6

Анонимен

преди 5 години

Единственото, за което не са помислили авторите на анкетата е, че ще сваляме правителства, докато не чуем правилните думички- "не приемаме анкетата".

5

Анонимен

преди 5 години

"зове анкетата, в която според регламента всеки може да постави въпроси и всеки може да гласува неограничен брой пъти по 12 произволно избрани сред тях."А такаа. Анкета, в която можеш да гласуваш неограничен брой пъти ще симулира изкуствено мнозинство за узаконяване на гей браковете. И тъй като източникът е неправителствена организация, ще има хора, чиято целодневна работа ще е да генерират безброй одобрения. Мръсниците се готвят чрез измама да ни налагат нещо, окето не искаме.

4

Анонимен

преди 5 години

По-добре да се пише, за да знаем какво ни готвят, а не да ни изненадат в гръб джендърите. България трябва да се вдигне срещу тази заплаха!!!!

3

Таню

преди 5 години

И като е бил президент, няма право вече на гражданска позиция? Аре, изгорете си потурите, че да избегат въшките...Съвсем друга история е, че по тия анкети моеш се кръстиш, как ти дойде... Джорнале...

2

Анонимен

преди 5 години

"Българите, подписали платформата, са политологът Иван Кръстев и президент Росен Плевнелиев (2012-2017 г.)."Тоест излиза, че Роската работи и извършва подривна дейност зад гърба на целия народ. Каква "изненада".

1

Анонимен

преди 5 години

Иван Кръстев от години получава тлъсти хонорари за да манипулира общественото мнение.Той е на заплата в античовешката антибългарска организация Америка за България.За другото лице се знае отдавна ,че е с неустановена сексуална ориентация.