125

Додо

преди 5 години

Сорос и разсейките му наливат пари да скършат всяка съпротива у Българина срещу пълното му родово и етническо анихилиране и да осуетят Националното, Християнското и Расовото му пробуждане! Генерал Луков е истински Български патриот и дълг на всеки достоен Българин е да подкрепи Луков Марш! Това е последната надежда за възкръсване на Отечеството ни, което загина с Борис III и Националсоциалистическа Германия! Вечна му памет на Генерал Луковъ! Богъ да пази България!

124

ivailo

преди 5 години

Нищо лошо няма в тоя Луковмарш, особено като се сравни с хомошествията...

123

Анонимен

преди 5 години

До анонимен"А за гей паради и други щуротии няма проблем."---Те са част от "евроатлантическите ценности", изповядвани от някои съзнателни и прилежни "българи": Роската, Пасито, други... :)

122

Анонимен

преди 5 години

Генерал Луков и подобните на него са виновни за поредната национална катастрофа на България заради включването на България във ВСВ на страната на Германия. На практика сега тези честват поредната национална катастрофа на България.

121

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са го треснали генареал Луков, че можеше тогава заради такива като него, фашистите да успеят да включат български войски да воюват срещу антихителристката коалиция - САЩ, СССР и Англия.

120

Анонимен

преди 5 години

Защо се забранява почитта към един български патриот?

119

България над всичко

преди 5 години

Западните държави работят срещу България................затова никой не иска български националисти.............национализма е имунната система на една държава!!!Бе национализъм няма патриотизъм.................българите ще станем по-малко, докато ни претопят!!!Кога ще разберете истината??Великите сили не искат силна България................нито една от тях!!!

118

питане

преди 5 години

Защо да си български е нещо много лошо и страшно???А може турските националист да си имат партия- ДПС, нали??И още две турски партии, извън парламента, нали????Ей.............хора, много сте прости!!!

117

Анонимен

преди 5 години

Тази година и аз ще отида, това е почит към загиналите за България!

116

за ДПС

преди 5 години

ДПС и ДОСТ.............двете пипала на турската мафия, кога ще бъдат забранени със закон??Това са терористични организации, маскирани като партии............ей, че сте прости, пак ли турци ще ви командват???

115

за ДПС

преди 5 години

ДПС е незаконна партия, наследник на една терористична организация............турско национално-освободително движение, така че да не дават акъли.............Ахмед Доган е терорист, организирал атентати и във всяка нормална държава той щеше да е в затвора!!Кога наследници на терористи ще ни учат какво да правим???

114

Анонимен

преди 5 години

Днес по радиото слушах някакви от ЛГБТ да протестират срещу марша. Ако не беше предаването, даже и нямаше да разбера, че такъв марш изобщо се прави.Сами си правете изводите кой си прави ПР.

113

питане

преди 5 години

Значи може турска етническа партия в парламента, забранена от конституцията ..........ДПС, а не може БГ-националисти???Как става така, лицемери ???

112

Калеко Алеко

преди 5 години

Не мога да разбера каква е тази истерия с луков марш, след като на 9-ти септември едни другари с червени партийни книжки продължават да празнуват идването на един човеконенавистен строй отречен от историята и приравнен с фашизма. Христо Луков поне е български националист, за разлика от нашите червени джихадисти клели се във вярност на Матушката си русь още от зачеването си, та и до днес ... !!!

111

Анонимен

преди 5 години

Тия не ми се вярва да са толкова принципни, колкото се правят.

110

Анонимен

преди 5 години

Слава на героите борили се против фашизма и фашистите като генерал Луков.

109

анонимен

преди 5 години

А за гей паради и други щуротии няма проблем.

108

Анонимен

преди 5 години

В робските страни почитането на националните герои обикновено се забранява...

107

Анонимен

преди 5 години

Слава на героите !

106

Каракочев

преди 5 години

Ще бъда съгладен с целия този вой срещу Луков марш, ако противниците му се пенеха със същия жар и срещу гей парада в София. В страните от ЕС няма ли свобода и равнопоставеност?