26

Анонимен

преди 5 години

Проблема на часа па английски е че се води на български. Такъв час трябва да се води на английски.

25

Аха

преди 5 години

Аба то у туй Софето само за кючекчий ли учат, буахахахахаха

24

Анонимен

преди 5 години

И вчера се появява новина, че някаква си директорка не обръщала внимание на родителите и не искала да е контролирана от тях... Ами нищо чудно, че не искат контрол, като се знае от обществото какви ги вършат в училищата.....

23

Анонимен

преди 5 години

Това е училището в красно село където редовно бият скромните деца а не е другото училище в Банкя.

22

...

преди 5 години

До До 11Боли ме фара! Аз просто разказах една история случила се някога и някак си! Но ти явно нищо не си разбрал! Абе здраве да е! То с хора дето мислят така като тебе... абе споко не се коркай толкоз важното за теб, така до колкото чета, е в час по англииски да се върти кючека! :) Но както е написла Чичо дай дай ...

21

Анонимен

преди 5 години

Един от родителите сутринта каза, че 60% от учебните занятия изобщо не се провеждат, а ако останалите са като това... жал ми е за децата.

20

MGTOW

преди 5 години

Бившата ми е даскалка. Не един път съм виждал да им подготвя песни с феминистки послания под предлог, че е с "учебна цел". Такива са и нейните колежки, които познавах. Образователната ни система е чалга.

19

Анонимен

преди 5 години

Училището е в Банкя.Има ли още изненадани?

18

А бе

преди 5 години

С оглед на това,в което се превръща Англия напоследък,кючека не изглежда толкова странно в час по английски...

17

info

преди 5 години

Защо не се споменава, за чата на учителката с набедената ученичка?Освен заплахите в него фигурират и изрази, като добре, че не е грозна вампирка като майка си и че майка и е за психиатрия и не става за родител?

16

...

преди 5 години

Ами как да стане бре драги ми смехурковци! Майките и бащите казват на децата си, че да си учител е *** работа, даже думата е гадна едва ли не! После 99% от децата нямат респект от учителите и това е подкрепено от семейството! Да не кажа обаче, че над 80% от децата нямат респет и от родителите си! И после тука ми се чудите що щерките ви плякат кючек в ас! Еми няма да се плашите в най-скоро време и друго ше плякат! При това срещу пари! Споко, те нещата ше се наредят по един или друг начин!

15

Анонимен

преди 5 години

И гадни ученици снимат клипове за удоволствие .

14

До 11

преди 5 години

Леля ти, като е била "Очителка",защо не те е научила на правописен български език или и тя толкова го е знаела?

13

Анонимен

преди 5 години

"Леля ми беше очителка!"Майко, майко...

12

Анонимен

преди 5 години

В това училище и в почти всяко друго бабаити бият ,ръгат,стрелят скромни и тихи ученици от злоба и за гаджета още от преди 10, 20 и тнт години си е редовна практика и не само там.Учители бият ученици,тая учителка обижда родителите и никой не я уволнява.Пускат им чалга.Нито директори нито учителки се сменят,директори с вечни мандати.

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде вън и в някоя частна фирма да пляскат по 10часа на ден с един почивен ден за минимални заплати и осигуровки.

10

...

преди 5 години

Леля ми беше очителка! Пенсионерка е вече! На времето в часа по география беше хванала две ученички които в час с камера си снимали половите органи и гърдите! Естествено тя е от старата генерация конфискувала камерата и изгонила въпросните "ученички"! И от тука почна ужаса! Родителите подали оплакване срещу нея, пред инспектората! Директорката да я уволни! Искаха едва ли не да я обесят там за назидание! А двете пикли на тях нищо! Еми драги ми родители докато не си ошамарите децата все така ще е!

9

Анонимен

преди 5 години

Дисциплинарно уволнение веднага за учителките! Безобразие! Всеки ден новини за насилие, чалга, алкохол, наркотици и *** идеологии, какво става в училищата???

8

Анонимен

преди 5 години

По принцип не е много полезно да се играе кючек в часовете.

7

Анонимен

преди 5 години

Държавна сигурност и доносниците се върнаха и "демократите" нямат против.