128

Анонимен

преди 5 години

Путин си го харесват като доказан лидер и в самите САЩ и в целият ЕС, ние не правим изключение. Изправи Русия на крака и върна мощта и на световна сила.Не му пука от некакви санкции и си направи собствено производство от зеленчуци до нано технологии.

127

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на България е с Русия. Останем ли в ЕС и НАТО ни чака все по-голяма мизерия а може и да изчезнем като нация с тези тенденции. Все по-зле става.

126

Анонимен

преди 5 години

До да беА папата?Сигурен съм, че ако питам 10 мои познати, 9 няма да се сетят кой е папа сега.

125

да бе

преди 5 години

Макарон с 50% харесване?! Тук нещо не ми се връзва.

124

Иван

преди 5 години

Дайте на народа едно сравнение /ама истинско/ . Колко молби има през последните 30 години на Руснаци за Българско гражданство???????????? И колко молби на Българи за Руско гражданство????????? И тогава споровете ще са по реални.

123

Forever

преди 5 години

Да обичам Путин и Русия,е все едно да членувам в секта,тази любов е за хора със слаби сърца.

122

Българин

преди 5 години

Първо не си православен а ПУТИНОСЛАВЕН. И второ, самият факт, че се пишеш славянин, означава, че си от петата колона на на Москва.

121

Православен славянин

преди 5 години

До 0_oТъй е другарю мой!!Подкрепям ви с цялото си тяло.Трябва да се рагърдим и да се опълчим на поробителите от ЕС ,който с отворените си граници подмамват непокварената ни младеж в странство и изсмуква жизнените ни сили!Слава на Русия!!

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен142Пишат ли ти внуците от америка, а бесепарче наакано?

119

Bad Company

преди 5 години

Драги ми , тролчета, и Андрейчо -милионерчето няма да ви помогне. Пак ще го хапнете големия.

118

Анонимен

преди 5 години

До Степанруский мир - алкоГолизъм, мизерия и мания за величие.Айде няма нужда.Аз българин и не съм дошъл от никъде. Трак съм си.От къв зор ще ходя в Алтай?Алтайските руснаци са с по-дръпнати очи от китайците.Викаш панславянската теория вече не работи, сега дай да правим българите - алтайци.Руска работа - смахната.

117

Православен славянин

преди 5 години

Моята любов към Путин е безгранична и всеотдайна. Каквато трябва да бъде на всеки българин.Слава на Русия!!!!!!

116

Степан

преди 5 години

До 0_oБългарите са смесица между славяни и тюрки и произхождат от днешна Русия (Алтай). Връзката между българите и руснаците е много дълбока, историческа, духовна, културна и чиста. Докато връзката между България и Запада се базира единствено върху парите. Тоест тя е изкуствена. Въпрос на време е България да се върне в русский мир.

115

Анонимен

преди 5 години

Правилно,пряка демокрация е измама.Искат да премахнат парламентите и последната бариера пред хищниците,директно да си притежават държавите,не благодаря!Добро или лошо,правителство винаги трябва да има,в противен случай държавите стават просто неконтролирани от местното население територии,само за най-силните ще има,а за останалите ще остане произвола,престъпността и анархията.

114

Анонимен

преди 5 години

Тролчетата на бандитска партия Герб кудкудякат - и на вас ще .

113

0_o

преди 5 години

54% от българите харесват Путин? Какво подяволите прави България в НАТО и ЕС? Президента Радев, избран от народа, е русофил. Мястото на БГ е извън Европа при Русия или Китай.

112

Анонимен

преди 5 години

Либерастията къса ризи от злоба и яде вратовръзки

111

Байо

преди 5 години

Кви са тия тъпотии? (КА) Путин е харесван само от *** ***, комунисти! Ако те са мнозинство, много жалко!

110

Анонимен

преди 5 години

Цели 54% от нашите сънародници имат благоприятна оценка към Путин--епа не е много , като се има превдив инерцията от времето ... даже е много по-малко от обявяваните до скоро две трети, че и повече...

109

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателПутин и Орбан ми харесват като лидери.ми геювете все си допадате