86

Онзи тип хора

преди 5 години

Путин е от онзи тип хора, които будят уважение дори у враговете си.

85

Шопо

преди 5 години

Я че се успокоим кога видим руска църква с името на Путин у Манхатън !!!

84

Това са фактите

преди 5 години

Сърбите са бели хора, а в БГ има много роми и турци и помаци. За сърбин на този свят няма по-важно и мило от родина и род. За българин няма по-важно и мило от Германия и САЩ.

83

Анонимен

преди 5 години

Какво я обсъждаме дълбокомислено геополитиката на Путин?Ясно е,че хич не го вълнува толкова братска Сърбия,колкото трасето до газовия хъб в Австрия!Там са парите,там е Солунската митница,както казваше Бай ***!Там е и спасението на самия безПутин!

82

Анонимен

преди 5 години

България е НАЙ-БЪРЗО топящата се нация в света, а те за сърбите се завайкали. ЕСчето не ви действа добре. От 10 години сте там и сте супер зле.

81

Сърбоман

преди 5 години

Естествено, че Путин ще споменава България с нежелание. Колко пъти забихте нож в гърба на братушките, които ви освободиха? Борисов първо подарява куче на Путин, а после му прави мръсно и блокира всякакви проекти. Незнам още как не ви е нaпсувал. Този човек има НЕВЕРОЯТНИ нерви. Изключително уравновесен. За пример на всеки мъж!

80

Анонимен

преди 5 години

Путин с нежелание спомена България в изявлението си по Турски поток!Ама география,какво да правим?Как можаха тези българи да направят държавата си баш на трасето към Сърбия?

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84Русия е готова да инвестира около 1,4 милиарда долара в развитието на инфраструктурата в Сърбия за прокарване на газопровода "Турски поток през страната, заяви Владимир Путин.

78

запознат

преди 5 години

В България Сащ си имат команден военен център,няколко бази, армия, университети сега и самолети си купиха техни с наши пари!

77

Саша Вучич

преди 5 години

Вива, стига си предъфквал за пореден път тая пирожка - ужасно мирише.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Ще те разочаровам българино, българите на Запад не са 3 милиона. За разлика от теб тези които са на Запад за разлика от теб не мият улиците. А 90% от работничките в сферата на интимните услуги в Германия са рускини. Ако не вярваш питай дъщеря си, та ще ти разкаже какви са и колежките.

75

Анонимен

преди 5 години

Може да сме най бедни в ЕС, но сме три пъти по добре от сербаците и седем пъти по добре от пияните уш.анки.

74

Пристанище Бургас

преди 5 години

Чакаме танкера с шистова газ от САЩ.

73

Анонимен

преди 5 години

Абе много добре живеят българите, затова 3 милиона българи мият улиците на Запад а 90% от работничките в сферата на интимните услуги в Германия са българки.

72

Анонимен

преди 5 години

Северният магнитен полюс необяснимо бързо се движи в посока Сибир!?Как ще се отрази това на Северния руски флот и електрониката,обслужваща въоръжението му?

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен41 Русия винаги ще изнудва балканските държави,защото си тях пета колона.Забрави за евтина ,руска газ.ЕС е нашето спасение от руския рекетьор.Сърбия да си троши тлавата,щом иска.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67 Глупости! Само емигрант в Русия може да се лекува в България. В Англия например здравеопазването е безплатно за абсолютно всеки, а в повечето други страни е безплатно за всеки който се осигурява. Защо да пътувам до България за да се лекувам, като личния ми лекар е на две преки?

69

само Точка! и нищо..

преди 5 години

До F-16 "България е член на НАТО! Точка!"ХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАААААААААААААААА................

68

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам за Волжка България, ама дунавска България за 30 години след като се хвана с ЕС и НАТО стана една от най-бедните страни в света, първа по смъртност и най-бързо изчезваща нация.

67

Рашко

преди 5 години

Брат, брат ама сиренето си е с пари. Нали видяхме в Украйна...