124

Анонимен

преди 5 години

"Наистина ли мислиш ,че като знае колко е ревнив ще допусне sms по никое време ."Ами те смс-ите не са концерт по желание. Нямаш пряка видимост до "възлюбения", за да видиш дали гаджето му го гледа, за да знаеш кога да изпратиш смс и кога не. Пристига ненадейно, неочаквано някакъв смс и после се случват разни събития и толкова.То ако можеше да избирам кога да ми идват смс-и за сметките за телефон и кога да плащам пари, хубаво щеше да е. ;)

123

Анонимен

преди 5 години

"Абе хора, вие нормални ли сте! Как може да оправдавате УБИЙСТВО с някакъв смотан СМС."Аз не виждам някой да оправдава убийство с СМС. За да убиеш, наистина трябва или да е при неизбежна самоотбрана или да си лyд. Обаче един луд много по-лесно можеш да го накараш да те убие, ако му изневеряваш и го дразниш. Ако си стока и умен, ще го разкараш навреме или дори хич няма да го вземеш в дома си толкова скоро.

122

Неа до 128

преди 5 години

Не ми утърва ,да . Първо защото назад в коментарите вече версията е разгледана . Второ защото Влюбените хора са доста прилежни към комуникацията си . Наистина ли мислиш ,че като знае колко е ревнив ще допусне sms по никое време . Да бе да !

121

Анонимен

преди 5 години

И искам да питам обясняващите се тук, вие ако сте гледали дъщеря си18 годинни, треперили сте над нея, обичали сте я, утешавали сте я, гледали сте я как се превръща от бебе в човек, как ще се почуствате, ако някой психопат ви я отнеме, убие я, защото си е чатила с някой, защото я ревнувал, щото не знам си какво. Вие затова ли сте го гледали тоова момиче цял живот? За да стане собственост на някой и той да решава дали да е жива или не? Престанете да оправдавате насилието над жени!

120

Анонимен

преди 5 години

До Неа:Ти очевидно четеш, но не четеш с разбиране. Тъпчиш на едно място, без да мислиш какво означава това, което някой е казал. Никой не ти е казал, че ако получиш покана във Фейсбук или ако някой ти пише, да отидеш веднага да кажеш на гаджето си. Не. Никой нормален няма да иска това от теб. Но тук в тоя случай, никой не знае какъв е бил смс-ът. Ами ако тя дава "меки дъвки" на някой нов обожател??? Ако е нечестна? Не знаеш дали е така, но не ти отърва да разглеждаш и тоя вариант. Защо?

119

Наблюдател

преди 5 години

В ориенталските държави,като Турция,подобни случаи са 3 пъти повече на глава от населението.За миналата година 600 случая в Турция!Факт!

118

Анонимен

преди 5 години

Абе хора, вие нормални ли сте! Как може да оправдавате УБИЙСТВО с някакъв смотан СМС. Жените (и мъжете) изневеряват от както свят светува. Като хванеш някой, че ти кръшка, или се правиш че не знаеш и си стоиш с него, или се разделяте и го забравяш. Как ще отнемаш нечий живот, защото не искал да ти се отчита кой какво му пише. Това е безумие. Спрете ги тия дискусии, защото някакви ей такива лабилни ги четат и после убиват жените си, щото мислят че са прави. Не са прави. А са жалки.

117

Анонимен

преди 5 години

Не, че го защитавам - напротив, но в днешно време е много трудно човек да се довери на жената до него. С бившата излизахме околко 4 месеца. Уж всичко беше прекрасно, но в един момент, ми съобщи без никакви емоции, че ми е изневерила и искала да е с друг и трябвало да се разделим. Бях в шок, но все пак я попитах дали е сигурна в решението си и се разделихме без излишни драми. Молбата ми към дамите е да прекратяват взаимноошенията с текущия партньор, а не да изневеряват.

116

Неа до 119

преди 5 години

Не ,не те разбирам . Получавам съобщения ,покани и т.н Това е напълно нормално . Не отговарям на никого ,просто ги трия . Трябва ли да развалям настроението на приятеля ми ,че някой се е присетил да ми пише ? Вие защо веднага мислите че тя е имала интерес към човека който е писал ?

