64

Анонимен

преди 5 години

абе важното е че бойко и 70 разбойници си лапат кюфтаците ,,,ГЕРБО ни пази

63

Анонимен

преди 5 години

Всички криминалисти в България са по улиците.И правораздават.Така е в Тикволандия

62

Анонимен

преди 5 години

"Арестуваният е Йордан Пенев от ромски произход и до момента има над 20 криминални регистрации множество кражби, сред които кражби с взлом, хулигански прояви, сред които и нанасяне на средна телесна повреда, възпрепятстване на органите на властта и няколко влезли в сила присъди."Чудесно, а защо е на свобода?

61

Анонимен

преди 5 години

Алооууу,тея курсанте що нарушават правата на рома?Питам аз.

60

11

преди 5 години

Май ромчетата се забавляват а :) нека нека. Като им дадохте толкова власт.

59

Видими резултати!

преди 5 години

Да, ромите системно бият българи. Но гледайте позитивно. Купихме осем Ф-16ки за 2 милиарда да ни пазят! Видими резултати!

58

Анонимен

преди 5 години

Да се организира нов протест с хоро и гайди да се уплашат ромите.

57

Анонимен

преди 5 години

Щом и на полицай и военен посяга, значи и за останалите 20-тина престъпления ще му повдигнете обвинение? Е добре, значи от силовите министерства си се пазят. Останалите, да бъдем здравни, икономически или просто търсещи защита емигранти?

56

Цецо

преди 5 години

И този ром, с двайсет криминални регистрации, крачи свободен и волен, с брадва в ръка??? Хей, г-да управляващи, какво правим??? Гражданска война ли искате????

55

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов е виновен, ако не беше сял омраза нямаше да се случи, рома го е направил от солидарност към светите ромски братя от Войводиново.

54

мак

преди 5 години

С толкова кримки в биографията тоя е на свобода. Защо?

53

Анонимен

преди 5 години

Е вече не се трае

52

Бананова република

преди 5 години

Но има банани и тоалетна бумага...

51

Анонимен

преди 5 години

Пияния Юнкер и Боби Михайлов - олицетворение на кадрите на Герб!

50

Цецо фон Шума

преди 5 години

Очевидно ромите са тръгнали в акция срещу военните! Може пък Цецо Ухото да стои зад тях... Каракачанов, стягай си военната полиция и при следващия скандал прибирай виновния ром във военния арест. Там го съветвайте, докато се откаже да напада военни и като види униформен да бяга от него. Иначе МВР и съдът ще го пуснат на свобода до следващия път. Нищо не коства ВП да отиде на гости на арестанта и да го прехвърли във военния арест. Трябват само повече смелост и топки между краката.

49

Активист на БКП

преди 5 години

Борисов,Радев ! Не разбирате ли ,че ТИЯ са ни обявили война ??? Вместо да се карате помежду си,седнете като мъже/ ако все още сте такива/ ,спрете да храните това и сложете ред в държавата !!! Ако не можете ,просто си отивайте !!!

48

БАНАНИ

преди 5 години

Нали искахте демокрация бе ***? При Бай Тошо нямаше проблеми, ромите си работиха. Всички бяха щастливи, нямаше проблеми. Заради едните банани сега слугувате на запад, а роми бият бабите и дядовците ви. Яжте банани!

47

до 58

преди 5 години

Продължавай да гласуваш за Герб и Юнкер, не ми пречиш! :) Само ме яд за децата на България! Ще ти тежат на съвестта!

46

Анонимен

преди 5 години

На всички проклети тoлepacти винаги привиждайки им се избори за оправдават - пожелания да са следващите!!!

45

offf

преди 5 години

Какви самолети ще купуваме като с един-двама роми не могат да се справят нашите "военни". От Шумен съм и ги виждам нашите кадроваците на какво приличат. Пуснали едни кореми, две набирания не могат да направят. За 500м разстояние колата палят. Мисля че е редно да се запитаме хрантутници ли отглеждаме или армия? Заглавия от типа "Командос преби 10 рома и сега ще го съдят" пак е приемливо, но такива че невъоръжен гладник е пребил обучен войник са срамни за войника, за армията, за България. Срам!