48

Анонимен

преди 5 години

Хайде на бас дали са повече телковете като брой от помощите за малолетни майки? Всички знаят къде са проблемите в социалното подпомагане и как мизеруват реално ивредени хора на фона на милиарднитв бюджети на асп, министерства, нзок което им отказва грижи щото няма пътеки за палиативни грижи и тн

47

Анонимен

преди 5 години

Това си е чиста проба измама. Виждам, че сте склонни да оправдавате Андрешковците, но от това страдат хората, които наистина имат нужда. Измамниците да връщат парите с лихвите или поне да имсе спрат плащания, на коото имат право, докато не покрият откраднатото! Не ме интересува колко са бедни или гладни.

46

Анонимен

преди 5 години

До Хм!Айде поне да им отнемат правото на социални услуги доживот! --абе на паво пускай Динко, да ги приключва, нали така!Амин!Закривай!

45

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването е леш,тотал щета!!Бе то май и в другите сфери е така.

44

Хм!

преди 5 години

Те хубаво са ги подгонили, ама да видим дали ще ги хванат! А ако кажат да върнат парите, това съвсем не го иждам. Айде поне да им отнемат правото на социални услуги доживот! И това ще е нещо.

43

Анонимен

преди 5 години

До ТончоСега се усетихте , когато някои лекари и посредници направиха милиони. *** държава.---тонче, абе вие, "240-те разбойника" колко направихте само от "законното" увеличаване на тока, водата и реската газчица, на гърба на хорицата , а ?

42

Анонимен

преди 5 години

ПРИНУЖДАВАТ НИ да ставаме измамници и лъжци.Като ти дадат една пенсия от 250 лева и те изхвърлят отвсякъде, какво да направи човек? Всеки е оставян да се спасява сам както може, че с тия 250 лева си жив умрял. И хората започват да мислят как да не умрат. Ако имат някаква хронична болест и 2500 лева спестени - ми ще ги дадат ама поне ще си осигурят за известно време сравнително приличен живот.Ако държавата се грижеше повече за пенсионерите - това нямаше да го има. Или поне щеше да е по-малко.

41

Анонимен

преди 5 години

До Гол и босЗа какво да дават данъци,като ги крадат редовно и бъркат в хазната?Има хора без приходи или с 160 до 300 лева пенсия,как да платят храна,консумативи,ток и да им останат пари да платят данъка за жилището си?Хора не се заблуждавайте,чудят се как да свият от вас,за да попаднат в някопй ненаядено гърло,не се поддавайте,всички хора имат право на достоен живот и социален минимум,днес ще спрат еди пари,утре други уж под маската,че се борят с ромите,а ще пострадат всички!

40

Анонимен

преди 5 години

Подгониха "инвалидите"!---предлагам да бъдат обесени по централните площади!амаха, за крадзци със крадци! те не знаят ли, че за кокошка нЕма прошка , но "законите" се пишат заради "милионите"!Амин!

39

Някой

преди 5 години

До Човек с ТЕЛКДоживотен ТЕЛК - само с подкуп. То на хора без крака не дават, пък ти отиваш на собствен ход и чакаш...

38

До 32

преди 5 години

Ейй провокатор / ке / --пишеш може би просто за подгряване на обстановката--- инвалидна пенсия е мнаого общо ,това са хора с различна степен на инвалидизация....ти какво ще спечелиш ,че на някой ще му спрат 30 % инвалидност---защо не спруя кражбата на КТБ или на кражбите с поръчките ,айде моляви се занимавате с жалкото държавно подаяние на някой възрастни и болни хора за такива работи човек е по-добре да си мълчи за да не стига до там и тези пари от никого не са желани !

37

dred

преди 5 години

До Човек с ТЕЛК 4е как защо...в БГ всичко се прави така че си зависим от нечие мнение, становище и заключение...това е почвата за корупцията...'ще ти дам ама дай първо сухото ти' и те така!!

36

Анонимен

преди 5 години

До до 10Да беееее,народа крадял,а политиците и чуждите агенти не крадяли и не си купували имения,хотели и острови,вица на деня!Само наредените на лапачка в енергетиката печелят миларди годишно от вашия гръб,да не говрим за останалите 11 милиарда,които изчезват някъде всяка година,но не народа ги краде!Пенсии и социални трябва да има,няма народа да гладува и боледува,за да са добре една хайка престъпници!За .иганите също,защото като няма средства ще обере някоя баба или извърши престъпление

35

Aha

преди 5 години

До селянинТочно така си е. На една позната баща и, с ампутиран крак - на всеки 2 години - преосвидетелстване. Явно са чакали да му порасне нов...щото, без пари - толкоз.

34

Луд

преди 5 години

До до 10Ей, има още нормално мислещи българи. Реших, че съм сам :)

33

дедо

преди 5 години

хората без значение от къде сме, искаме да получим максимум пари с минимум усилия...разликата е, че в БГ имаме почва това да никне и расте

32

малко е несериозно .

преди 5 години

Когато в държавата се крадат милиарди с който можехме да направим царе инвалидите не само в Б-я а в С-я и Гърция ...така да се манипулира общественото мнение т.е. държавата иска да се отърве от даването на пари за да има за крадене и затова чрез единични примери за корупция атакува всички болни хора без значение на / етноса / то си има статистики на коя място сме по прод. на живот ,болести и прочие...естествено е нежеланието да има социална държава да е облечено с фрапиращи примери с цел ...

31

Човек с ТЕЛК 4

преди 5 години

... Може ли хора с заболявания , за които е ясно , че няма как да има пълно оправяне ... а никакво ... или само частично ... Да бъдат разкарвани , като Панаирджийски мечки , на всеки три години ... първо по лекари ... И после на комисия ?!?! Лично на мен двама или трима доктори са ми го казвали учудени - "ЧОВЕК , ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ ТЕ РАЗКАРВАТ ПО КОМИСИИ , КАТО ПРИ ТЕБ НЕЩАТА СА ЯСНИ ?!?!..." А в същото време едни други "хора" , в частност - роми ... СИ КУПУВАТ ТЕЗИ РЕШЕНИЯ НА ВСЕКИ ТРИ ГОДИНИ !!!

30

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше!!!!Надявам се да не е само предизборен шум, който така да си остане. Доколкото знам в БГ има към 800 хиляди инвалидни пенсии... все едно сме воювали с Русия и Турция едновременно. После се чудим защо нямало пари за нормалните пенсионери. С подобни кражби и Норвегия не би устискала да плаща...ние как успяваме...мистерия.

29

Охобохо

преди 5 години

E чак сега ли им светна лампата на прокуратурата,че се дава подкуп за ТЕЛК?!Егати прокуратурат,егати властта!!!Кияци!!!