503

ПроСоТо

преди 5 години

До Слава Украйна"сигОрно","сигОрно"!..Къш,"ръска",къш!ПЕРДЕ!!!

502

Зозо

преди 5 години

Я си оправете заглавието! Не е решено, че купуваме. Решено е да се водят преговори за купуване! Заглавието ви е капан за неграмотни фенове на Путин :)))))))))))))))))))))

501

Forever

преди 5 години

Само ромите ,политиците и F16,ще си останат в тази държава,затварят си очите за цялата престъпност наоколо,днес крадат парапети и мантинели,утре ще стигнат и до ламарината на F16.

500

0

преди 5 години

Браво ГРЕБ взехте ли тлъстите комисионни ?

499

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатастига ***!..Наака са от ентусиазъм!..Разбрахме,че си щастлива,айде земай валидола,че пощръкля!

498

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 5 години

Защо където е нямало руски ботуш на Запад са богати а където е вилняла проста *** е зле ????

497

Мид

преди 5 години

Няма как да откажат сделката. Началниците им Американци са заповядал да изтичат паричките и Българите да изчезнат като нация. Всички наши политици са слуги и гледат да си напълнят джобовете. До сега като нямахме изтребители какво ни беше.Вместо да оправят икономикат те гледат да вкарат държавата във фалит чудни са нашите политици.

496

Анонимен

преди 5 години

Агент Иван стана агент Джони. На българите честито.

495

4351

преди 5 години

До АнонименЗащо чак 2020. Финансовата криза вече се очертава и започва в Щатите и ще обхване целия свят. Бивщия шеф на ФЕД ненапразно предупреди инвеститорите да се спасяват.Щатите скоро няма да могат да обслужват външния си дълг и нещата ще отидат към гражданска война и разпад.

494

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Ако видиш гладен комунист ,нахрани го ,ако видиш гол комунист облечи го но никога никога не му давай власт защото тогава всички ще сме гладни и голи !!!!!!!!

493

Анонимен

преди 5 години

До умирисник617 "Едните пари" ги взеха комунистите от БСП,за бракуваните реактори,за Белене-3 млд?!

492

Проф. Мърморски

преди 5 години

Не съм сигурен, че ако по времето на комунизъма границите бяха отворени, биха избягали толкова българи. България като половин лондон и пак работа за всички с нормални заплати след 30г демокрация няма. Абе от българина по можещ няма

491

Анонимен

преди 5 години

До минувач619 Попитай БСП,заради която платихме,за този дето духа,над 3 милиарда ,за "Белене",която няма да я бъде.

490

Анонимен

преди 5 години

До rom.pz611 Колко кебапчета ти дадоха от БСП,за да драскаш тук?

489

минувач

преди 5 години

Platz 15: Lockheed Martin F-16C - 70,22 Prozent Mission-Capable Rate - значи - от 8 най много 5 да може да фъркат! Не че ни трябват де, пък и нафта за тях от къде ще взимаме - от тази за болниците и детските градини сигурно?

488

умирисник

преди 5 години

Ний ще има да вземаме едни самолети, ре ще има да вземат едни пари. За последното не е мн сигурно

487

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

Много добър избор. Някой трябва да пази ***... Ще направи българско правителство нещо за народа си. Айде бегай от тука.

486

Темелко

преди 5 години

Турция силно се разви, те също искат да купуват Ф-35, но заради ерченето на Ердоган може и да не им дадът. Израел първи от всички се сдоби с Ф-35 Lightning II (F-35I). Вече имат 14. Чакат останалите - общо 75. Айде Ердогане, пусни Аскера срещу МОСАД да видиш как от Аскера ще остане само пушечно месо. Израел притежава тайни оръжия, включително ядрени и лазерни. В една Сирия се задъхвате. Миналата година Израел получи безвъзмездно подводници-електрички - последен писък на модата.

485

4351

преди 5 години

Само не ми стана ясно за какво ше се ползват тия изтребители. Тава е нападателно оръжие, а ние без армия не виждам кого ше нападаме. Само ше плашим гаргите с тях и ще стресираме и беа това малкото останали животни по къра. Според мен това е излишен харч, който ще натовари излишно хазната, без да има реални ползи от него. Може би беше по добре да се закупят отбранителни системи - противоракетни и противосамолетни, защото са видни апетитите на Турция да прилапва пограничните райони на Сирия.

484

Анонимен

преди 5 години

2020та като избухне рецесията ще фалираме и ще прекратим договора