49

Анонимен

преди 5 години

До Хахахахахаха03.03.1918г имперска Русия капитулира пред Царство България

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Русия може да прецапа целия ЕС ...Абе тя може, ама не иска, нали?Щото минаха 5 години откакто щеше да превземе Киев за два дни.Не, че нещо просто не й се занимава.

47

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ НОРВЕГИЯ Е ПЕТРОЛНО-ГАЗОВА ДЪРЖАВА ??? ПРЕЦИНЕТЕ ,КОГА ЩЕ БЪДЕ АТКУВАНА ОТ САЩ И НАТЮ !!!???!!!

46

ПАЗИ БОЖЕ

преди 5 години

на ГЕРБЕР пари да му обещаят от КОЗЯК. Ще пише, брише, докато не изкара поне 10 $ на ден. Нали долара е много ценна валута. Къде ще се мерят другите с него. 10 $ им стигат

45

Анонимен

преди 5 години

До НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНОФ16 да се доближава по-близо на 200км до СУ35/СУ30 с оглед безопасността на пилотите. Из наръчника на пилота на Ф16Пак ще си говорим когато блок 70 започне да сваля по няколко Су-та и Му-та накуп.

44

НОРВЕЖЦИТЕ

преди 5 години

като са имали г.лупоста да дадат земя за УСА радар да се готвят и за руски бомби. Да си вземат урок и румънци и поляци. Почне ли война ще са цел номер 1

43

Анонимен

преди 5 години

До СМЕШНИКАНещо не им беше много смешно на американските талибани в СИРИЯ. Като видеха старите "бракми" СУ-24 бързо си казваха молитватаКазаха и Господ ги чу.После Вагнер се преформи в Груз 200.

42

АМИ ЩЕ ТРЕНИРАТ Я

преди 5 години

Това го препоръчвам и на българските летци, ама СЕДЕСАРИТЕ и ГЕРБЕРУНДИТЕ от крадене 1 самолет за 30 г не купиха

41

Анонимен

преди 5 години

ПАК СА НЕВИННИ БРАТУШКИТЕ... АМА КВИ СА ТИЯ НОВИНИ ОТ 14. 02 МИНАЛАТА Г.???НЯМАТЕ НОВИНИ!!!

40

Неутрален

преди 5 години

В коментариите тука пишат предимно руски ***, които възхваляват мнимата руска военна мощ. Нормално е, защото днес.бг е всъщност руска хибридка. Идва времето, когато руския глинен колос ще изпитагнева на НАТО и ще моли на колене за милост и пощада. Най добрият вариант е ефтаназията на този военолюбив, пиян и безполезен народ.Само злини е видял света от него.

39

Това е успокоително!

преди 5 години

Все пак Норвегия не е Банкя...

38

всеки ден ми са

преди 5 години

смешни тъпите руснаци..ха.ха Много добре. Пак ще има паднали самальоти и вдовици които да утешаваме през лятото..ха.ха

37

Анонимен

преди 5 години

До Някой си - Моля обяснете какъв е проблема една страна на собствена територия да строи система за противоракетна отбрана?*** как какъв е проблема! Такива системи създават несигурност у съседна или близка държава - агресор!

36

Анонимен

преди 5 години

Нали в Норвегия миналата година се проведоха най-мащабните натовски учения, насочени срещу ... Нова Каледония. Нали в Трьомсьо с скриха двете ядрени подводници на Щатите "Толидо" и "Мемфис" след инцидента с "Курск"! Хайде да се държат по-скромно, щото само те още не са тъпкани от руски ботуш. Само от немски...

35

Някой си

преди 5 години

Моля обяснете какъв е проблема една страна на собствена територия да строи система за противоракетна отбрана? Невеж съм във военното дело.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Предполагам, че Русия няма да строи самолетоносачи, макар че имат напълно готови проекти за един много голям и един малък. За тези пари могат да произведат 5 супермодерни подводни лодки клас "Хаски". Тези лодки вече карат адмиралите на янките да сънуват кошмари. Колкото до страшните американски кериъри, руснаците вече са в състояние да потопят и най-големите и защитени. Да ги направят гробници за 4-4500 души и 80-90 самолета.А норвежците да не се правят на щипани госпоици!

33

SS

преди 5 години

в допълнение на [#72] :Самолетоносачите вече си изпяха песента. Нищо подобно като тях не важи пред хиперзвука

32

ЦАЦАТУРАТА

преди 5 години

беше много жалка. Направо ми дожаля за човека. Ама няма избор. Дал си е за...ка на БОРИСОВ / потвърдено от КОКИНОВ/ и ще козирува на всеки посланник. А оная англичанката се беше явила в МС направо от ездата с ботуши. Както е свикнала да ги язди и нашите управници в КОЛОНИЯТА РБ

31

НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

преди 5 години

Ф16 да се доближава по-близо на 200км до СУ35/СУ30 с оглед безопасността на пилотите. Из наръчника на пилота на Ф16

30

ЧАКАЙТЕ ПИСМО ОТ САЩ

преди 5 години

кое десетилетия ще видите Ф16, модел 1970 ще ви го доставят. Обаче паричките напред. Нашите пари