37

Анонимен

преди 5 години

Не са само те ами всички западни държави са пътници. Даже сащ са в сравнително добро положение спрямо италия или франция да речем...

36

ТHE Патриот

преди 5 години

Писна ми вече от този световен психодиспансер дето постоянно си излива помията и тежестите върху останалият нормален и цивилизовн свят!Само кризи и войни от тях !Идиотокрация който е гледал ,е тва е 100% точна репрезентация на американската душевност и плиткоумие!

35

Mr. Robot

преди 5 години

1. Като удари кризата, теглиш кредит в долари при фиксирана лихва за възможно най дългия период при малка месечна вноска!2. Обръщаш цялата доларова сума във инвестиционно злато и сребро.3. След срива на долара продаваш част от златото и покриваш кредита. 4. Банкера пие една студена вода а ти вече си богат човек.Това е стара еврейска схема по която еврейте са ограбили западна Европа по време наполеоновите войни 18век.! Четете историята!

34

Анонимен

преди 5 години

" и реално 42 милиона американци гладуват. "А знаеш ли, че там все още бият черните?Не, не знам, от къде да знам? По медиите нишо не казват за това, инрофмират само как чернитe в САЩ се стрелят, не знаех, че Дензъл Уошингъм и Морган Фрийман и Барак Обама ги биели. Знам само, че 42 милиона америкаци гладуват и получават купони за храна, а същевременно щатите са най-големият производител на нефт в света. Ти имаш ли някакво обяснение за това?

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Споко,тва е не е като да дължиш пари на банката и тя да трупа лихви.Нали се сещаш че тоя дълг го трупат от половин век насам ако не и повече.Всяка развита държава е задлъжняла яко пари не са само САЩ.В Европа е същото даже процентно дълг-БВП е по-висок.Държавите без дългове обикновено са толкова пропаднали,че никой не би им дал заем.Ето и китайците започнаха да плащат пенсии от 2005-та и задлъжнялоста нарастна.Кажи ми една държава която няма дългове.Монако може би и Ватиканът.

32

До "МИСЛИ !&quo

преди 5 години

Не могат да ти конфискуват нищо! Купуваш инвестиционни монети 24 карата, разделяш ги на равни части и ги ровиш в земята на тайни скришни места така както са правили хората едно време.По тоя начин не само си запазваш богатството ами и директно ограбваш банката която ти е отпуснала кредит!Няма по голям кеф от това да ограбиш и да прецакаш банкер и то 100% по легален начин.

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво ще стане ли? Ще гладуваш като куче . Ако се опиташ да хапеш че изпратят такива като тебе да ти избят зъбите. Ти си безнадежно ограничен.

30

А+

преди 5 години

Има още нещо ха тези кредити на студенти които не казват или не знаят,а те са основото бреме на САЩ.

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ накрая ти ще го платиш ,дълга,и няма и да разбереш как. Това успокоява ли те ?

28

Анонимен

преди 5 години

Външния дълг на САЩ вече достигна 22 трилиона. По 177 хил. на всеки работещ американец.А при нетната сума на всички задължения на всеки данъкоплатец се падат по 998 000 долара.Тия са пътници! Някаква форма на рестарт предстои при всички положения. Въпросът е какви ще са последиците за света. Предния път само една фалирала банка завче световната икономика. А сега говори за цяла фалирала държава.

27

Анонимен

преди 5 години

Номер 51 е пример за качеството на бг здравеопазване.

26

Анонимен

преди 5 години

До Някой"и умират голи без грам имот" - кошмара не всеки българин

25

Анонимен

преди 5 години

До НякойСигурен съм че стандарта им на живот е по висок от твоя.

24

Виктор

преди 5 години

Имам един приятел който ми е разказвал, че всичките негови приятели и приятелите на неговите причтели са си купили тесли и карат тесли.

23

Някой

преди 5 години

В Щатите половината от населението е бедно!Цял живот работят за банките и умират голи без грам имот!Две, три ипотете и повечето работят на 2-3 работи е няма такова робство!

22

Анонимен

преди 5 години

Другарката взела 100К ЗАЕМИ. Сега получава , ако е кадърна, 120К заплата. След данъците 75К. За да живее скромно по американските стандарти 40К на година. Така ги изпалща за 3 години. Освен това проблем няма .Статията е и подвеждаща. Повечето са частни заеми . А ако не ги върнат те си знаят как да си ги вземат.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе авсралопитек цръвени ако 42000000 гладуваха в сащ защо тук се чудим какви стени да строим та да се отървем от червени мързеливи гладни вушки като теб.носа в г...за московски и дишай дълбоооооко

20

Mr. Robot

преди 5 години

Като удари първата вълна на кризата в кравария, теглете заеми в долари при фиксирана лихва и обръщайте в злато и сребро!Долара го очаква същата съдба като руската рубла и турската лира. Другите валути и те ще се сринат доста така че не се набутвайте и там.Ценните метали ще достигнат нови невиждани рекорди.Това да запомните от мен!

19

Анонимен

преди 5 години

""официални данни, реално са много повече""Реално....... моето, твоето или на някой бивш? -------Ми добре, съгласем съм с аргумента ти, да приемем, че официалните данни на САЩ съвпадат с реалните, и реално 42 милиона американци гладуват. Как е възможно това, при условие, че САЩ е най-големият производител на нефт в света?

18

ПрограмистЪт

преди 5 години

(кви са тия кукумявки дето са се разпсували надолу? Дано *** ги изтрият тия коментари)Най-голям проблем с дълговете имат завършилите хуманитарни специалности ,като въпросното "Публично Здраве" . И всъщност то не е и толкова зле. В САЩ хората си дават парите да следват глупости като "История на Джаза","Полови Изследвания","Философия" и т.н. Които всъщност след следването не могат да вършат нищо смислено. И се превръщат в поколението на 'специалните снежинки'.Техничарите нямат проблеми