461

Анонимен

преди 5 години

Драги ми смехурковци ! А знаете ли ,че на първата корица поГеография от 1980 година е изобразена Луната в кафяво -кестеняв цват ?И тази География е издадена в .......СССР ...от мръсните *** ....а?..........Де ша знаете ?

460

Анонимен

преди 5 години

Ко,Не Откадя на кадя??????????

459

ундарталец

преди 5 години

Тази даскалица сигурно денонощно *** в нета за рубли

458

Анонимен

преди 5 години

Драги ми смехурковци ! Отговорете ми ,как говедарите са издържали 8 дни са мочат и ке.нзат в памперси ?Нали не са имали ,,космическа тоалетна ,,?

457

Анонимен

преди 5 години

Драги ми смехурковци ! Защо Луната на китайските снимки е кафяво-кестенява ,а не сиво -пепелява ,като на говедарите ?

456

Българин

преди 5 години

Боже, колко неграмотни и г.л.у.п.а.в.и хора има в България! Милиони хора по света (!) видяха кацането на Луната на 20 юли 1969г. и няма да забравят мига, когато Нийл Армстронг направи първата си крачка на лунната повърхност. Комунистическата българска телевизия не показа тогава този най-голям успех на Човека. Българските деца и всички българи трябва да знаят, че двамата българи Виден Табаков и Иван Ночев имат принос в това епохално дело!

455

Гюведжар другар

преди 5 години

Щом не показаха. как са кацнали и какво са донесли от Луната значи не са !!!!! .....защо имаме толкова " разузнавачи" от ....народа за ....бкп

454

Анонимен

преди 5 години

До Крис Драги ми смехурковци ! Отговорете ми ,какви са тези фотоапарати с който са снимали ? Какви са тези перфектни цифрови снимки ,заснети с филмови ленти ...сребърен йодид ...и какава е тази радиация ,коята не вреди на лентите ? Хоппалянка !!!!

453

смееехх

преди 5 години

Смееееххх, смеееех , смеххххх ви казвам бе , голем смех. Кацале са на луната американците ама у холивудско студио и оня там по надолу с 400 те килограма камъни от луната е за психодинспансера

452

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен462 Получи от умрял писмо !......Прости Господи !

451

Анонимен

преди 5 години

До Кристрябва да си много ***! С mainframe компютри IBM най-малко.

450

Реалист

преди 5 години

Другарката учителка мислено си е била в къщи , и е гледала " Время" по СССР канала на БЪЛГАРСКАТА телевизия....заедно с Нинка

449

Стронг

преди 5 години

Към присмехулник! Човече ,през. 1969 вече имаше радио и телевизионни релейни системи на общо основание ! Руснаците също предаваха от космоса ! Дай да не говорим глупости ! Само инфантилен човек може да си помисли ,че САЩ ще си позволят да излъжат кацане на Луната ! Изобщо как може да има такива хора и в коя епоха живеят - каменна или бронзова ?На видимата част на луната. и сега лежат 6 броя системи за излитане на лунния модул !

448

стамат

преди 5 години

Доказателства за кацане на луната няма. Всеки документ който има трябва да е доказан - нека го покажат пак кацането - в присъствие на независими експерти :) ДА - ама друг път каза тате :)

447

Анонимен

преди 5 години

Мисиите на Аполо - Донесоха около 400 кг лунни камънимного държави получиха лунна почва от НАСА, БАН също получи!

446

ESA

преди 5 години

Разбирасе никои НЕ е стьпвал на луната няма скоро и да го направят...глобална манипулация е че светьт е крьгьл а тои НЕ е!Водата ясно го показва.

445

Точно

преди 5 години

Права е жената, около луната има супер много радиация, невъзможно е човек да оцелее там.

444

За уволнение е

преди 5 години

По същия закон може да бъде подведена козата, шефката и и министерството, по който ако правят политическа пропаганда в час, религиозна пропаганда или просто 'преподават' псевдонаучна информация. А те ако искат в извънработно време да се молят и на извънземни и да раздават политически брошури на Попа, в извънработно време могат да кукуригат колкото си искат и пак без да уронват престижа на МОН, т. е. козите не могат да врътнат един стриптийз на Попа

443

Стронг

преди 5 години

Едно от неверните твърдения тук е ,че САЩ са стигнали до Луната само и защото с тях е бил фон Браун !! Това може да бъде твърдение само на техн. неграмотен човек ! Нали знаете ,че фон Браун не е дошъл в Америка със своя компютър ,защото през 1945 просто нямаше компютри ! Ако някой си мисли ,че Аполо пътува към Луната с релейно-контакторни схеми ,той просто е лаик ! Фон Браун донесе технологията на горивната камера на ракетата (Фау 1 ,2 ) ,но всчко останало е създадено от 20000 американски инж

442

Присмехулник

преди 5 години

окей, полека - полека цензураната вълна на евроатлантическите ценности завладява свободните мнения, като една диктатура. но пак да ви попитам: как успяхте да излъчвате на живо от луната, като по това време предаванията на живо на континента европа бяха затруднени?