133

АБС

преди 5 години

стоите си на стража пазете си черно море и членките на нато че скоро ще се пусне на долу към юг от сибир белата мечка всичко ще превърне прах и пепел.но белата мечка иска сняг и студ да спи не го будете че европа на стогодини веднъж се съединява да получи шамари от русия за следващите сто години васали на нато

132

Паметлив

преди 5 години

До АнонименНе е казано че вечно ще сме в НАТО...Или че НАТО ще съществува вечно.То и за ЕС се твърдеше че е вечен,ама нещо се пропука напоследък,като вината не е на Русия,определено.

131

Анонимен

преди 5 години

Моля не споменавайте пред Путин за кораби на НАТО в Черно море, защото това съсипва червата и гащите му.

130

Анонимен

преди 5 години

защитават високия стандарт на живот на американците!

129

Паметлив

преди 5 години

В крайна сметка кое е най-важното?Ами България да оцелее!Участвали сме в две световни войни,една Студена и две регионални.Равносметката е печална-освен в Балканската,навсякъде само загуби!Не е ли редно най-после да помислим за неутралитет?Щото така или иначе нямаме никакъв военен потенциал.Който има амбиции за световно господство или по-голяма роля в Света-да си ги осъществява сам,ние не печелим НИЩО от това!

128

Гарбидж

преди 5 години

До Анонимен 165Ми то, твоите роднини ***, дадоха на ушанките българския уран да си правят бомбичките, ама запомни...има видовден и това за теб ще е проблем.

127

До Анонимен 152

преди 5 години

Накратко - агресия срещу една бедна, пияна и технологично изостанала Русия!-----Накратко появиха се много мереклии да подобрят хабитата на рибките от черноморския литорал. Изкуствени рифове - подарък от НАТО. Имам подозрението, че фрицовското корито "Вера" ще търси останки от подводници от Kriegsmarine, с което е осеяно дъното на морето от ВСВ.Руските ракети и "морские охотники" са готови да съкрушат всеки враг във всяка точка на морето. Супертихите им подводници ще довършат всяка плуваща цел

126

Анонимен

преди 5 години

Какво да търсят? Търсят си белята!

125

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Скептики румъния, гърция, турция и молдова. айде, легай си, робе

124

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

русия е най-миролюбивата страна на света. за това, от четвърти клас, учениците се учат как да хвърлят гранати.

123

До 163

преди 5 години

Абе, ватенка...никой не иска да напада *** ти Русия.Нато просто иска да пази членовете си от джуджето с мания на император.Все атаки и войни са ви в главите.

122

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нали имаше изказвания на #черноеморенаше. те, глейте кво стана. човек кво си напраи, цело село не може да му го напраи.

121

Анонимен

преди 5 години

Ние сме част от нато. Да стоят в чеерно море че сибирската мечка е постоянно пияна и трябва да се обуздават набезите и.

120

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ракетния разрушител е ескадрен миноносец.

119

Анонимен

преди 5 години

Не знам откъде иде тая радост тука от някои. Може би защото са от 80-те %. Ситуацията си е за ожалване. Защото първи, които ще хвръкнат във въздуха сме ние, румънци, турци, грузинци. Ще ни изпепелят за нула време, а ако минем между капките обеднения уран ще свърши останалото. И като се има предвид, че за англосаксите не сме хора, няма и да се замислят да натиснат копчето.

118

Паметлив

преди 5 години

До Анонимен"Накратко-агресия срещу бедна,пияна и технологично изостанала Русия"Ами такава и е съдбата на Русия-тя и при Наполеон,и при Хитлер си беше такава,но помним какво стана.Сега има други умни,красиви и богати кандидати за посмъртна слава...Ами какво чакат-да тръгват в атака,щом са сигурни,че ще победят!Само че ако се помотаят още някоя година,гарантирано няма да стане работата.И не заради Русия,а Китай ще ги изяде с парцалите!

117

До Анонимен 79

преди 5 години

Много смирено те моля до обясниш достъпно защо мислиш, че Черно море е на държавите от НАТО. Излиза, че не принадлежи на Украйна и на Грузия, а на Канада, Португалия, Белгия и Норвегия. За Русия си пределно ясен - тъ-потата ти е безгранична, съперничи само със злобата ти. Научи, че ушанката е измислена в Съединените Щати и е зимна формена шапка на армиите и флотовете на САЩ, Канада, Норвегия, Швеция и Финландия, а сигурно и на други страни - Дания, КНДР, КНР.Факаното НАТО - вън от Черно море!

116

99999

преди 5 години

До Цонко 145 Мъдрите хора са казали - при такива "приятели" , врагове не ти трябват

115

какво търсят тук?

преди 5 години

Дъното на морето

114

Мейстър Емон

преди 5 години

Ще ни тровят пак с обеднен уран. Ако не са американците, ще са руснаците. Сами смд и никой няма да ни помогне.