8

преди 16 години

Абе прокуратурата да не е занимава с всеки,който псува и обижда!Айде малко по-сериозно!

7

преди 16 години

Съгласна съм напълно с коментар номер 5.Разумни решения,но да видим кга ще ги приложат.

6

bg

преди 16 години

Фразата;ще убиваме Българите,майка им ше ***...и подобни.Как им звучи на прокуратурата.???има ли дискриминация....противоречи ли на конституцята.????*** могат да се организират....Българите не...така ли бе ***..???Кажете бе ХЕЛЗЕНСКИЯ КОМИТЕТ....?Влечуги мръсни

5

преди 16 години

Като им спрем кранчето и останат без всякакви приходи, като ги принудим да пращат децата си на у-ще, за да се образоват и да не бъдат като роднините си, като направим програми за задължителна заетост на *** и ги впрегнем в работа, за да не мислят за глупости... лека по лека ще ги интегрираме. тези, които не се впишат сами ще се ометат

4

Българин

преди 16 години

Предприемането на силови мерки не е решение. То просто ще създаде нов проблем. Всички трябва да разберем, че *** също са хора и имат проблеми като всички нас. Помислете - как бихте живяли, ако се родите във Факултета и всеки ви обръща гръб. Нима вие няма да направите същото - да крадете, лъжете, стоите? Но вие няма да промиете мозъците си. Затова: На чужд гръб и сто тояги са малко, казва народа ни. Ами тогава, нека да са двеста.

3

преди 16 години

крайно време е *** да разберат къде им е мястото! не може само да искат, да мързелуват, да крадат, а ние да ги издържаме... крайно време е да разберат, че щом искат права, първо трябва да спазват задълженията си!не искаме повече Европа да ни мисли за *** държава, а те да се плодят и размножават без мисъл за бъдещето на децата си. Не можем да ги избием до крак, но трябва да ги принудим да спазват законите и правилата на тази държава, ако искат да живеят в нея! ... в противен случай - аут!

2

преди 16 години

smurt za *** neka gi izbiem do krak

1

Edna

преди 16 години

Ред няма в тая държава. А на хората им се иска да има. И за това идеята за национална гвардия се струва толкова примамлива на някои. Ако си имахме полиция като полиция, всичко щеше да е спокойно. Щом нормални момчета могат сами да се вкарат в униформа и да маршируват в двора на столично училище, смятайте колко им е писнало от свободията.