288

Якоб Кедми

преди 5 години

Характерно е за умствено не пълноцените народи като руснаците колкото и ресурси да имат все ги ядът въшките

287

до 323

преди 5 години

Средната заплата на месец в Индия е 7 долара.И какво от това?Не важно как се съотнасят валутите по официалния курс, а какво можеш да купиш с тях. Това което в Русия можеш да купиш със 1000 долара е пъти повече от това, което можеш да купиш в САЩ за 1000 долара.

286

Анонимен

преди 5 години

Руснаците през цялата си изтория винаги са били бедни въшки най бедните в Европа ФАКТ Да пасат трева и да хвалят вождаси за нищо друго не стават

285

До 324

преди 5 години

Да бе, да ... и един мармот завива шоколадите със станиол.Вземи им прочети официалната статистика, после драскай нещо, което дори не си разбрал какво значи.

284

До 316

преди 5 години

САЩ ли имат социална система? Трололололо...Ти в САЩ били ли си? Виждал ли си какво е и как работи "социалната" система там?В САЩ, като си в големия град, и кривнеш малко в страни от лъскавите главни улици виждаш за какво става дума всъщност, бедност, мизерия, гета, просяци и клошари. САЩ са лъскава ябълка отвън, яко прогнила от вътре, крепяща се на фалшива финансова система, подкрепена от самолетоносачи, но и на това му се вижда края. В Русия има бедни, разбира се, както навсякъде.

283

До 324

преди 5 години

Голяма тъпня, признавам, по глупаво нещо не съм чел тука!Не ти ли прави впечатление, че ние с пълното подчинение на САЩ и наведената главица, сме до шията в Л***а и половината населние избря като горди най-бедни в ЕU???

282

Реалноста

преди 5 години

Чертата на бедноста в САЩ е 1000 долара под нея са 99.5% от населението на русия

281

До 322

преди 5 години

Нещо като обещанията на ГЕРБ и лично Буда сигурно имаш в предвид?

280

До 319

преди 5 години

САЩ - 49 милиона просяци, ех, ех ...(официална статистика, за хората зад чертата на бедност там)Затова ние, които сме цъфнали и вързали, тук и плащаме масрафа за базите, вместо както в останалия свят те да ни плащат на нас.Е, това е доказателство за база фикасе умнико!

279

Анонимен

преди 5 години

Русофиль: "Вечна бедност" ама Путин обеща на мужика "Рай" при св. Петър...след ТСВ !

278

До 317

преди 5 години

Абе слепок, ако имаш малко съвест и излезеш от София, пък и в София има достатъчно места, където ще видиш каква трагедия е в момента в България.Ако имаш поне пет грама мозък и поне малко съвест, няма да се изхвърляш по този *** начин.Русия си е велика, това казват любимите ти САЩ. Това са фиктите. Великите държави са само няколко - Китай, Русия, САЩ, после втора ръка са Германия, Франция, Англия, после трета ръка да не изброявам.

277

Анонимен

преди 5 години

А в България гняв няма.Любов към управляващите,защото сме богати.сТИГА с тая пропаганда.----УСЕЩАМ КАК РУСОФАНТИЦИТЕ СЕ ВЪРТЯТ КАТО КЕБАПЧЕ НА СКАРАКОГАТО НОВИНИТЕ ОТ РАШКА НЕ ГИ УСТРОЙВАТ -"СТИГА С ТАЯ ПРОПГАНДА"КОГАТО ГИ УСТРОЙВАТ-"САМО РУСИЯ"

276

Анонимен

преди 5 години

Искандер фрикасе или Булава в собствен сос........Еж, еж!!!!

275

Анонимен

преди 5 години

Писачите - давайте по-кратко! Във всички държави има бедняци и могат да се напишат сърцераздирателни статии за САЩ, Германия, Англия...---МОГАТ ДА СЕ НАПИШАТ АМА ДРУГ ПЪТ;ТИЯ ДЪРЖАВИ ИМАТ СОЦИАЛНА СИСТЕМА - ФЕНОМЕН НЕПОЗНАТ ЗА РУСИЯ

274

Анонимен

преди 5 години

А в България гняв няма.Любов към управляващите,защото сме богати.сТИГА с тая пропаганда.

273

Анонимен

преди 5 години

За такива статии хората са казали - в своето око греда не види, търси прашинки в чуждите. Като оправите нещата тук, тогава пишете за другите.---АМА КАТО ЦИТИРАТ РУСКА ФАЛШИВА НОВИНА ОТ РУСКА КРЕМЛИНСКА МЕДИЯ КОЛКО Е ВЕЛИКА РУСИЯ, ПОЧВАШ ДРУГО ДА ПЕЕШ...А СЕГА КАТО СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА И ХМММЪЦ А

272

666

преди 5 години

Писачите - давайте по-кратко! Във всички държави има бедняци и могат да се напишат сърцераздирателни статии за САЩ, Германия, Англия...

271

Браво на вас

преди 5 години

До Анонимен 310Истината

270

Анонимен

преди 5 години

От тук избяга или умря почти половината население, пенсионерите ни мизерстват, страната е затънала в корупция и далавери, чужди сили си правят тук каквото си поискат, източват ни всички богатства почти безплатно (пример - дават ни 1% от нашето злато в Челопеч, а 99% изнасят в САЩ и Канада), образованието ни е на дъното, обществената безопасност и тя на дъното, науката ни - на дъното, армията - на дъното, а тук ни подхвърлят "дъвка" за Русия, за да ни будалкат пак.

269

кога

преди 5 години

"В България: Гневът срещу "вечната бедност" се надига"ХАХААХАХХААХХАХАХХАХАХХХАХАААААА................