286

крадлив от герб

преди 5 години

С паричките от комисионната ще организираме грандиозен гей-парад на нашите полит-пропагандатори !

285

Анонимен

преди 5 години

До до 323 и 324 от слав,340 Това тенденция в много страни.В Сърбия се шегуват,че се питат,коя държава ще изчезне по-напред след изселването на мигрантите в Западна Европа-Хърватия,или Сърбия/и то Сърбия още не в ЕС/.Румъния има същия проблем,мното населени места са останали без хора в работоспособна възраст.Румънските мигранти са стотицихиляди в Испания,Италрия,Австрия...Да не споменавам Полща,която "се пресели"в Англия и т.н.т.

284

Анонимен

преди 5 години

Таратайки, с една такава таратайка Турция свали руският самолет.

283

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми браво на вас, много се радавам за вас. Продължавайте със сделката ф-16В блок 70 и все такива таратайки да купувате за 2 милиарда.

282

Дупероди...

преди 5 години

В България няма славяни.ИМА САМО ТРАКИ!СЛАВЯНИ, СА САМО РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ ОТ БКП!

281

Демократ

преди 5 години

До до 323 и 324 от славВиновни са българите, защото са *** и не могат да прилагат демокрацията и евроатлантизма. А, и Жан Виденов е виновен.

280

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен338 Както искаш.Ние продължаваме нататък със сделката за Ф16V блок 70.

279

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен336 Ноп!Много съм си добре.Когато свърши аргументите,започна с обидите.Това говори за оскъден ум.Личи си,кой е ***,този който обижда.

278

Анонимен

преди 5 години

Славяните са татари от Азия!Истинската Русия е Киев ската Рус

277

Анонимен

преди 5 години

Русия се развива и върви напред. ЕС се разпада и затъва в блатото.

276

Анонимен

преди 5 години

Славянин--Наследник на Руския ПРИМИТИВИЗЪМ и Соц-реализъм.

275

Анонимен

преди 5 години

Е те руснаците не са чисти славяни. Те славяните май сами не могат нищо. В България преди турското робство винаги са управлявали българите, и хана е бил българин и болярите. славяните са били народа. В Русия е същото винаги царете са били с неславянска кръв. Въобще Русия в началото е създадена от князе със скандинавска кръв.

274

Анонимен

преди 5 години

До Психично болни хора"Само болни хора могат да пишат, че Русия/Путин се били страхували от 8 щайги,"Страхуват се и още как! Ти си живото доказателство че ужасно се страхуват и са впрегнали кьораво и сакато да плюят по Ф-16. Що се отнася до 8-те броя Ф-16 Израел доказа че и 4-ри броя са достатъчни да държат Иран далеч от израелските граници и никакви руски ПВО-та не могат да им помогнат на чaлмалиите.

273

Анонимен

преди 5 години

Всяка страна, която е газена от червени ботуши трудно се е изправяла отново на крака.И няма такава страна като България, където комунистическата партия да не се е покаяла за престъпленията си, да си отброява конгресите, а привържениците и да са много, да е втора политическа сила в страната.В България няма как да стане, много хора не само не искат промяна, а искат да се върне тоталитарният режим. Как да стане промяната към по-добре, като много от хората обичат злото?Затова всички бягат от тук.

272

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125Бракуваните реактори? Да, ще минат години и ще ги бракуват. И даже никого няма да обесят за национално предателство! Реакторите са перфектни, от най-добрите в света. Правени в Ижорсия завод в Санкт Петербург. Заводът е на повече от 300 години, основан е от Петър Велики. Тогава стотици държави не са съществували още, включително търговската компания Съединени Щати.

271

Анонимен

преди 5 години

Руските хибридни бойци в България ще останат без премии заради Ф-16, даже ако са ядосали много руските началници ще трябва да връщат рублите обратно в руското посолство.

270

Анонимен

преди 5 години

До до 308 от славянин316 Удари дъното,човече,*** се гръмни някъде.Не четеш достатъчно.Руски ***.

269

Анонимен

преди 5 години

От Русия.... Само студ и простотия със соц-олигофрения.

268

Анонимен

преди 5 години

Швейцарците не са били комунистическа страна разбира се.

267

Анонимен

преди 5 години

До до 315 от славянин320 Господи,ти си многооо зле,човече.Да си чел нещо за Швейцария,или за тебе тя е само сирене и шоколад?Как може,да сравняваш България ,която е била 500 години османска провинция и 50 години руска 16 губерния?