42

FGFHF

преди 5 години

Сега няма ли да кажете че през 2018г. не са много сделките защото са на зелено и ще се регистрират 2019г. (три поредни години минаваше)2017г. беше супер успешна в София и имаше "голям ръст на сделките" около 6-7% на годишна база2018г. Имаше много голямо търсене затова се покачиха цените а ръста е ОКОЛО 0% на годишна база?!:)

41

Бачкатор

преди 5 години

До АнонименАз само гелосани програмистчета знам да си копуват апартаменти.Обикновение българи нямаме пари.

40

Тео

преди 5 години

Щом са я докарали да плащат на днес да пишат врели -некипели, значи работата е зле! С тая стагнация, дето идва другата година, цени на имотите нагоре ще видите през крив макарон! Освен ако някой не ми опре пистолет в слепоочието няма как да купя нещо качествено в България за над 60к евро. Независимо къде! А управителя на световната банка ви го каза - когато големите кихнат, малките хващат пневмония! Мислите ли, че кризата ще ни отмине?

39

Варненец до варналия

преди 5 години

Ти използваш много правилно име-варналия. Така наричат варненци селяните или тези от дълбоката провинция. Явно си такъв, на квартира в някоя таванска стая и без кола. Кога за последно си ходил към Владиславово? Кайсиева градина също е Владиславово, но това не го знаеш. Там сега има бум на строителството, не че това ме радва. Да не говорим за района на кучкарника , които също не знаеш, да не говорим за комплекс Терасите до бившия КЕЧ. Не се вижда строителството от центъра, така е.

38

До Варналия

преди 5 години

Под 7 милиона 2021...муфафафафафафафНие в момента сигурно сме 5,ако има реално преброяване.

37

Анонимен

преди 5 години

Обикновено българско семействоразполага с 2500 лв на месец, които да дава на банка за апартамент, от който след 20-30 години няма да се интересува никой българин. Стига спекула, докато доктори, учители и професионалисти получават по-малко от обикновен измамниктук нищо няма да е перспективно.Тази статия е платена от гилдията на банките за да могат те, заедно с имотните предприемачи, да заробват все повече хора.

36

Анонимен

преди 5 години

Верно растат продажбите на имотите и аз гледам да продам моя панел в Люлин на цената на мезонет в Мадрид, пък будали продали кравите у Мездра и на дедо си нивата - колко искаш...

35

AZ123

преди 5 години

До 33Я напиши имотите поевтиняха Великобритания, Швеция в google и ще разбереш дали няма такива държави е Европа. Вероятно има и други държави в Европа просто за мометна се сещам за тези. И това са държави, които нямат нашите проблеми: демографски, икономически, корупция и т.н. По принцип е ясно, че брокерската машина върше и по форумите, все пак от продажбите и цените зависи дали ще ядете или не. Брокерите и бакшишите са най-ниската прослойка в обществото....

34

Варналия

преди 5 години

Ние се топим към 2021 (когато ще ни броят) ще излезе че сме под 7 милиона ама инак кооперации никнат в центъра и по-хубавите квартали. Някой виждал ли е да се строи нов блок в Владиславово, само да попитам? Не.. защото там няма интерес. Ще стане така че накрая много жилища ще седят празни. И официално населенито на Варна не се увеличава.

33

Анонимен

преди 5 години

В София продължават да прииждат от провинцията и те след като са карали години наред под наем разбират, че няма смисъл... и купуват апартамент, като или плащат кеш (има и такива хора), или на изплащане. И тъй като народа продължава да приижда и апартаментите продължават да се купуват

32

Дали

преди 5 години

Кой ще купува в България имоти за над 100 000 евро, когато може да купи за същите пари имот във Франция или Италия. Там поне възвращаемостта на инвестицията е по-голяма и най-важното ако се разболее, има достатъчно линейки и добре оборудвани болници да се лекува. Брокерите винаги ще рекламират техния отрасъл, но трезво мислещия човек не е наивен.

31

Анонимен

преди 5 години

Платено!!!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо някои се учудват, че цените растат. Ами пак ще ви кажа няма европейска държава в която цените на недвижимости да падат.Вие докато се чудите, хората с пари купуват после ги дават под наем и те сами се изплащат.

29

АТАКИСТ

преди 5 години

Хора правили ви впечатление че статиите за винаги за ВДИГАНЕ на цените. Брокерите признават ако ги питаш че е имало спад ама това е ''отминалло''. Новините са винаги за вдигане ..... Общо взето когато и да ги питаш все са вдигат хахахахахах

28

Анонимен

преди 5 години

Модерното робство и заложничество!

27

Анонимен

преди 5 години

По морето руснаците, дето се набутаха със едностайни и студия за 1000Е квадрата, сега масово продават на 400Е и бягат. И пак ще вземат нещо. Че догодина ще вземат дедовия. А иначе брокерите отчитат много покупки. Не - много продажби са, и то на яка загуба. За чужденците балона вече се спука и загубиха над половината пари на "инвестицията си". Те поне не купуваха с пари от кредити. Българите ще трябва да емигрират, за да се скрият от банките, след като преди това вече са останали на улицата.

26

Анонимен

преди 5 години

Ами като са били на твърде ниски цени ще се вдигат.

25

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Изведнъж като фалират банки заради: - студентските заеми - имотни кредити - БРЕКСИТ (Англия изгони 100 000 българи)Веселина , балона се пука изведнъж!

24

Анонимен

преди 5 години

"Няма европейска държава, дето цените на недвижимост да падат."Ама няма и европейска държава където да се вдигат с 50% за 3 години, нали? :) Ръста на имотите в ЕС е съпоставим с ръстта на доходите. Провери, ако не вярваш.

23

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Дори няма смисъл от коментар