94

Lan

преди 5 години

96 Че да се беше научил за тези години да четеш с разбиране! Аз също не мисля, че силиконките са много стока - те с мутрите си подхождат идеално, за това и се събират! И за това не имам за много стока и бедно момченце дето си мечтае за силиконка - това значи, че освен че е бедно, е и доволно тъпо - нормалните момичета го преценяват по акъла като безпереспективен и нормално го отбягват. Точно на тези страшно им пречи меркантилността на жените! А всъщност - хората и бедни и богати се събират.

93

Анонимен до 97

преди 5 години

Няма такива момичета,всяка е такава напълнена със силикон не си мисли,че аз само такива искам.И не е там проблема а проблема е ,че като ви направим комплимент го приемате като агресия, но ако мъж ви пребие го приемате като нещо добро.Психиката на жената не е ок.

92

Lan

преди 5 години

95А ето да си дойдем на думата - ако си мечтаеш за безмозъчна силиконка, то и ти си безмозъчен, ама даже не си направил усилието да се напомпаш като мутра, е защо силиконката да предпочете теб! Даже и този тип жени са подвласни на инстинкта си - избират най-доброто ЗА ТЯХ. Свестните и умни момчета си избират свестни и умни момичета.

91

Анонимен

преди 5 години

До Lan"Ако няма жена за теб - проблемът е в твоя телевизор, не в жените."За мен има жена, за щастие съм попаднал на сравнително свястна. Даже почти нямам оплаквания. :)Но съм имал и предишни връзки, достатъчно много години съм живял също, че да знам как е устроен света. И виждам, че очичките ти са все още слепнали, не си прогледнал.Това, че някоя жена ще си направи маникюр и козметика и прическа за 2000-3000 лева на месец издръжка, това не я прави по-стока от други жени. Обратното е даже!

90

Анонимен до 94

преди 5 години

И 5000 да взима заплата мъжа,ти ще искаш милионер да е,ако е милионер ще искаш милиардер да е винаги не ви стига.

89

Сам най яко

преди 5 години

Сам по добре. Отколкото жена у дома. Тя ще вика ти вониш ти защо лягаш така мръсен ти защо това онова. Аз искам екскурзия почивка и тн. Еми по добре да оставим жените сами защото те ще ни побъркат. Знам че жените като са сами са нещастни и депресирани. Но нали имат котки защо не са щастливи? А ние мъжете сами сме най щастливи. Имаме си видеоигри имаме си приятели ходим черпим се говорим си за много теми. А жените отчаяни. Еми по добре жените да се научат да са щастливи сами първо. И след това си

88

Анонимен

преди 5 години

Улиците са пълни с млади нормални слабички ,умни мъже които силикокенените татуирани ку.ви не забелязват,защото се качват в джипа на плешивата,татуирана дебела мутра.Национален спорт стана да си намерят тоя който ще им подари най-скъпия джип и ще ги води в Дубай, по-няколко пъти в месеца.

87

Lan

преди 5 години

91Точно за това и тези мъже със сеатите и те се женят!*** не може твоята заплата да е 600лв., да си харесаш някоя, дето козметикът този месец ѝ е 1000лв и да очакваш да ти върже. Свестните мъже, намират свестни жени и не може да е някой безработен....и да се жалва, че жените били меркантилни. Подбното привлича подобно или на чист български - Краставите магарета се надушват. Ако няма жена за теб - проблемът е в твоя телевизор, не в жените.

86

Осеменителя Г.

преди 5 години

Ами като си цъка есемеси с някой чичко паричко, така става! Морала на нацията ни е сринат тотално - жените гладат само материалното, мъжете търсят нещо чуждо да то оправят в газа и така. Това е живота в българия.

85

Анонимен до 87

преди 5 години

Всички убийци от миналата година са над 100 кила татуирани *** и после не били мутри ок нека ще ги наричам ***.А що не споменеш нещо за жените убийци на мъжете си .

84

Анонимен

преди 5 години

До Lan"Това няма нищо общо с меркантилността, това е проста биология"Напротив, няма нищо общо с биологията, а е точно обратното - меркантилност.В природата нищо и никъде не подсказва на жената, че мъжът трябва да има непременно BMW, Benz S-class, Bugatti Veyron, Ferrari или нещо друго от сорта, при условие, че и обикновен Seat Ibiza или VW Passat вършат същата работа - полезен превоз на товари от точка А, до точка Б. Mъжът може да има достатъчно за да гледа жена с дете, но тя ще е позьорка.

83

Анонимен

преди 5 години

Нещо зачестяват сякаш заради Инстамбулската конвениция и умишлено се увеличават,що ли,че и курсове им организират на извършителите,а за пострадалите няма и не се упоменават таквиз превантивни курсове,сякаш остава по двойки да посещават психотерапевт с анализи на ситуациите как възможни за обсъждане и беседи в групи.

82

Анонимен

преди 5 години

Жената има за цел да роди от една дебела *** с пари и да и плаща екскурзията в Дубай.Това и е мечтата .Ами осъществявате си мечтата,ако си бяхте хванали някое момче примерно учител или библиотекар тежащ не 200 кила *** ами три пъти по-малко,всичко щеше да е точно.Но не държите да е грозен ***,каквите сте и вие самите.

81

Анонимен

преди 5 години

До 77 " а другата са мамини синчета."Разбрахме, че искате "лоши момчета". Да е "пич" и да има "тръпка"Няма лошо, но трябва да сте готови за последствията.Като сама си си избрала такъв мъж, нямаш право да се оплакваш,когато те използва и за боксова круша.90224

80

Lan

преди 5 години

75 А ако разгледаш снимките на убийците от миналата година...ми няма нито една "мутра" (не че иначе те са цвете), все някакви комплекасри смачкани.

79

Анонимен

преди 5 години

Добре са го казали, ако си свястно момче ти казват,че или си мамино синче или нямаш пари или си сериен убиец,ако си мутра си много секси ама после се оплакват,че ги биели и убивали.Жената не е човек. Жената избира мутра щото има пари ама после да не се оплаква като я заколи ,че нямало свестни мъже.

78

Lan

преди 5 години

75И случаят тука е точно такъв - момичето е било по-заможно...ако не схвана от статията.

77

Анонимен

преди 5 години

Зачестилите подобни случаи, потвърждават че ние сме генетично увредена нация.Жените масово са " модерни, успели и независими', както биха се изразили анорексичките от БТВ и НОВА.Казано на старобългарски к....ви. Приема се за нормално, докато има постоянен партньор да си ляга с всеки срещнат.Мъжете пък масово са с психични заболявания. Нормалното в такава ситуация е да и биеш шута и да минеш на следващата, но не и да я убиваш.И двата типа поведение не са нормални, но са масовии.

76

Lan

преди 5 години

75:) Извинвай, ама биологичната роля на жената е да продължи рода, да роди демек, а дете без пари НЕ се гледа. Така че няма как да вървиш срещу природата. Жената винаги ще избере мъж, който може да я гледа нея и детето ѝ докато децата са ѝ малки. Това няма нищо общо с меркантилността, това е проста биология. Изключение правят добре обезпечените финансово жени, но пък тогава "мъжлето" се комплексира... Евентуално възрастна жена може да си взема "за играчка" описаните от тебе типажи.

75

Анонимен до 77

преди 5 години

Грешиш масово познатите ми са такива, и са умни, свястни и добри .Но пък мутрите който ежедневно виждам са злобни и агресивни простаци с бмв та .А ти щом си харесваш мутрите избора си е твой.После не се оплаквай обаче.