват от лицето на земята от самосебе си. Нема нужда да ги трепем сега, ке ги оставим да се самоунищожат.

189

Коста

преди 5 години

Тоя из..род няма ли кой да го гръмне най-после.След като не зачита и спазва основния закон на България-Конституцията няма място в България. Защото има и други турци,мюсюлмани,арменци,евреи,които спазват и уважават българската конституция-Вежди Рашидов,Соломон Паси,Хекимян,Халваджиян,Доган...Защо службите търпят противодържавна дейност?

188

Не понасям тр сериал

преди 5 години

НЯМА ПО СМЕШНО НЕЩО ОТ НАДУТ ШАЛВАРКО СЪС САМОЧУВСТВИЕ, КОЙТО КАТО ГО НАПИТИШ И РЕВЕ КАТО ЖЕНА. НЕ СЛУЧАЙНО СЕ Е ПОЯВИЛА БЪЛГАРСКАТА ПРИКАЗКА "ИДАТ КАТ АСЛАНИ И БЯГАТ КАТО ОВЦИ" ЗА ВАС ШАЛВАРКОВЦИ.

187

Анонимен

преди 5 години

А бащите нямат ли бащин език, че само майките дават майчин. това е дискриминация срещу мъжете.

186

етнически турчин

преди 5 години

Местан, много закъсня с това предложение за признаване на турското малцинство в България.Това трябва да бъде одобрен със пълно мнозинство ако има капка демокрация в родината ни.Всеки да бъде такъв какъвто е роден.

185

Не понасям тр сериал

преди 5 години

НЯМА ПО СМЕШНО НЕЩО ОТ НАДУШ ШАЛВАЛ СЪС САМОЧУВСТВИЕ, КОЙТО КАТО ГО НАПИТИШ И РЕВЕ КАТО ЖЕНА. НЕ СЛУЧАЙНО СЕ Е ПОЯВИЛА БЪЛГАРСКАТА ПРИКАЗКА "ИДАТ КАТ АСЛАНИ И БЯГАТ КАТО ОВЦИ" ЗА ВАС ШАЛВАРКОВЦИ.

184

Я па я..!

преди 5 години

И Местан започна само да иска като Корнелия. Да не са решили да се обединят за изборите ?

183

Не понасям тр сериал

преди 5 години

До 197Ми ела да ме изгониш де клавиатурен плъх. Ела да ме видиш какъв татарин съм, ама вземи и жена си да видим кой къде ще бяга. Да не те бият подметките на бързоходките ти с извити върхове нагоре, а шалварите да ти се веят като при буря? Вземи и джина си, че да си ми малко поне равностоен ибрик смешен.

182

1

преди 5 години

До Не понасям тр сериал,татарино,сякаш,ти трябва да бягаш,от България.

181

Анонимен

преди 5 години

Какво е етнически турчин, как може това да се установи генетически, защото има такива които приличат на дядо ми повече от колкото мен синеоки и къдрави, има и други които приличат на египтяни и араби. всички са смесени, Срещат се всички видове Y-хромозома дошли от всички краища в почти равни съотношения както и у нас.

180

Христо Ботев

преди 5 години

"Който умира в бой за свобода, той не умира!"Въоръжена борба срещу тиранията на българската държава е единствената възможност за поробените малцинства в българия, които през последните 120 години бяха подложени на най-жестоките и диви репресии в историята на Европа. Освободителното движение в българия трябва да се води на два фронта - въоръжена, на територията на страната и информационна, във всяка удобна платформа, особено чрез социалните медии и интернета.

179

Не софиянец

преди 5 години

До столичанин 197Бе кви столичани са пък те? Столичани са хората от В.Търново. Остави ги тези набедените.

178

столичанин

преди 5 години

До Не софиянецсофиянците не са българи а СТОЛИЧАНИ...!!!

177

Не понасям тр сериал

преди 5 години

До Васил Левски 195А радикалните ислямисти и отявлени българофоби работещи против България и народа имат право да бъдат съдени по българските закони и да увиснат на въжето от София до границата.

176

Анонимен

преди 5 години

Турците са свободни да останат като българи в България и съответно да си сменят имената или да заминат за Турция и да си запазят имената. 500 хиляди турци си заминаха в Турция в 1988 г. и сега са добре там. Щом искат да останат в България, спазват законите на България. Другите държави не граничат с империя като Турция и затова България си пази границите.

175

Не понасям тр сериал

преди 5 години

До турчина 187Ми като си турчин, какво търсиш тук? Хващай си шалварите и бегом. За твое сведение в турция, който се роди се смята за турчин. Там малцинства не се признават, ЗАЩО ТУК ДА Е ПО РАЗЛИЧНО И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАВАМЕ КАКВИТО И ДА БИЛО МАЛЦИНСТВА. КАТО СЕ СЧИТАШ ЗА ТУРЧИН СИ ХВАЩАЙ ПЪТЯ КЪМ турция ТУК НИКОЙ НЕ ТЕ ДЪРЖИ НАСИЛА. КОГАТО В турция, БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК СТАНЕ ОФИЦИАЛЕН, ТОГАВА МОЖЕШ ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО ТАКОВА И ТУК, НО ДО ТОГАВА МОГА ДА ТИ КАЖА БАЙ БАЙ И ЦИБА.