115

Анонимен

преди 5 години

Само той е виновен! Тя има право да крие кореспонденцията си! В семейството не е нужно да си вярват и да де познават! Много ясно, че ще иска да я ухажват други и тя да не ги разкара. Все пак нормално е човек да иска да му се вдига самочувствието. Полезно е за психическото здраве ако имаш самочувствие. Какво от това, че си има приятел? Ами ако случайно изпусне някой по-добър?

114

Анонимен

преди 5 години

Такива неща ще има докато свят светува. Спомням си през соца, някъде 85-а беше един мъж от моят квартал,беше хвърлил жена си през терасата,от 10 етаж.После го гръмнаха обаче.

113

Анонимен

преди 5 години

"Естествено че само единият е виновен за престъплението, той е и психически болен явно."Мхммм, ясно. А тая която прибира вкъщи първия клoшар от улицата след 2-рата среща, викаш е много нормална? И тайните в едно семейство са също нормални според тебе? Да има скандали и караници, вместо да се разделят културно, също значи за теб е нормално? Мм, не. Не е нормално. Много ненормални станахте. И двамата са виновни.

112

Анонимен

преди 5 години

Когато мъж изневери е виновен .когато жена изневери ПАК мъжа е виновен .

111

Анонимен

преди 5 години

"Не виждам смисъл да докладвам всяко нещо което се случва с мен ."Също глупаво казано. Никой не те кара да докладваш. Но ако поведението ти спрямо мъжа неочаквано е станало съмнително, нормално и логично е той да започне да се съмнява и да ревнува. И историята е показала, че често мъжете са имали правилна интуиция. А също, много често жените умишлено използват точно тия номера, когато искат да се скарат с някой, за да се разделят. С умисъл, разбираш ли?

110

Анонимен

преди 5 години

Естествено че само единият е виновен за престъплението, той е и психически болен явно. Всичко друго е отричане на реалността и избиване на лични комплекси.

109

Анонимен

преди 5 години

За такива ***, трябва да има специален сектор в затвора, където да ги изтезават денонощно. Дори смъртта не е достатъчно наказание, трябва да страдат, трябва всяка година от живота на жертвата, който са отнели, да бъде изживян в чудовищни мъчения.Дори мога да предложа едно вещество, което възпалява нервите. Изживяването е гарантирано отвратително.И така всеки ден.Няма оправдание за това, че си убил най-близкият ти, човек който ти се е доверил напълно. Никакво оправдание няма, трябва да страда

108

Анонимен

преди 5 години

Откъде накъде ще си показва съобщението, естествено че е нормално човек да има тайни. Раждаме се и умираме сами, на никой не сме длъжни, вечни съюзи няма. Споделеното щастие е в свободата, а не в някаква средновековна представа за обреченост. Няма такова нещо като "трябва"!!!

107

Неа

преди 5 години

Според мен не е показала sms -a защото е знаела че ще има проблеми , а след като го изтриеш теориите стават много ... Момчето си е болно и щеше да се хване за всичко така или иначе - поглед ,закъснение ..дума ... А как мразя такива хора ...

106

Неа

преди 5 години

Не виждам смисъл да докладвам всяко нещо което се случва с мен . SMS -a може да е от човек който момичето НЕ харесва но и не желае да му създава проблеми ,защото ако го беше показала пишещия щеше да яде хурката .

105

Анонимен

преди 5 години

от103 "Представям си, ако въпросният СМС е бил някаква пълна глупост, но човек реагира рязко ако усети, че някой го ограничава" "някаква глупост " така ли вече му викате на извънбрачното чу,ка/ниъе ? А после мъжът ти да да храни ,обличаш и изучи чуждото отроче ! Щом си с някого трябва изцяло да си имате вяра, иначе ето такива работи се случват .Тия приказки с "личното пространство" ги разправяй на някой друг ,ули/чнице !