52

Чудя се

преди 5 години

Защо проблемите са САМО с един,единствен етнос?Сигурно е някаква случайност или всички други са виновни....

51

Анонимен

преди 5 години

"Толерантността на нашенеца е мит на дъното сме в Европа!"Така е защото според новите критерии на ЕС мазохизмът е "толерантност".Ние сме свикнали със старото определение за толерантност- където всичко си има граници.

50

Факт

преди 5 години

Резистентните форми на живот оцеляват,толерантните-измират!Пише го във всеки учебник по биология.

49

Анонимен

преди 5 години

Не можеш да бъдеш толерантен към всичко. Толерантността е опасна.

48

gio

преди 5 години

не мога да разбера защо им се дава форум на такива индивиди. Не българина или поне тези около мен не са нетолерантни или антисемити, като изключим един етнос "ромите". Това е етнос, който доказано не иска и не желае да си интегрира и да бъде част от българското общество. Когато един човек по никакъв начин не допринася за благото на общестовото, а само вреди не заслужава да има същите права.

47

ivailo

преди 5 години

Кого и какво да уважавам, обичам , търпя и т.н. решавам аз ...Така, че тия двамата в студиото да "ду.хат супата".

46

Анонимен

преди 5 години

За да са хората толерантни трябва да са възпитани добре. Възпитания човек е и толерантен.

45

смях

преди 5 години

Най-вече Франция е толерантна ! МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ . Освен ако не са станали вече 80 % различнокожи,

44

Анонимен до 42

преди 5 години

Искаше да кажеш че България беше нормална държава преди 1989год. Но след като дойде псевдодемокрацията, НПО-та и фондациите на Сорос и америка против България се превърнахме в африканска държава. Европейско ни е само местоположението и цените, всичко друго ни е африканско и то от третия свят.

43

Анонимен

преди 5 години

С какво морално право се извършват подобни проучвания и анкети, това и насилия над чувствата и свободата на народите. Всеки народ, в подсъзнанието си има историческа памет, а в настоящето реални преживявания и знае кое е най - добре за него. Това проучване е груба намеса в уж независимия път на народите. И ние сме съюзници с тези западни лицемери. До къде я докарахме...

42

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда от сравняване, толерантността е динамична, не всеки може да си я позволи както и не всяка държава. Толерантността се дарява, а дареният я използва до като вече няма нужда да му бъде дарявана и започне той да дарява. В противен случай дарителя се оттегля и идва палача. Толерантност не означава да си затваряме очите, така че, българинът е толерантен, но мнооого се бъзикат с него, и то нагло и пред очите му.

41

Анонимен

преди 5 години

За да си толерантен към различните, те също трябва да ти помогнат.Когато ходят по селата и крадат и бият възрастните хора; натрапват нетрадиционните си идеи; религии, няма как да останеш равнодушен и приветлив към тях. КАто те сърби - чешеш се!За пример - в България има големи арменски общности. Е, някой да е казал нещу срещу тях? Да се е чуло нещо негативно от тях? Не, нали? Е, защо при едни толерантността работи, а при други - не?

40

Анонимен

преди 5 години

Тези по-добре да отидат в Африка и близкия изток да ги учат на толерантност там имат остра нужда от повече толерантност. Когато ги направят на нашето ниво на толерантност да се върнат да ни поучават.

39

Анонимен

преди 5 години

Толерантността е двупосочна улица, но ултра либералните фашисти искат да е само в тяхната посока е няма да я бъде.

38

ДртПрч

преди 5 години

Аз съм си много толерантен към всички етноси в България, с изключение на един, който краде, изнасилва бабички по селата за 2 лв, самонастанява се в чужди къщи, строи незаконни коптори, не плаща ток, вода, срами ни пред чужденците като се нарича навън "българин" и т.н.

37

11

преди 5 години

Не съм съгласен. Даже мисля,че сме много толерантни, особено ако не се прави опит да ни се налага! Никой не го интересува кой бил обратен или друго. Но да се рекламира с цел - бъди и ти като нас?? Тук няма място за толеранс. Много сме толеранти и с ромите, въпреки,че те крадят постоянно, взимат само помощи. Отказват тотално да се присъединят към обществото.

36

Lan

преди 5 години

А ся онези от Невада да ни разкажат за афроамериканците ( и тях ги знаем как се казват, но и за това трият), за индианците и за опростачената толерантност в момента, която води до всеопбща некадърност?!

35

Lan

преди 5 години

За мен думите нямат значение, делата са важните! Какво направиха българите - дадоха ли техните евреи, роми (всички знаем какви са точно, ама трият) и хомосексулани да отидат в лагерите - НЕ. Приеха ли арменците и живеят ли до ден днешен с арменци, евреи, роми и турци - ДА! Българите не понасят крадци, лъжци, насилници...а едният етнос много държи, че това му е "културна особеност", е НЯМА да стане. Тази държава е първо на българите - който не му харесва, да си ходи! Който е човек е добре дошъл!

34

Анонимен

преди 5 години

Толерантен съм към онези, които са толерантни към мен всичко си има граници. Българите сме многотолерантни даже никой друг народ няма да търпи да го ограбват 30 години без последствия.

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе съществуват такива цивилизовани общества. Ако са съществували, то вече са измряли, ако съществуват, скоро и те ще умрат. Нео либералният марксизъм на ЕС, носи смърт на нормалните цивилизации.