13

Boto

преди 5 години

Това 2019 година да има епидемии от почти забравени във времето болести е тъжно.Наистина да вземат да направят 2-3 града във тайгата тип антиваксур-еко-био-гъзи и който иска да ходи да яде дренки и коренчетата. Да вие на пълна луна и т.н.Тея родители са за затвора - ако живееш в общество се ваксинираш - край няма опцияСъщото и за докторите издаващо фалшиви бележки за ваксинациите

12

До Истината

преди 5 години

Всеки учен, умни.ко е нечий служител/частен или държавен/ и получава съответното финансиране за да работи. Разликата със шарлатаните обаче е , че работи по методика, която всеки може да провери и евентуално да отхвърли или потвърди.Ако не си съгласен с резултатите на това проучване, то заеми се да ги повториш и провериш.

11

Смях на порции

преди 5 години

Т.нар. "институт" Statens Serum Institut (SSI) има филиал, който произвежда ваксини - AJ Vaccines

10

До 10

преди 5 години

"Учените" къде намериха 650 000 "неваксинирани" деца в Дания?

9

Истината?

преди 5 години

"...С други думи, въпросният институт е нещо като това, което са д-р Ангел Кунчев и ваксино гестапото му в България. Изследователите от датския институт са точно толкова учени, колкото фармацевтичните пионки в CDC, СЗО и други регионални и световни пропагандни среди..."

8

Цонко

преди 5 години

Не може да бъде вярно! Четох във фейсбук, че ваксините причиняват аутизъм! В бгмама пише същото, така че не може да е истина!

7

до д-р Гилотен

преди 5 години

Браво д-р Гилотен! Позовавате се на информация от много "надежден" "сигурен" и "световно известен" сайт. Еее няма как да не е истина! Като се вземе предвид и ретроградния Меркурий...А пък учените, дето са проследили 650 хил. деца в продължение на 15 год, само са си губили времето. Нали?

6

Анонимен

преди 5 години

Учените сравнявали данните за състоянието на ваксинираните и неваксинираните деца и не открили никаква разлика--------В Дания няма неваксинирани деца, така че не е ясно какво са сравнявали.И морбилито, което се появи в 11 щата на САЩ, а и тук-там в България пак ли от лаборатория го пуснаха?

5

Истината?

преди 5 години

"...Датските учени всъщност са служители на Statens Serum Institut (SSI). Нека думата институт не ви заблуждава, както е заблудила автора на новината във нюз.бг. Никак не става дума за независим научен институт или институт към някой университет..."

4

Анонимен

преди 5 години

Странно е как 20 годишно изследване приключва точно когато в Европа се наблюдава спад на ваксинациите.

3

ДртПрч

преди 5 години

Моите деца са защитени. Антиваксърите да треперят за техните! Полиомиелитът осакатява и в последствие убива. Паротитът кастрира. Дифтерията, тетанусът, коклюшът, морбилито също вземат жертви. Рубеолата кара майките да раждат увредени деца... Вярвайте на лъжите за вредата от ваксините, щом сте готови да поемете този риск за децата си. Неваксинирани деца обаче нямат място в градините и училищата.

2

Моркоф

преди 5 години

А,дали е така, кой ще ми каже....Васил Найденов

1

Анонимен

преди 5 години

При гербавите са причинили.