158

Анонимен

преди 5 години

Щом говориш за Румънски Мексиканци,защо тогава Бойко не постигна това което постигнаха Румънците за 10 години.

157

Нико

преди 5 години

Работа има а заплатите африкански айде стига локуми

156

Анонимен

преди 5 години

Бойко срина десетилетните усилия на БСП да трови България. Пак ще гласувам за Европейска България.

155

Анонимен

преди 5 години

Бойко е велик мъж но е готин и на това рaзчитат все още чepвените мижитypки - трябваше отдавна да ги събере на стадиона и....

154

Анонимен

преди 5 години

"Добро утро на четящите ! За десет години сме прочели милион глупости от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ! Резила е пълен !"И това го казва чepвен кacкет - Бойко ли взривяваше български църкви, Бойко ли изтрепа и изгони стотици хиляди българи през кoмyнизма защото "не се вписват в овчето население и са умни и кадърни", Бойко ли съсипа България като я направи от 4та икономика в Европа преди 1945г. в 44та през 1990та ? Бойко ли внасяше румънcки мекcикaнци ?

153

Анонимен

преди 5 години

Добро утро на четящите !За десет години сме прочели милион глупости от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !Резила е пълен !

152

Анонимен

преди 5 години

До 173 Ти ,който ни наричаш страхливци пътувал ли си с автомобил от България за Европа.Пътувай и ще видиш аргументи колкото щеш.

151

Анонимен

преди 5 години

Той е за Шенген разправяше, че останала само една стена да боядисаме и сме готови. Това беше преди колко години!

150

Анонимен

преди 5 години

Бойкo бил кoмyнист бреееееееей какви форумни служби имаме в днес.бг имат повече информация от германските и aмepиканските служби които никога не са казвали че Бойко е кoмyнист

149

Анонимен

преди 5 години

Ей страxливци дайте ми един аргумент защо не искате да влезнем в Еврозоната? Мислите че ще обеднеем ли ахахахах Мирише ми на як червен вой - виете като хималaйски мечки защото това ще е края ви - вече ще има мониторинг ще ви видя как ще си правите тогава ceлcките изпълнения и как ще фалирате банки ахахахах

148

Анонимен

преди 5 години

,, Джи Пи Груп ще ги изхвърля от всички обществени поръчки , гадо.вете " - рече ОНЗИ !,,Джи Пи Груп ще строи магистралката Струма . Спазване на закона " - някаква Министерка .Ало Европата , преди 12 години станахме европейци за да ни помогнете срещу такива управляващи .

147

Анонимен

преди 5 години

Тази фондация е финансирала създаването на ГЕРБ преди 10 години.

146

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !Ако на евро паричките в България махнат цифрите и остане само надпис как ще се оправяш ТИ ?

145

Анонимен

преди 5 години

Помним Г-н Борисов,че преди 10 години деляхме последното място с Румънците.А сега държим твърдо и еднолично приза най-бедната държава в ЕС.Благодарим за изпълнения ангажимент,че ни оставихта най-бедни.

144

Анонимен

преди 5 години

За десет години бойчО : 1) Безработица у наше село е 0% ! Лани емигрант стана Нане , сега и Вуте ! Живи има три вдовици и ! 2) Доходите у наше село се увеличиха двойно ! Лани ТЕЛК зема *** , сега и Айше ! И са на Карибите , според Собственика на ГЕРБ !

143

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ли ни обещаваше ,, Велик Китайски Инвеститор " за АЕЦ БЕЛЕНЕ , ама .....утре ???!!!

142

Анонимен

преди 5 години

Такива като Кирил Домусчиев ще трябва да отговарят на неудобни въпроси когато влезнем в Еврозоната. При положение че изнася лекарствата почти в целия свят и фирмата му е толкова печеливша - каква е причината за същата работа в Германия или Австрия хората да получават 10 пъти по-голямо заплащане?

141

Анонимен

преди 5 години

Освен това влизането ни в Еврозоната ще означава край на червените кacкети защото ще има европейски мониторинг и повече няма да могат да крадат и устнановяват монопол. Сега червените кacкети са решили че средната заплата трябва да е 1000лв и тва е, не ги вълнува че за Европа това са 500 евро, а в развитите държави минималната заплата е 1500 евро. Червените кacкети все още контролират бизнеса в България и Бойко Борисов няма как да се справи с тях освен ако не влезнем в Еврозоната.

140

Анонимен

преди 5 години

Твърдо за Еврозоната. Против влизането ни са оснoвно заводаджии и като цяло хора без висше образование. Опорната им точка е - хляба щял да стане 1 евро. Уау, а заплатите щото сигурно ще си останат същите, а? Може би, но само за необразованата част от населението. За нас квалифицираните ще има възможност за разтеж и истинско развитие, а не като сега да ти сложат таван 2-3 хиляди лева.

139

G

преди 5 години

Винету пак се е назобил с тежка дрога