105

Анонимен

преди 5 години

Милиарди евро - колко милиарди, 1 милиард, 2 милиарда, това е нищо в сравнение с потреблението и данъците които българит работещи в България плащат, капка в морето, но мияча на чинии бъхти като животно на Запад и като изпрати 500 евро а България това за него са големи пари, и всички трябва да му се кланят.

104

Bg W G R

преди 5 години

10000 сме в Хамбург

103

Анонимен

преди 5 години

До 104Ама защо си се върнал от Москва точно сега, когато Путин обеща на всички руснаци "Рая", а и ти щеше да намажеш покрай тях,...като "скъп братушка" !

102

Анонимен

преди 5 години

До Мияч на чинии"Русофили за смяна на модела" смятат тези българи за умряли, нищо, че годишно изпращат милиарди евро и долари на близките си в Родината България,Когато България беше с Русия имаше индустриални гиганти и изнасяше продукция за милиарди, беше сред 30те най-развити страни в света, а днес разчита на мизерните пари изпращани от мизерстващите миячите на чинии на мизерстващите им семейства в България, защото няма работа, чаки ги глад ако не ходят да мият чинии.

101

Анонимен

преди 5 години

35004 sme v Avstria:)

100

Анонимен

преди 5 години

И като си в Чикаго какво от това не си по-голям от Българите тук.

99

Мияч на чинии

преди 5 години

"Русофили за смяна на модела" смятат тези българи за умряли, нищо, че годишно изпращат милиарди евро и долари на близките си в Родината България, които те крадат чрез Топлофикация, Лукойл, Здравната система, Ало-апашите и различни посткомунистически рекетьорски практики !

98

Анонимен

преди 5 години

То пък в другите страни много нормално живеят. Плюс това ставаш роб и не усещаш как животът ти изтича..

97

пенсионер 76 г.

преди 5 години

9 ГОДИНИ ЖИВЯХ В МОСКВА МИНАХА КАТО 9 ДНИ ВНУКА БЕШЕ СТУДЕНТ В АНГЛИЯ НО СЕ ВЪРНА НЕ ИЗДЪРЖА НА ПОДИГРАВКИТЕ НА АНГЛЕТАТА. КЪМ БЪЛГАРИЯ.

96

Анонимен

преди 5 години

Въпросното еurochicago е орган на поредното НПО раково образувание за хибридни и откровено фалшиви новини; преди около 20 години пари наливаха и ДПС, братя Вълневи даже телевизия направиха - BiT, сумати турци и помаци се изнесоха от Смолянско, но парите посвършиха, бизнесът на Вълневи се разрасна, телевизията почина, а чикагските турци си ги броим за българи.Данните не са актуализирани от поне 8 години и са смешно хибридни с обичайната цел на задграничните НПО - деструкция и омаскаряване.

95

Анонимен

преди 5 години

По - лесно ще е да изброите, колко тиквеника , като мен избраха да останат и сгрешиха.

94

Страхил

преди 5 години

И какви са тия 500 000 Българи в Турция ? За Българи ли говорим или за хора с Български документ за самоличност. Това са много различни неща.

93

Черна котка бял кота

преди 5 години

България на три океана!!!

92

боса

преди 5 години

До 108 АнонименХайде бе изми ли тоалетната , че идвам на проверка ?

91

Избегал

преди 5 години

Ама, има ли още българи в България?

90

Анонимен

преди 5 години

Ходи да се молиш на партнерите американци да ти дадат виза, нали имат договор за безвизов режим със ЕС.Хахаха половин милион българи сме в САЩ ваттник...Браво на вас. САЩ имат нужда от хора втора категориа да им мият тоалетните, и много руснаци живеят там, всеки трети имот в Бевърли Хилз е руски,и те биха назначили братя славяни да им чистят и мият тоалетните, така че дерзайте в САЩ и успех

89

Анонимен

преди 5 години

Ходи да се молиш на партнерите американци да ти дадат виза, нали имат договор за безвизов режим със ЕС.Хахаха половин милион българи сме в САЩ ваттник.

88

кага стана брат бе

преди 5 години

Русия не пуска българи - българи нямат право на свободно придвижване и работа в Русия..Какви братя са ни тогава? То не, че някой се е юрнал натам де.....Ха ха, никой не брат с теб, къде си се наредил, а ти и да се юрнеш никой няма та те пусне в Русия. Ходи да се молиш на партнерите американци да ти дадат виза, нали имат договор за безвизов режим със ЕС, но за България не го спазват и най-партнерски плюят в лицето на българите.

87

Анонимен

преди 5 години

Русия не пуска българи - българи нямат право на свободно придвижване и работа в Русия. .Какви братя са ни тогава? То не, че някой се е юрнал натам де...

86

Анонимен

преди 5 години

Не е изключен варианта в следващите години западните страни от ЕС да обмислят варианта отново да въведат визи и забрана за работа на България и Румъния и някои страни от източна Европа по почина на САЩ.